Ne istediğini anlamıyorum

Onun olup olmayacağını bilmiyor belki hala ikna etmeye çalışıyor. Ama siz elinin altındasınız. Size bekleme süresi sona erdi devam edelim diyebilir ve siz ciddi ciddi devam edebilirsiniz. Yada sevgiliniz olmuyor ayrılalım diyecek kadar büyümemiş
Evet beni elinin altında gördüğü kesin. Gerçekten çok mantıklı, ben bunu düşünmedim yada düşünmem istemedim belki de, insan olayın içindeyken görmüyor görmek istemiyor sanırım

Bende. Bana bekle diyecek ama ne açıklama var ne bir tarih var ne bir adım var. Neyi beklediğimi bilmeden beyefendinin gönlü olsun da yazsın diye bekleyecem bir de. Almayım. Yeteri kadar sorunum var zaten bi de çocuk bakamam
Bende onu diyorum, bazıları sizde sıkboğaz etmişsiniz yazmış ama ben onun sıkıntıları olduğunu bilemem ki, bekle benim sorunlarım var yazsa bitti zaten ama sadece bekle nedir, neyi bekleyeceğim deyince sinirlenmeler falan

Sorun bide yanlış anladığımı söylüyor ama başka bi açıklaması yok, sadece yanlış anladın, tek dediği bu. Açıkcası arasın istiyorum sırf bunu söylemek için. Çünkü şuan arkadaşları da araya benim soktuğumu düşünüyor büyük ihtimalle, halbuki benim haberim yoktu
Bakın. İlişkiniz şöyle y harfi sizsiniz. O da c harfi
Y: neden bunu dedin?
C:sen beni yanlış anladın
Y: neyi yanlış anladım?
C: işte beni boğma. Çok meşgulüm
Y:tamam işin bitince yazarsin
C: tamam.
5 gün sonra
C:neden bana yazmadın neden beni aramadın?
Y: işim var dedin. Rahatsız etmek istemedim.
C: ben senin için değersiz miyim?
Y:hayır özür dilerim uzatmayalım.
C:tamam sen beni bekle işim bitsin
5 gun sonra
C:bekle beni

Yanlışsam yanlışin var diyin

Bende onu diyorum, bazıları sizde sıkboğaz etmişsiniz yazmış ama ben onun sıkıntıları olduğunu bilemem ki, bekle benim sorunlarım var yazsa bitti zaten ama sadece bekle nedir, neyi bekleyeceğim deyince sinirlenmeler falan
Siz her yoruma takılmayın. Her üyenin yorumu tabiki farklı. Sizde ben bunu yaptım, ben bunu yapmadım, aa evet böyle olmuştu, hayır böyle olmadı diyerek özelestiri yaparsınız ve Mantıklı gördüklerinize cevap verirsiniz

Bakın. İlişkiniz şöyle y harfi sizsiniz. O da c harfi
Y: neden bunu dedin?
C:sen beni yanlış anladın
Y: neyi yanlış anladım?
C: işte beni boğma. Çok meşgulüm
Y:tamam işin bitince yazarsin
C: tamam.
5 gün sonra
C:neden bana yazmadın neden beni aramadın?
Y: işim var dedin. Rahatsız etmek istemedim.
C: ben senin için değersiz miyim?
Y:hayır özür dilerim uzatmayalım.
C:tamam sen beni bekle işim bitsin
5 gun sonra
C:bekle beni

Yanlışsam yanlışin var diyin
bu kadar güzel özetleyemezdim sanırım, gülümsettiniz beni teşekkür ederim :) aynen öyle oldu gerçekten

Siz her yoruma takılmayın. Her üyenin yorumu tabiki farklı. Sizde ben bunu yaptım, ben bunu yapmadım, aa evet böyle olmuştu, hayır böyle olmadı diyerek özelestiri yaparsınız ve Mantıklı gördüklerinize cevap verirsiniz
Doğru aslında, sonuçta beni tanıyanlara bile kendimi ifade edememişsem, tanımayanlar hakkımda yanlış düşününce o kadar alıngan olmamak gerek

bu kadar güzel özetleyemezdim sanırım, gülümsettiniz beni teşekkür ederim :) aynen öyle oldu gerçekten
Bazı şeyleri net görmeniz için üşenmedim vallahi tek tek yazdım :) sizin de elbette hatalarınız vardır. Fazla yumuşak, fazla iyi, fazla merhametli, fazla sevecen olmak her ne kadar hata olarak gorunmese de bunlarda hata ve ilişkiyi yıpratan duygular. Gerektiği yerde sert çıkacaksınız, hesap soracaksınız, cevap vermesini isteyeceksiniz. Eminim siz iyi bir insansınız. Karşınızdaki kişiden de bunu bekliyorsunuz ama o kişi sizin gibi değil, ona vakit ayırmaya değmez

Bazı şeyleri net görmeniz için üşenmedim vallahi tek tek yazdım :) sizin de elbette hatalarınız vardır. Fazla yumuşak, fazla iyi, fazla merhametli, fazla sevecen olmak her ne kadar hata olarak gorunmese de bunlarda hata ve ilişkiyi yıpratan duygular. Gerektiği yerde sert çıkacaksınız, hesap soracaksınız, cevap vermesini isteyeceksiniz. Eminim siz iyi bir insansınız. Karşınızdaki kişiden de bunu bekliyorsunuz ama o kişi sizin gibi değil, ona vakit ayırmaya değmez
Teşekkür ederim, hem yorumlarınız için, hemde güzel sözleriniz için. Haklısınız, ben gerektiği yerde sert çıkan biri değilim, genelde kendimi geri çeker içime atarım, sanırım yanlış yapıyorum

Çok net sizi önemsemiyor ancak bir taraftan da el altında bulunun istiyor. Ayrıca “bekle” nedir yahu. En kötü “çok yoğunum sonra yazacağım” de. Bir insan ne kadar donanımlı ve kendine saygılı ise, karşısındaki ile kurduğu diyaloga da o oranda özen gösteriyor.

Kaldı ki; sizinle konuşmak isteyen insanın bahanesi olmaz. En azından “yoğundum” durumu bu denli süreklilik arz etmez. Nacizane tavsiyem; havadaki toza bile trip atma potansiyeli olan bu adama bu kadar anlam yükleyip, şımartmayın. Salın gitsin.

Merhaba kızlar,
forumu ara ara takip ederim ama üye olup soru sormak hiç aklıma gelmemişti nasip bugüneymiş. Ben 3 ay önce arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Bikaç buluşmadan sonra birbirimizden çok hoşlandık ve acele etmeden birbirimizi tanımaya karar verdik. Hem samimi hem seviyeli bi ilişkimiz var. Birlikte bi gelecek kurma niyetindeyiz ama tabiki ilişki çok yeni olduğundan plan yapmıyoruz. İkimizde çalışan ve 30 lu yaşların üstündeyiz.
Buraya kadar herşey güzel.
En son bundan 3-4 hafta öncesinde buluşma ayarladık ama son anda onun bi sıkıntısı çıktığı için iptal etmek zorunda kaldık. Çok yoğun çalıştığı için ondan başka bi teklif gelmedi, bende açıkcası bu korona davası yüzünden buluşma teklif etmedim. O günden beridir de, çok mesafeli, çok sinirli, herşeyi yanlış anlayan biri oldu çıktı. Bende sıkboğaz etmek istemesem de, arada sitem ediyordum, çünkü en son iptal edilen buluşma günü bi tartışma yaşadık ama sonrasında ben geri adım attım, genelde orta yolu bulma taraftarı bi insan olduğumdan ve haklı olsam da yanlış çıkış yaptığımdan dolayı özür diledim. Ondan sonraki günlerde konuşmadık, bende yoğun olduğundan sıkboğaz etmedim, çünkü son yazdığım bütün güzel mesajları hep yanlış tarafa çekti. Ben 3-4 gün yazmamaya başladım, kafasını toparlasın diye, bu kez bana sitem etti, ben senin için bu kadarmıyım, bide bana diyorsun kendin hiç aramıyorsun diye. Ki önceki arama ve mesajlarıma dönmeyen kendisi ve tabiki bunu ona hatırlattım, sonra aradı herzamanki gibi güzelce konuşup kapattık.
Ben tabi neden günlerdir böylesin vs diye hiç sormadım, konuştuk ve ben olanları unuttum. Ertesi gün nasılsınız beyefendi dediğim icin tersledi, beni yazdığıma pişman etti. Sanırım ona sitem ettiğimi düşündü, ben açıklama yaptım ama mesajlarıma cevap dahi vermedi, en son yarın görüşelim şuan çok gerginim, seni kırmak istemiyorum yazmış. Benimle ilgisi varmı diye sordum hayır tabiki dedi. Neyse ben yine dayanamadım ve 2-3 gün bekleyip, günlerdir bu davranışlarını anlayamadığımı, sıkıntısı varsa söylemesini, desteğe ihtiyacı varsa çekinmemesini söyledim, sadece bekle yazmış. Böyle bilmece gibi konuşmalara gerçekten çok sinir olurum ve birgün sonra eğer görüşmek istemiyorsa bunu söylemesinin yeterli olduğunu yazdım. Kısa kesmeye çalışıyorum ama mesajlarım gerçekten hep olumlu mesajlardı ve yerimde kim olsa öyle anlardı bu davranışları. İstemese bile onun kötü biri olmadığını, sadece ayrılmaksa niyeti bunu güzelce yapabileceğimizi falan yazdım. Yazık olmuş yanlış anlamışsın beni yazmış, haklı olabilirsin, yanlış anladıysam kusura bakma yazdım ve ondan sonraki yazdığım mesajlara da cevap vermedi. Bi ara sonra yazacağım çok yoğunum yazdı sadece ama sonra bidaha cevap vermedi. Ortak arkadaşlarımda benden habersiz gidip onunla konuşmuş, eğer niyeti görüşmemekse bana böyle davranmasının yanlış olduğunu söylemişler, oda ne ayrılmak istemesi diye karşı çıkıp, işyerinde yaşadığı maddi manevi sıkıntılar ve ailevi bazı sıkıntıları olduğunu, olayın benimle hiçbir alakası olmadığını, kafasını toparlaması gerektiğini falan söylemiş. Ama hala kaç gün olmasına rağmen sen beni yanlış anladın, sıkıntılarımı çözer çözmez sana döneceğim minvalinde bi mesaj bile yazmadı. Koskoca insanlarız, iletişim olmadan kimse kimsenin ne yaşadığını ne düşündüğünü bilemez. Ben genelde haklı taraf olsam da, zamansız ve yersiz çıkışlar yapabiliyorum ama karşındakini ne kırarım ne de sıkarım. Sürekli ilgi bekleyen, o erkek o yapacak diyen, cevap alamayınca sıkboğaz edip sinirlenen ve sinir eden biri değilim. Her türlü alternatifi sunmama rağmen, bi mesaj yazması bu kadar zormu gerçekten? Üstelik ben 2 saat mesajlaşmaktansa, 2 dk konuşmayı yeğlerim, ses kaydı bile atsa olur 5 saniye sürmez heralde bunu söylemek! Ölüm kalım olur ailesinden, o zaman anlarım ama onun dışında ne gibi bi sıkıntı bana iki kelimelik bir mesajı çok görüyor onu anlamıyorum. Ne istiyor, benden bi adımmı bekliyor (ki gerçekten yeteri kadar attığımı düşünüyorum). Sonuçta o bensiz ben onsuz yapamayız diye bişey yok ama bi tartışma vb olmadan olayın bu noktaya gelmesine üzülmedim desem yalan olur, üstelik çok iyi anlaşırken. Ben yazmıyorum ona tabiki, numaramı falan da silmemiş ama ben sanırım onunkini silmeliyim artık, siz ne dersiniz?
Onun yazdığı başkası vardır
Söylediklerinin hepsi bahane sizde boşuna düşünmeyin 2 dk cvp vazmak zormu diye

Çok net sizi önemsemiyor ancak bir taraftan da el altında bulunun istiyor. Ayrıca “bekle” nedir yahu. En kötü “çok yoğunum sonra yazacağım” de. Bir insan ne kadar donanımlı ve kendine saygılı ise, karşısındaki ile kurduğu diyaloga da o oranda özen gösteriyor.

Kaldı ki; sizinle konuşmak isteyen insanın bahanesi olmaz. En azından “yoğundum” durumu bu denli süreklilik arz etmez. Nacizane tavsiyem; havadaki toza bile trip atma potansiyeli olan bu adama bu kadar anlam yükleyip, şımartmayın. Salın gitsin.
Aynen öyle, bekle yoğunum sana döneceğim dese ve günler sürse bile önemli değil ama bekle deyip neyi bekleyeceğimi bilmeden bide üste çıkması beni şaşırttı açıkçası

Engelleyeyim mi? O konuda emin olamadım, bak hala beni önemsiyor gibi düşünmesin ki aslında yalan değil, bi açıklama bekliyordum bugüne kadar
Açıklama yapmak isteyen emin ol yapar engellemek karşındaki insanı önemsediğini değil tam tersi seninle konuşmak istemiyorum muhatap olmak istemiyorum kısaca ittir demektir en azından yedek te olmadığını gösterir hemde şok etkisi yaratırsın ayrıca karşındaki kişi çok nazlı işin gücün yok onumu nazlicaksin seven erkek emin ol konuşmayı asla kesmez sürekli fırsat yaratır artı eşim 2 ayda kıydı nikahı

Açıklama yapmak isteyen emin ol yapar engellemek karşındaki insanı önemsediğini değil tam tersi seninle konuşmak istemiyorum muhatap olmak istemiyorum kısaca ittir demektir en azından yedek te olmadığını gösterir hemde şok etkisi yaratırsın ayrıca karşındaki kişi çok nazlı işin gücün yok onumu nazlicaksin seven erkek emin ol konuşmayı asla kesmez sürekli fırsat yaratır artı eşim 2 ayda kıydı nikahı
Bende öyle düşünüyorum, o baştaki ilgisinin bir anda kesilmesinin başka bi açıklaması olamaz, yedekte biri olduğuna bende ikna oldum açıkcası. Kendisi hiç naz seven biri değil ama yapmaya gelince iyi yapıyormus onu görmüş oldum

Gayet normal ve gereğinden fazla insanca davranmışsınız

Adam bilmece gibi konuşuyor demişsiniz haklısınız yani "bekle" demiş o ne demek ki? Adamın ne yapmaya çalıştığını ben de anlayamadım. Güzel giden bir ilişkide durduk yere yazmıyor aramıyor sormuyor sonra siz diyorsunuz ki ayrılmak istiyorsan açıkça söyle eeee sizin yerinizde kim olsa aynısını düşünür ??

Eşşek kadar bir adam bekle mekle yazacağına düzgünce konuşamıyor mu? Bence numarasını silin bir daha da arayıp sormayın

X