Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kusura bakma ama eleştirmek zorundayım
mademki kapalısın açık gelinlik istiyosun anladığım kadarıyla o zaman sürekli açık gez
tesettürün ne anlamı kalıyo ki
böyle yapanlar çok var normalde kapalılar gelinlikleri açık bence çok çok saçma
mademki kapalısın açık gelinlik istiyosun anladığım kadarıyla o zaman sürekli açık gez
güzelim sen gerçekten ne istediğini bilmiyosun.Türbanlısın ama nasıl açık bir gelinlik istiyosun. Ben şu özel güne katılmıyorum oooo özel günde günahlar kesiliyomu acaba yada meleklerimiz defterimi kapatıyor Yüce allahım görmüyomiki anlamadım.Tek yapıcağın güzel bir model beğenip uzun kollusunu diktirmen. Madem herkese kapattın bırak ooooo özel gündede kapalı kalsın. bu tarafı değil öbür tarafı kazan. :)kaydirigubbakcemile5
her şeyi günaha ve sevapla tek kalemde özetlemek bana çok mantıksız geliyor... sanki elde bir liste varmış da sanki bu günah ve sevap binlerce parametreye aynı anda bağlı değilmiş de... şekilcilik bence.. sana katılmıyorum arkadaşım...
gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapmalısın tatlım... işin günahıymış sevabıymış caiziymiş ayıbıymış hiç ama hiç kimsenin karar verebileceği hatta tek cümle edebileceği birşey değil bence...
acemiliğim geçtiğinde bulduğum bi kaç gelinliği de burdan paylaşcam çok yakında yerimseniben
kusura bakmayın ama çok saçma geliyo bana..
düğünde açılıyosunuz, ama normalde kapalıyım diyosunuz yok böyle bi mantık.
bi insan acıksa acıktır kapalıysa kapalıdır..
düğünde herkes açık görmüyomu ee sonra kapanmanın mantığı ne..
aç kapa aç kapa bu ne..:umursamaz:
bence bu olay sevapla günahla alakası yok tamamen karakter meselesi
ne yaptığımızı bilmeyen bi millet olduğumuz için, şuan ülkemizde iç çatışmalar çıkıyo çok üzülüyorum.
öncelikle herkese teşekkür ederim
bilinçli veya bilinçsizlikle alakası olduğunu düşünmüyorum ama tabiki saygı duyuyorum
ben daha yeni kapandım yani 3 4 ay oldu ve ben eskiden beri gelinliğimi türbanlı istemezdim
bu benim yaşıcağım tek gün ve gönlümden geçen gibi olmasını isterim
tabiki türbana karşı değilim öyle olsaydı kapanmazdım ben sadece gelinlik için konuştum türbanlı olup çok şık gelinliklerde gördüm
neyse tekrar herkese teşekkür ediyorum yorumlarınız için