ne hissedeceğimi şaşırdım:(((

crocusartful

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
10
0
merhaba arkadaşlar,
kaç zamandır KK'yı takip ediyorum, burda yazılanları okuduğumda bana da bir akıl vereceğinizi düşündüm.
yıllar önce sevdiğim ve beraber olduğum erkek arkadaşımdan üniversiteye başlarken ayrılmıştım. üniversite son sınıfta benimle iletişim kurdu ve tekrar görüşmek istediğini söyledi. bende bir boşluğuma gelip kabul ettim. bir kaç ay konuştuktan sonra artık değiştiğine ve beni sevdiğine ikna oldum ve tekrar çıkmaya başladık. her şey okadar güzel gidiyorduki adeta rüyada gibiydim. onun için istanbuldan kalkıp memleketime geri döndüm. bir yıl işsiz kalmayı göze aldım sırf onun burda güzel bir işi olduğu için. her şey o kadar güzeldi ki hiç pişman olmamıştım tekrar başladığıma ve onun için hayatımı değiştirdiğime. sonra ne olduysa birden değişmeye başladı, ilaç mümessili olduğu için yoğun ve stresli bir ortamda çalışıyordu. bende işsiz olduğum için görüşemeyince tabi ona saldırmaya başladım. sürekli görüşmek istedim, o da ters biridir bir şeyi yap dersin yapmaz, ben üstüne geldikçe o kaçmaya başladı. geçen hafta bir yalanını yakaladım en son. annemleyim dediği halde onunla olmadığını öğrendim. bu yakaladığım 2. yalanıydı. eskisi kadar ilgilide değildi. ama her seferinde ne zaman evleneceğiz diye sorup duruyordu. gözlerine baktığımda sevgisini görebiliyordum.
bu yalanını ona söyledim ve başka sebeplerde üstüne eklenince ayrıldık ama ikimizde biliyordukki dönecektik bu zamana kadar hep böyle olmuştu en azından. arkadaşlarımında gazına gelerek 2 gün önce onu bir arkadaşıma arattım. sanki gittiği hastanelerden birinde çalışan biriymiş gibi konuştu onunla, numaranızı siz vermiştiniz bende sizinle ciddi bir şekilde görüşmek istiyorum, bir engeliniz var mı diye sordu, o da yok dedi ben salı günü oradayım gelince görüşürüz dedi erkek arkadaşım. kız yok hastanede olmaz sonuçta iş için görüşmeyeceğiz dedi. gecenin 10unda ben müsaitim eğer bir engeliniz yoksa görüşebilir miyiz diye sordu arkadaşım bizimki de kabul etti. o saatte kalktı geldi.
benim akıllı arkadaşım merkezde olmayan bir yer söylediği için tabi ben gidemedim oraya ama gittiğine emin oldum çünkü orayı bilmiyordu ama şuranın önünde bekliyorum dedi ve dışarda olduğu çok belliydi. son bir kere aradım onu açsın diye beni meşgule aldı ama sonra öbür numaradan aradığımda hemen açtı. bende ağzıma geleni saydım. şok olmuştu inanın tek bir kelime bile edemedi. bende saydım sövdüm suratına kapattım. şu an o kadar kötüyüm ki. hala onu çok seviyorum ve kafamda niye oraya gittiğine dair bir sürü soru var. ortada kesin bir şey yok sonuçta belki gidip görüşcekti öylesine ya da bana kızgınlığından gitti ya da gerçekten aldatmak için. sonuç değişmiyor ama maalesef. ama ben hala onu çok seviyorum. ne yapacağımı bilmiyorum bayanlar. şu an işsizim ve hiç bir meşgalem yok unutmak için. bana akıl verin ne olur? eğer geri dönerse ne yapacağımı bilemiyorum...sonuçta seviyorum hala deliler gibi...ama bir yandanda bana yaptıkları aklımdan gitmiyor...kafayı yemek üzereyim inanın...lütfen yardım edin bana...

Canim, olayi tam olarak anlamadim.
Gittigi hastanelerden calisan biriymis gibi konustu demissin.
Erkek arkadasin bir hastanede mi calisiyor?
Ve görüsme sebebinede gelince, kiz arkadasin üstüne basa basa bunun özel bir görüsme olacagini söyledi mi?
Yani sanki ona ilgiliymis gibi bir konusma oldu mu?

Önce bunlara cevap verirsen sevinirim, biraz aklim karisti kusura bakma canim, ben anlayamadim sanirim:S

Siz zaten ayrilmisiniz ve anladigim kadariyl ayrilik zarfinda da hic görüsmemisiniz sanirim..
sizi aldatmis sayilmaz,sadece size deger vermemis sevmemis ki kisa bir sürede baskalariyla görüsmeyi kabul ediyor..
yazdiklariniza bakilirsa o sizi unutmus,sizde ayni sekilde bu iliskinin bittigini kabul edin.:çok üzgünüm:

eski erkek arkadaşım ilaç mümessili bu yüzden bir çok hastane geziyor. arayan arkadaşımda sanki orda çalışan biriymiş gibi aradı onu.hiç resmi konuşmadı ilgisi varmış gibi konuştu. eğer anlaşırsak ciddi birşeyler yaşamak isterim dedi,hiç bir engeliniz var mı diye üstüne basa basa sordu kaç kere. o da şu an için yok dedi tereddüt ederek. biz ayrılalı daha 1 hafta oluyor bugün. onun yalanını yakaladığım ve bazı başka şeyler için ayrılmıştık. aslında bu ayrılıklar okadar artmaya başlamıştıki. biliyorduk döneceğimizi yani bu zamana kadar hep böyle olmuştu. her barışmamızdan sonra ne zaman evleneceğiz diye sorardı bide. her şey yalanmış demekki.

Kalıbımı basarım ki sana geri dönecektir.
Yalvarıp yakaracaktır.
Binbir özürler dileyecektir ve elbette sen kesin "yanlış anlamışsındır" (peh)
Sen onu affet diye havada taklalar atacaktır.
O noktada sen ona döner misin dönmez misin işte o senin kararın.
Oysa sen de ben de ve herkes de biliyoruz ki senin ona dönmemen lazım.
Ama insan çok sevince gözü hiçbir şeyi görmüyor maalesef.
Çok iyi düşün derim sana. Aynı acıları bir daha yaşamayı göze alabiliyorsan kabul et.
Ama nolursun unutma ki tarih tekerrürden ibarettir.

evet hala çok seviyorum. ondan çok isteyipte nefret edememek ne kadar acı. her yerde o var sanki. hiç bir yere gidemioyrum,her şeyde her yerde bir anı. pişman olsa mı olmasamı ona bile karar vercek durumda değilim. eğer dönerse pişman olup ona yenilip kabul etmekten korkuyorum ya da tam unutmuşken tekrar hatırlamaktan. ama bir yandan da istiyorum belki içim biraz rahatlar onu öyle görünce diye. çok seviyorum ya allah kahretsin. bende derdim eskiden ben olsam asla affetmem diye ama insan işin içinde olunca bu kadar kesin karar veremiyor.doğru olanın affetmemek olduğunu bildiği halde...

başka çarem yok sanırım.allah bana o sabrı verir umarım. zamanla geçecek biliyorum ama şu an o kadar yanıyorki içim belki yapılanları hazmedememekten belki de artık sevilmediğin gerçeğiyle yüzleşmketen. evleneceğini düşünürken insanın bunlarla yüzleşmesi ne kadar acı! eskisi kadar sevilmiyorum artık anladım bunu. ilk erkek arkadaşımdı hep son olmasını ummuştum..
sizden tavsiye alabilir miyim peki aşk acısı nasıl geçer? onu daha kolay nasıl unutabilirim?

başka çarem yok sanırım.allah bana o sabrı verir umarım. zamanla geçecek biliyorum ama şu an o kadar yanıyorki içim belki yapılanları hazmedememekten belki de artık sevilmediğin gerçeğiyle yüzleşmketen. evleneceğini düşünürken insanın bunlarla yüzleşmesi ne kadar acı! eskisi kadar sevilmiyorum artık anladım bunu. ilk erkek arkadaşımdı hep son olmasını ummuştum..
sizden tavsiye alabilir miyim peki aşk acısı nasıl geçer? onu daha kolay nasıl unutabilirim?

hep ılkımız sonumuz olsun dıyoruz ama onlar bunu cok goruyolar
nasıl geccek demısın ama bı onbes gun gecmıcek kendını hazırla ama zamanla hafıflıcek acın ben bıraydır ask acısıyla mucadele dıyorum anca kendıme geldım hafıfledı artık cunku
ıcınden ne gelıyosa oyle davran kendını ıkma
bıselerle ugras
degmezde allah yardım edr yeterkı ıste
:teselli:

ben ne diyecegimi bilmiyorum keske arkadasini yollayip gercegi ögrenseydin aldatmak icinmi yosa sana kizdigi icinmi icin rahat olurdu :çok üzgünüm:

erkek milleti ya üzme kendini sakın canım bırak gitsin tanımadığı biriyle buluşmaya gitmesi yeterli bi sebep zaten birde bu kişi bayansa...

dün istanbula gelirken çok kafa yordum arkadaşlar. bu bir aldatma mı diye.aslına bakılırsa değil. çünkü biz o zaman kesin olarak ayrılmıştık. yani hayatlarımızı ayırmaya karar vermiştik. ve ben o saatten sonra onun hayatına karışma hakkına sahip değilim. ama diğer yandan çok yaralandım çünkü pratik olarak aldatılmasamda beni daha bir hafta öncesine kadar çok sevdiğini söyleyen biri ayrılınca hemen başkasına koşabildi. yani beni çok sevdiğini söyleyerek aldattı aslında. ben ilişki için çabalamasını beklerken o sanki hiçbir şey yokmuş gibi dürtülerine yenildi ve oraya gitti. ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası?
kuzeniyle konuştum geçende haline ok acıdım dedi.herşeyden sıkılmış,bunalmış ve bana çok kızgınmış kesin olarak bitirmiştik sonuçta o zaman bekardım demiş. ama yaptığından yine de pişman anladığım kadarıyla.
biraz öncede aradı ben numarasını silmiştim bir arkadaşım sandım çok dikkat etmedim numaraya açtım meğer oymuş. bide çok sıcak açtım salak gibi. sonra sesim değişti tabi ne oldu dedi, bende başkasını bekliyordum dedim. o zaman kapat o arasın dedi,ben de iyi olur dedim kapattım suratına. az da olsa içim rahatladı, numarasını sildiğimi anlamıştır en azındankaydirigubbakcemile3

canım denetmesen bu kadar üzülmicektin heralde boşluk anına gelmiş onun da sen yoksun yanında ikide bir biten bi ilişkiden sıkılmıştır..ya ben artık bu konularda kafamı calıştıramıyorum burda yanlış yorum yapmak da istemiyorum çünkü erkektene rkege değişiyor bu olaylar yalnız bi kız arkadasım sevgilisinden ayrılmıştı cocuk bi kızla tanışmış bi hafta cıkmıştı ve arayıp arkadasımı özür dilemiş kendi itirf etmişti ve seni sevdigimi anladım demişti su an evliler bu konular cok karışık

X