NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Sağolasın Parkonnnnn :KK19::KK19::KK19::KK19: :):):)

Şansın bol olsun, bakarsın ikramiyeyi onlarla paylaşırsın, biletin tam bilet mi, yarım mı çeyrek mi ?? :KK9::KK9::KK9::KK9:

Sorun da o ya badezuzum,
burda vakit harcamak yerine şu an makale yazmam lazım , yazamıyommmm yazamıyoommmmm yazamıyommm daaa daaa daaaa (içli keman sesi)

beni sevin ve kovun demem de ondandı gariii :KK52::KK52:

Çok az vaktim var, 5 sayfa daha eklemem lazım makaleye gücüm kalmaaadııı :KK3::KK3::KK5::KK5::KK5:

canım lambrusco
cicim lambrusco
hade git şimdi:KK60:

sevo şu kürkünü çıkart,BDV de noluyo haberim olmuyo sen kürk giydiğinden beri:KK47:

ne demek ne zaman istersen:KK1:
bu yaptığım benim için küçük insanlık için büyük bir adım:KK1:

Bakarsın teorilerim patlama yapar yakında, sonra sen de ben kovmasaydım bunları başaramayacaktı dersin, gerçekten de insanlığa büyük bir katkımız olur :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Öpüyorum hepiniziiiiiii ve gidiyorummmm :) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İyi geceler :)

Bakarsın teorilerim patlama yapar yakında, sonra sen de ben kovmasaydım bunları başaramayacaktı dersin, gerçekten de insanlığa büyük bir katkımız olur :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Öpüyorum hepiniziiiiiii ve gidiyorummmm :) :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

İyi geceler :)

Gitmemek için elinden geleni yapıyosun lambrusco.:KK60::KK60:

Nezamana bu makale,pazartesi değilse kal biraz daha.:KK1:

Gitmemek için elinden geleni yapıyosun lambrusco.:KK60::KK60:

Nezamana bu makale,pazartesi değilse kal biraz daha.:KK1:

Pazartesi değil ama pazar akşamı bitirmem lazım çünkü, geriye kalan 20 gün içinde * bir 15 sayfalık makalem yine var" , başka bir dersten, sonra da sınavlara çalışmak var tabi 17 aralıkta ilk sınavım. :KK43: Az kaldı ama ben makale yazmaktan yoruldum.

[video=youtube;4A9YMV2wMTo]http://www.youtube.com/watch?v=4A9YMV2wMTo[/video]

güzel bir pazar günü olsunn

Son düzenleme:
terbiyesizzz :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

bi şarkı paylaştı ortalık karıştı üstüne alınan alınana :KK5:

[video=youtube;NCwbkOOUijw]http://www.youtube.com/watch?v=NCwbkOOUijw[/video]
BİZE YOLLAMAZSA YOLLAMASIN BENDE BU ŞARRKIYI SANA VE KENDİME ARMAĞAN EDİYORUM:KK53:

X