NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

parkon, ev ahalisinin yemeğine uyku ilacı katmamış bugün anlaşılan:KK1::KK1:

Ben de bilsem :)

Depresyondayım galiba :)

Belirtiler sırası ile : :KK1::KK3::KK9::KK17::26::KK33::KK5::KK62::KK64::KK60::84::84::84::125::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Sence ne durumdayım ????

sende kendimi gördüm durum vahimmmm o zamannn aynen bnm gibiii suratlar çok değişkennnn:18::18:

Aynen :KK1::KK1::KK1:
Ne yapsak ki ya bu durumda?? :)
Çocukluğuma inmeye vakit yok , en kısa yol olabilir ?? :KK28::KK28:

yeni bir aşk yeni bir iş yeniden gülecvek bir neden lazımmm yeni bir hayat gerisi bayat ahhhhhhh kendime yeni bir ben lazımmm :KK52::KK52::KK52:

bir kalıp çikolata alır yersin
üzerine bir paket cips,kola
sonra maske , saç bakımı filan yapıp güzel bi film seyredersin
olur biter:KK6:

Sorun da o ya badezuzum,
burda vakit harcamak yerine şu an makale yazmam lazım , yazamıyommmm yazamıyoommmmm yazamıyommm daaa daaa daaaa (içli keman sesi)

beni sevin ve kovun demem de ondandı gariii :KK52::KK52:

Çok az vaktim var, 5 sayfa daha eklemem lazım makaleye gücüm kalmaaadııı :KK3::KK3::KK5::KK5::KK5:

Son düzenleme:
yok canım sarışın değilim ama beyaz tenliyim, en iyisi boynerde alıcı gibi deneyip hb den almak:KK1::KK1:

en mantıkılıs,denemeden o kadar parayı verme zaten.

önce sevilmeye sonra da buradan kovulmaya ihtiyacım var yardımcı olacak olan ?????:KK24::KK24::KK24::KK24:
gel yamacıma ,ben seni severim.:KK54:
PARKONNNNNNNNNNNNNNNNN arkandan konuşuluyor burada diyim mi ? :KK1::KK1::KK1::KK1:
Canım bunlar hep konuşur benim arlamdan,
5 dk çocuklara meyve vereyim dedim,hemen başlamışlar gene dedikoduya.:KK20:
:KK17: ay ben bunu görmemişim...ne ayıp gizliden dinleyip (gizli olamıyo gerçi ama) kaçmış gibi olmuş...şimdide öyle olmasın...

selamlar herkese....
Merhaba ,hoşgeldin.
Farkettim selamımım görmediğini,yoksa senin ne kadar kibar bir insan olduğunu biliyorum canım yorumlarından.
chess e ikramiye çıksın
kahvehane açıcam buraya:21:

O ikramiyenin sahibi benim zuzu,
chess boş hayal kuruyo.:KK53:

X