NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

kızlar size kahve getirdim ama gelirken sevooo tarafından sldırıya uğradım veeee elimdeki lokumları çaldı kahvedende bir yudum aldı :KK14::KK14::KK14:

Eki Görüntüle 582975

şu halime bakın hastanelik oldum :KK43::KK43: dava açcmmm :KK43::KK43:

ahh canımm saldırınca da baya bir yıl atlamışsın kız nasıl saldırmaysa artık :KK9:

Eki Görüntüle 582976

Hoşgeldin dejavu:KK3::KK3:

Kadesa yı aday göstermekle kalsalar iyi,11 tanede oyu var:KK9::KK9:

Şuan oylamada ilk 5 te,dahada bana abla diyo:KK9:

onu biliyorum canımm artık aday gösterilince en uygunu da o görülmüş işte en baştan sıkı tutacaktı saın aday göstermeyin heee diyeee.. Burada abla ço neyse ben yırttım yaşımı çaktırmıyım bariii :KK9:

Abooo kızlar yarın 21 aralık'ya bu einstandan bozma Ömer Çelakıl çıkıuyor yine her yerde adama rağbet arttı yine iyi rant sağlayacak ona yaradı bu 21 Aralık eh mayalarda arrık var olmadığına göre pay isteyemezler çakaall hadi sayemizde yırttın derlerdi kesin.. :KK9:

valla her yerde adayım sağ olsunlar beni seçmişler oy da veriyorlar ama abla kısmı bozar beni biraz :KK1:

al senin olsun,ne demek :KK16:

PARKON,ilk 5 te miyim gerçekten :KK53:

Kdişim alıştıra alıştıra söyleyeyim dedim,
4. sıradasın canım.:KK53::KK53::KK53:
onu biliyorum canımm artık aday gösterilince en uygunu da o görülmüş işte en baştan sıkı tutacaktı saın aday göstermeyin heee diyeee.. Burada abla ço neyse ben yırttım yaşımı çaktırmıyım bariii :KK9:

Yaş baş deyince,biz tanışmadık henüz.

Ben 35 yaşında,evli çalışan bir bayanım,2 çocuk annesiyim.

ablalarım olmayacak ama nasıl yaşayacağım ki :21: :21::21: ayy pardon yanlış oldu :KK14::KK14::KK14::KK14:

yok nevrestem yaa bakma sen bunlara
beleş kapı buldular yaa
konuşuyorlar işte :KK19:

hıı hııı bugun çağırsam koşa koşa gelirsin
bi bakmışım yan koltuğumda oturuyorsun :KK9:
koltuk? sizde koltuk varmıydı:KK9:

julyaa özür dilemiştim ama neden hemen resimleri paylaşıyorsun :KK14:

bu bişi değil daha mahkemeye vercem seniii 100 bin tl tazminat davası açcammmm :KK33::KK33: 3 büyük kanala yollayacağımmmm bu fotoları hatta belki fasion tv ye bile yollarım kızaammm :KK53::KK53:

Kdişim alıştıra alıştıra söyleyeyim dedim,
4. sıradasın canım.:KK53::KK53::KK53:

Yaş baş deyince,biz tanışmadık henüz.

Ben 35 yaşında,evli çalışan bir bayanım,2 çocuk annesiyim.

bende 24 yaşındaaaa 0 çocuk annesiyim evli de değilim :KK19::KK19: oln var olmayan var ne o nispet yapar gibinnn :KK20::KK20::KK37::KK37:

valla her yerde adayım sağ olsunlar beni seçmişler oy da veriyorlar ama abla kısmı bozar beni biraz :KK1:

al senin olsun,ne demek :KK16:

PARKON,ilk 5 te miyim gerçekten :KK53:

canım benim sağol ama laf olsun diye demiştim almıyım ben ablalık falan yeni yıl geliyor zaten acı gerçekler çarpıyor yüzüme ocakta doğacak ne vardı sanki az daha anamın karnında dişimi sıkaydım da bari yılın son ayında doğaydım yaaa :KK19:

Nerde o günler,:KK9:
Sevodan kurtulurduk:nazar:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sevo yapar,büyüklere saygısı yok onun.:KK51:

Sevo orda mı ayy pardonnn sözümü geri alıyorum alınmasın litfennn... :26:

Abooo kızlar yarın 21 aralık'ya bu einstandan bozma Ömer Çelakıl çıkıuyor yine her yerde adama rağbet arttı yine iyi rant sağlayacak ona yaradı bu 21 Aralık eh mayalarda arrık var olmadığına göre pay isteyemezler çakaall hadi sayemizde yırttın derlerdi kesin.. :KK9:
Kayda değer bişey söylüyormu:26:

Saat 12 ye yaklaştıkça bir sıcaklık bastı bana:26:
ne ka sevenim varmış ya :KK14:

off ilk 5 te olursam kendimi pıçaklıycam demiştim :KK14:

Hatırlattığın iyi oldu,bende bunu sonuçlar açıklandığında orda hatırlatırım sana:KK53:

Canlı canlı pıçaklanma izleriz.:KK25:

nevreste en iyisi ben evden çıkayım siz yerleşin :KK9::KK9:

armut koltuk var koltuktan sayılmaz mı :44:

iki tane armut bu kadar insana yetermi
bak cennet mahallesi gibi toplaşıp gelicez
6 gün boyunca kıyamet belirtileri olacakmış
e seversek oraları 1 ay kalırız
sen düz hesap 1 yıllık yer arıyır bize:KK19:

bu bişi değil daha mahkemeye vercem seniii 100 bin tl tazminat davası açcammmm :KK33::KK33: 3 büyük kanala yollayacağımmmm bu fotoları hatta belki fasion tv ye bile yollarım kızaammm :KK53::KK53:

:KK1: :KK1: renkli baskı yap birde dağıt istersen :KK25:

ayol bulaşılmaz buna korktum :18:

X