NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

ben her şeyimi paylaştım burda, söz kıyafetim için nişanlığım için fıkır istedim saolsun yardımda ettiler arkadaşlar geçtiğimiz pazar nişanlığımı almaya gittk o an ve sonrasında ablasında bi afra tafra her şeye karışmalar laf sokmalar bizimkide ne etli yansın ne sütlü ablası çok agır laflar etti ona rağmen o da haklı sende dedi annem bile araya girdi annemede aynı şeyler bende bu gün yüzüğü ve eşyaları verdim içim kan ağladı ama mantıklı davranmak zorundaydım daha sözlüyken bole evlenince de rahat vermezler dedim ağlamaktan helak oldum hiç bişi yapamıorm yaşayan ölüyüm sanki

bu kader galu beladan beridir banlımı ne
mapısta unuttular kızı ufak tefek gözden kaçtı kesin
çürüdü yavrucak:KK1:

ben her şeyimi paylaştım burda, söz kıyafetim için nişanlığım için fıkır istedim saolsun yardımda ettiler arkadaşlar geçtiğimiz pazar nişanlığımı almaya gittk o an ve sonrasında ablasında bi afra tafra her şeye karışmalar laf sokmalar bizimkide ne etli yansın ne sütlü ablası çok agır laflar etti ona rağmen o da haklı sende dedi annem bile araya girdi annemede aynı şeyler bende bu gün yüzüğü ve eşyaları verdim içim kan ağladı ama mantıklı davranmak zorundaydım daha sözlüyken bole evlenince de rahat vermezler dedim ağlamaktan helak oldum hiç bişi yapamıorm yaşayan ölüyüm sanki
Ne oldu aslıcık,
Konuyu tam anlatsan iyiydi:KK6:
slm kızlar nerelerdesiniz yaa kimse yok bu aralar:KK14:
Biz burayı unuttuk ya,
Enlerde geyiğe dalmışız.
kızlar kızlar gelem miii :21:

Gel,buyur :KK3::KK3:

Hoşgeldin.

Son düzenleme:
kızam ne arıyosun benim profilimde belamısın nesin
sanane ne yaptığım kolomboluktan uslanmadınmı hee:KK20:

topik benim gibi ama diil gibi de sanki :KK52:

daha ısınamadık birbirimize :2:
kadiş kk kk olalı bu kadar topiğine sahıp çıkmayan topik sahıbı görmedi
komşuya şeker almaya yolladık bir aydır gelmedin:KK19:

siz haberleşipte mi gelionuz sevocannnn ben 3 gündür kendimi yırtıom ne gelen var ne giden :63:
:KK60::KK60:sevo cevap ver:KK53:

davetiyemi bekliyonus
burası hepimizin
hepimiiizz kardeşiiiiizzz :KK24:
çıkın çıkın gelin anacııuum:21:

:KK60:beter ol kadiş
bdv de milletin dedrine koşup duruyosun
biz bi bardak su istesek vermezsin
seney seni en yaşlı üye seçicem:KK76:

ayıpsız seni :KK19:

karşında koskoca abla var,o nası muhabbet öyle :KK4:

seneye ben aday olmıycam ki balım :KK1: