NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

kısmet cnmmm dilerim bnm için artık güzel günler gelir :KK54::KK54:

anlat bakalım nasıl sonuçlandı :KK52::KK52:

dün bu işten geldi ymeğini yedi(yemekten önce göstermedim ki boğazında düğümlenmesin:KK51:)

bugün naptın aşkım dedi başladım anlatmaya göster aldıklarını merak ettim dedi:KK53:

çıkarıyom çıkarıyom bitmiyo derken ne kadar harcadın der demezzzzz boşver aşkım ne önemi var gel bak ben sana güzel bi tatlı yaptım yorulmuşundur sen dedim:KK1:

sonrası malum teyy teyyy teyyyyy:KK9::KK53::KK55::KK17:

dün bu işten geldi ymeğini yedi(yemekten önce göstermedim ki boğazında düğümlenmesin:KK51:)

bugün naptın aşkım dedi başladım anlatmaya göster aldıklarını merak ettim dedi:KK53:

çıkarıyom çıkarıyom bitmiyo derken ne kadar harcadın der demezzzzz boşver aşkım ne önemi var gel bak ben sana güzel bi tatlı yaptım yorulmuşundur sen dedim:KK1:

sonrası malum teyy teyyy teyyyyy:KK9::KK53::KK55::KK17:

tatlı mesir mecunlumuydu :KK1::KK1::KK1:

tatlı mesir mecunlumuydu :KK1::KK1::KK1:

yok be delüüü:KK33:

o işin kandırmacasıydı :KK53:

eee sadede gel hayatım kaç para harcadın dedi boşver beee benden kıymetlimi dedim:KK52:

tabi değilde sen söleseydin iyi olurdu dedi

yok yok boşver unut gitsin bak ben çoktan unutttum bile dedim:KK14:

burasıda çok sakin bugün hareket yok canım sıkıldı zaten yalnızım:KK50::44:

sağol canım:KK19:

olmayan ne ilişkinde ne seni bu kadar üzen vardır elbet bi çözümü jüli yapma yaaa:KK50:

neresinden baslasam da neresini anlatsam ki sanaaa bundan önceki ilişkimi hiç anlatmayayım ağlarsın anlatsam o dereceee ben asker bekledim 5 yıl çıktık ve sonuç hüsran ben ayrılmıştım gerçi ama sonuçtaaa keyfimden değildii olmadı nasip değilmiş

şimdiki ilişkimde de sürekli deneniorum nasıl diyim bi güven problemi var anlatamıorum sevgimi o kadar çok seviorum ki onu ama o eski sevdiğimi düşündüğümü sanıo aklıma dahi gelmio halbuki yemn ederim onu istesem ona gitmek için hiç bir engelim yoktu .

1 gün mutluysam 2 gün gözüm yaşlı ama hani derler yaaa ne onunla ne onsuz diye ben seviorum çok seviorum cnmm :KK31::KK31: ve bunu anlatıorum ona ama anlamamkta ısrarcı be yapacağımı bilmiorummm .

Son düzenleme:
benzer bişey evlenmeden önce eşimle benim aramdada yaşandı ...

ben durdum düşündüm aldım bunu karşıma bak arkadaşım benim içimde böyle bişey yok kendi çapında şeyler kurma kafanda yoruldum artık olmuyosa bitsin şimdiden bana hayatı böylesine zindan edeceksen yol yakınken çık git hayatımdan dedim... ama çok ciddiydim.. bende sen gibi ne onla ne onsuz durumdaydım....
benim eşimde öyle üzüntüsünü asla belli etmeyen cistendi... sonra tel. kapattım 1 hafta boyunca deliye döndü bana ulaşacağı bütün yolları kapattım ....
derken kendimde kahroluyorum tabiiii bi sabah bi baktım kapıda bu arada o istanbulda bende denizlideyim ogün ciddi ciddi konuştuk ve toparlandık...
o gün bu gündür hiç böle bişey yaşamadık....:KK34:

benzer bişey evlenmeden önce eşimle benim aramdada yaşandı ...

ben durdum düşündüm aldım bunu karşıma bak arkadaşım benim içimde böyle bişey yok kendi çapında şeyler kurma kafanda yoruldum artık olmuyosa bitsin şimdiden bana hayatı böylesine zindan edeceksen yol yakınken çık git hayatımdan dedim... ama çok ciddiydim.. bende sen gibi ne onla ne onsuz durumdaydım....
benim eşimde öyle üzüntüsünü asla belli etmeyen cistendi... sonra tel. kapattım 1 hafta boyunca deliye döndü bana ulaşacağı bütün yolları kapattım ....
derken kendimde kahroluyorum tabiiii bi sabah bi baktım kapıda bu arada o istanbulda bende denizlideyim ogün ciddi ciddi konuştuk ve toparlandık...
o gün bu gündür hiç böle bişey yaşamadık....:KK34:

kocanla senin randa kaç yaş fark var bilmiorum ama bizim 9 yaş var cnmm yanii olgun biriii bana dahaa ılımlı yaklaşmasını bekliorum ama herşeyi benden beklemesiii beni delirtio en tuhafıda yanımdayken melek ayrı kaldığımızda mesajlaşırken adam değişio bnmkisi de üzüntüsünü asla belli etmez bilmiorum ama biraz kindar ben rest çekersem o da çeker gider yani benim senin gibi yapma şansım da yok o yüzden mutsuzum ya cnmm :KK31::KK31:

kocanla senin randa kaç yaş fark var bilmiorum ama bizim 9 yaş var cnmm yanii olgun biriii bana dahaa ılımlı yaklaşmasını bekliorum ama herşeyi benden beklemesiii beni delirtio en tuhafıda yanımdayken melek ayrı kaldığımızda mesajlaşırken adam değişio bnmkisi de üzüntüsünü asla belli etmez bilmiorum ama biraz kindar ben rest çekersem o da çeker gider yani benim senin gibi yapma şansım da yok o yüzden mutsuzum ya cnmm :KK31::KK31:

ama tek taraflı beklenti olursa üzülen hep sen olursun :KK14:

neeye kadar kahredeceksinki kendini güzelim:KK50:

seni üzmek istemem ama ilerde daha çok üzülmek varken şimdiden üzülmeyi tercih ederim ben olsam:KK50::KK50::KK31:

bu bnm aşktan yana 2. hayal kırıklığım 3.yü kaldıramam yaaaaa bununla bir ömür mutlu olcam yadaaa bnm için o defter sonsuza kadar kapancakkk 3.ye güvenemem çünkü artık kimseye

bu bnm aşktan yana 2. hayal kırıklığım 3.yü kaldıramam yaaaaa bununla bir ömür mutlu olcam yadaaa bnm için o defter sonsuza kadar kapancakkk 3.ye güvenemem çünkü artık kimseye

sen böyle baştan 1-0 yenik başlarsan tabi mutlu olamazsın.....:KK14::KK19:

yarının sana neler getireceğini bilemezsin ki arkadaşım yapma bunu kendine:KK45:

veee kendini sana mutsuz ve değersiz hissetirecek herşeyden uzak tut kendini:nazar::KK16:

X