hazır çorba zararlı :26:
Hala içli köfte diyolar
Bende hazır çorba kaynatırım belki eve gidince
Eşime hiç dayanamam hemen kandırır beni
Tamam yollarım
Teşekkürler canım
Canım benim bugün yapacağım biraz yöreselıspanaklı içli köfte
Önce soğan ve kıymayı kavuruyorum ,sonra ayrı bir tencerede su kaynatıp ıspanakları biraz öldürüyorum..sonra suyunu şıkıp kıyma ve soğana karıştırıyorum tuz,karabiber ve pul biber
Sonra yine bizim yöreye ait unlu bir bulgurumuz var onu ve kısırlık bulguru karıştırıp yoğuruyorum..şekil verip içlerini koyuyorum...Sonra bir haşlayarak yiyoruz Üzerine tereyağı
hazır çorba zararlı :26:
içmeyin onu
Allah muhabbetinizi arttırsın..
bende isteyince yapıyorum
geçen falza yapıp buzluğa attım
sen kadere yolla
Sağol canım
Tamam kadere yollayayım
WhatsApp'tan yazıyor, Annesi atkı-bere örmüş onu göndermiş, notlar yazıyor bir acım var anlatsam önünü göremezsin diye diye...
Ama bırakmıyor da, ben bıraksam onlar beni bırakmazlar demişti bir keresinde, farklı taktirleri, teşekkürleri var. Belkide ondan. Düşünmekten yoruluyorum bazen...Her sabah sahile gitmesem o günü geçiremiyorum, yürüyüp yürüyüp içime sindirmeye çalışıyorum
oh mis, ama benimki ıspanaklı hayatta yemez, irmik katmıyolarmıydı bunun içine ya, ben nasıl yapabilirim markette ki malzemelerle hamurunu
Şaka dedimen basit o diye
Siz zor yemekleri birbir sıralayınca
Sağol canım
Tamam kadere yollayayım
Bu cimri bade buzluktakilerden göndermiyo da sana niye telkin veriyo
Canım kıymalıda yaparımCanım diyorum ya bizim oraya özgü bulgurumuz var irmiğe gerek yok
Canım sadece hamuru kıymalı yapıyoruz onu yapınca irmik veyahut tel şehriye koyarız dağılmasın diye
Canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama marketlerde simit veyahut köftelik bulgurlar var onlarla pek iyi olmuyor..ama alabileceğin açık bulgur satılan yerler varsa onlardan köftelikle pilavlık arası bulgur var ondan alıp içine un katak yapabilirsin
hee tamam o zaman
ben bide patateslisini yapıyorum
biliyomusun onu
ben kızartmıyorum
bizimki haşlama oluyo belki yemzesin diye şittim
yoksa ne demek buzlu buzlu bile yollarım
du bakıyım tembelliğim tutmazsa deniyim
şuan çok açım herşeyden canım çekiyo
topikçek çok açız herhalde bugün
Aferin aferin
Foto da koydun tam oldu
İyice canımız çeker
Evet güzel duruyo ama kızarınca az daha koyu oluyo
Kayınpederim yapmıştı ilk orda yemiştim ben
ağır oluyo o ben yiyemiyorum kızartmayı..
bunu haşlayıp tereyeağında çeviriyosun nam nam na silip süpürüyosun
mmmmmmmm,
olsada yesek ama haşlama sağlıklı olduğu için kızartmasını severim