NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

çok önemli bir karar aşamasındayım
her şey tam tersine de dönebilir ama
nerde yaşanır sizce

çeşme,bodrum,marmaris,fethiye,selçuk,demre,cunda
havası suyu denizi doğası iklimi insanı şartları (hastane ,okul)yaşanırlığı hakkında bilgisi olan var mı
fikir verir misiniz
benim için çok önemli

Son düzenleme:
nerde yaşanır sizce

havası suyu denizi doğası iklimi insanı şartları (hastane ,okul)yaşanırlığı hakkında bilgisi olan var mı
fikir verir misiniz
benim için çok önemli

canım fethiye daha şehir gibi sanki diğerlerine göre

canım fethiye daha şehir gibi sanki diğerlerine göre

bu saatte bi ben delisi ayaktayımdır sanıyodum
canım uyumadın mı sen
sabah görürsünüz diyordum

öle bi cümle değil , cidden önemli bi durum
gittiğin gördüğün beğendiğin duyduğun

nerde yaşanır sizce

fikir verir misiniz
benim için çok önemli

Hiç fikrim yok :KK17:

İyiyim abla çok şükür bugünde metrobüsten tek parça halinde çıktım :KK1: Yarına Allah kerim :KK53:
Seni sormalı :KK16:

Metrobüs rahatta çok kalabalık oluyor demi :KK1: ama bir o kadarda rahat tabi tek parça çıkmışsın içinden

Bende iyiyim canım sağolll enlere bakıyorum yazıp yollayacam daha :KK1:

Metrobüs rahatta çok kalabalık oluyor demi :KK1: ama bir o kadarda rahat tabi tek parça çıkmışsın içinden

Bende iyiyim canım sağolll enlere bakıyorum yazıp yollayacam daha :KK1:

Metrobüs hızlı olması yönünden iyi, yoksa kaçta varırdık işyerine bilmem :KK1: Ama aziş büzüş kapıda biniyoruz, hatta yer var diyenler bile oluyo :KK53: bakıyorum bakıyorum iğne atsan yere düşmez yer nerdeymiş göremiyorum..

Ben dün yolladım, en sevilen abla oyumu sana verdim :KK16: parkon kızar diye onu yazmadım :KK53:

Metrobüs hızlı olması yönünden iyi, yoksa kaçta varırdık işyerine bilmem :KK1: Ama aziş büzüş kapıda biniyoruz, hatta yer var diyenler bile oluyo :KK53: bakıyorum bakıyorum iğne atsan yere düşmez yer nerdeymiş göremiyorum..

Ben dün yolladım, en sevilen abla oyumu sana verdim :KK16: parkon kızar diye onu yazmadım :KK53:

Bide hızlı olması avantaj tabiki,ama çok kalabalık oluyor tabi..İsanlar üst üste gidiyor zaten habire yer var diyorlar demi :KK1:

Teşekkür ederim sağol fıstığım :KK19::KK19: parkonun daha çok vakti va abla olmak içinnn :KK1:

Bide hızlı olması avantaj tabiki,ama çok kalabalık oluyor tabi..İsanlar üst üste gidiyor zaten habire yer var diyorlar demi :KK1:

Teşekkür ederim sağol fıstığım :KK19::KK19: parkonun daha çok vakti va abla olmak içinnn :KK1:

Evet, içerdekilerde bağırıyor nerde yer var ya nerenle bakıyosun diye :KK30: Kavga çıkıyo
Gelme diyo burada yer yok
O da babanın metrobüsü mü beğenmiyosan taksiyle git filan diyo :KK1: Hergün aynı kavgalar..

Rica ederim ablacım :KK16:

Evet, içerdekilerde bağırıyor nerde yer var ya nerenle bakıyosun diye :KK30: Kavga çıkıyo
Gelme diyo burada yer yok
O da babanın metrobüsü mü beğenmiyosan taksiyle git filan diyo :KK1: Hergün aynı kavgalar..

Rica ederim ablacım :KK16:

Normal otobüslerdede aynı zaten şoför arkaya ilerleyin der vatandaş isyan eder nerede yer var diyee..Dediğin gibi bide taksiye bin o zaman diyorlarrr :KK53::KK53:

Kavgasız yol çekilmiyor çünküüüü eğlence çıkıyor :KK30:

Çok mutlu oldummmmm bide sağoll :KK19:

Günaydın kadişcimmmmmm :KK3: :KK19:

Günaydın hoşgeldin yılın üyesi :KK1:

Normal otobüslerdede aynı zaten şoför arkaya ilerleyin der vatandaş isyan eder nerede yer var diyee..Dediğin gibi bide taksiye bin o zaman diyorlarrr :KK53::KK53:

Kavgasız yol çekilmiyor çünküüüü eğlence çıkıyor :KK30:

Çok mutlu oldummmmm bide sağoll :KK19:

Evet, zaten tartışma olunca hemen herkes kim tartışıyo diye ayak uçlarını kaldırıp bakıyo :KK1: millete malzeme lazım :KK6:

Sevindim bende:KK39:

bu saatte bi ben delisi ayaktayımdır sanıyodum
canım uyumadın mı sen
sabah görürsünüz diyordum

öle bi cümle değil , cidden önemli bi durum
gittiğin gördüğün beğendiğin duyduğun

tamam canım, demre ve cundayı bilmiyorum, o tarafa hiç gitmedim, ama dieğrlerine bol bol gittim
tatil yapacak olsam çeşme, yaşayacak olsam fethiye derim

tatil beldelerinin çoğunda su problemi oluyor bu arada, deposu oluyo evlerin ona bir care yok
fethiyede normal yaşacaka insan uygun kiraya ev bulabilir diye biliyorum
yanıltmakta istemem, ben bulursun derim sen gider bulamazsın falan:KK1:
ama fethiye çok büyük diğerlerine göre, haliyle yaşamak için gerekli seçeneklerde daha çoktur

canım ben senin yerinde olsam, bu saydıklarının yüzölçümlerine, kışlık nüfuslarına, okul sayılarına hastane sayılarına bakar, not alır, hangisinde bunlar çoksa orayı seçerim
bu bilgilere ulaşmak çok kolay nasılsa netten

X