NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

kızıaam belki namahrem vardır diye öyle şey ettik :KK53:

parkon biz oylamayla dalga geçip geyiğini ypıyoruz ya bu işi ciddiye alıp bişeyler yapanlar var mıdır aceba :KK9:

var tabikisi de ne sandınnn kızımmm :KK51::KK51:

mesela ben herkese vaadlerde bulunuyorum :KK51::KK51:

eğer beni 10 daldaaaa en seçersenizzz (aşağısı beni kurtarmazda sölemesi ayıp :KK23:)

1- kk ya havız yaptırtcammmm :KK53:

2- herkesi beleşşş kürklü ve pembik yapcam :KK23::KK23:

3- bazılarınııı kiim daha çok oy verirse bana editör yapcammm yönetimdeee arkdaşlarım varda sölemesi ayıptır sözümü geçiririm :KK60:

4- herkesi tatile yollucam uludağa :KK52::KK52:

5- hele bi seçilimmmm hiç bi halt vermicem ama çaktırmayın :KK60:

var tabikisi de ne sandınnn kızımmm :KK51::KK51:

mesela ben herkese vaadlerde bulunuyorum :KK51::KK51:

eğer beni 10 daldaaaa en seçersenizzz (aşağısı beni kurtarmazda sölemesi ayıp :KK23:)

1- kk ya havız yaptırtcammmm :KK53:

2- herkesi beleşşş kürklü ve pembik yapcam :KK23::KK23:

3- bazılarınııı kiim daha çok oy verirse bana editör yapcammm yönetimdeee arkdaşlarım varda sölemesi ayıptır sözümü geçiririm :KK60:

4- herkesi tatile yollucam uludağa :KK52::KK52:

5- hele bi seçilimmmm hiç bi halt vermicem ama çaktırmayın :KK60:

ohooo bunlar ne ki daha kapsamlı çalışanlar vardır eminim :KK9:

tanıtayım :) 1.5 yıllık evliyim atanamayan öğretmenlerdenim şu an edeyim çalışmıyorum mutfağı çok seviyorumm yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim :) sizler neler yaparsınızz pekii :)

tanıtayım :) 1.5 yıllık evliyim atanamayan öğretmenlerdenim şu an edeyim çalışmıyorum mutfağı çok seviyorumm yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim :) sizler neler yaparsınızz pekii :)

branşın ne canım, atanırsın umarım en kısa zamanda

atanmış öğretmenlerdenim :KK1:,8 yıllık evliyim,2.5 yaşında ikiz oğluşlarım var,mutfağı hiç sevmiyorum :nazar:

branşım biyoloji inşallah canım yüksek puanlarla kapatan bir bölüm malesef yüksek puan alıyorum ama yeterli olmuyor... sizler tanıtın ama kendınızı :)

atanmış öğretmenlerdenim :KK1:,8 yıllık evliyim,2.5 yaşında ikiz oğluşlarım var,mutfağı hiç sevmiyorum :nazar:

ooo maşallah hem atanmıs öğretmen hem ıkız oglus sahıbı :) bransın ne pekı :) ben hem atanamadım hem bırak ıkızı tek cocuk dahı yok :)

pdr mezunuyum canım.bu arada yaş 29,ama 13,5 gösteriyorum henüz :KK53:

du bakim cebim nerde :KK1:

chess

4ten 6ya kadar ödev savaşı
6dan 7ye kadar yemek yeme savaşı
7den 9a kadar tv izleme savaşı
9dan 12ye kadar yatma savaşı
bizim hayat böle

Son düzenleme:
ben 11 yıllık evliyim, kendi işimi yapıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum
tüm en leri ben toplıcam bu sene