- 27 Aralık 2012
- 272
- 1
- Konu Sahibi talimterbiye
evlendigime o kadar pismanim ki, insanlar evlenir yeni bir hayat, es, cocuk, esinin ailesi ve kendi ailen.Ben evlendim beni istemeye dahi gelmeyen kayinvalide, ailem sevdigim adami istemedigi icin bana acik acik bu eve gelme dediler. Ben ne yaptim o evden ciktim bir daha da geri donmedim bir yili gecti ne aradilar ne sordular. Evlendim yanimda sadece ablam vardi siradan bir nikah gelinlik bile giymedim onemli de degil gelinlik giymeye de pek hevesli degildim. Esimin memleketine tasindik kayinvalideme 40 km uzakliktayim zoraki beni ogullarinin hatrina kabul ettiler ablasi disinda herkes beni disladi. Esim sagolsun bana torpil yapti suan esimin memleketinde doktora yapiyorum hem de arastirma gorevlisiyim eger bu kadroya atanmasaydim kimse beni onun yanina yakistirmayacakti. kayinvalidemin oglum guzelligine aldandi yoksa bir ozelligi yok laflarini bile duydum. Esimin bitmek bilmeyen is hirsi, egosu nefret ediyorum mesleginden. Hafta ici, hafta sonu cogunlukla gece yarisi geliyor, aksam 10 gibi gelse erken geldi diyorum. Eve geldiginde nasilsin iyimisinden baska muhabbet yok cunku konusacak hali olmadigini soyluyor. Okulda yeteri kadar konusmuyor musun nasil bir enerjin var gibi soylenmeler. Daha yazacak cok sey var icim o kadar dolu ki bunlari konusmaya basladigimda of yine ayni seyler daha ne yapabilirim diye uste cikmalar mesela erken gelebilirsin diyorum en son bunu soyledigimde kapiyi vurup cikti. Okulda dersim bittikten sonra eve gelip kendime gore yemek yapip yiyorum. Surekli kitap okuyorum, hafta sonlari esim tek veya arkadaslarla bir yere gitmeme pek izin vermez bir kere izin verdiyse bir daha bir ay izin vermez. Gecen hafta sonu bolumle ilgili istanbulda mezun oldugum universite arasinda ortak bir etkinlik vardi bir kac gun bolumce istanbulda kaldik. Toplanti bitti aksam yemek oldu salonda arkadaslarla yemek yiyoruz mrb diyerek yanimda oturan adam 8 yil onceki ilk askim ugruna deli divane oldugum ama beni terk eden adam karsimdaydi tabi ki karsilasmam sasirtici degil ben ogrenciyken o baska bir fakultenin hocasiydi ve gizli sakli gecen alti aydan sonra seni uzmek istemiyorum diyip aniden terk etmisti sonra ben atandim dogu gorevi vs ama cok aci cekmistim. Sonucta zaman herseyin ilaci unuttum. Burayi gelirken o tabi ki aklimdan gecmisti ama yurt disinda diye duymustum. Uzun bir sure sok surecinden sonra nasilsin muhabbeti falan sonra sustuk konusacak birsey kalmadi keske on yil geri donebilseydik dedi ben o an kipkirmizi oldum ve sadece sunu soyledim ben asla istemezdim doguda cektigim sikintilari unutamam dedim, ben senin ogrenci oldugun benim de yrd doc oldugum gunlerden bahsediyorum dedi, doguda calistigim yillarda ogrencilik hayatimi tamamen kafamdan attim dedim. Arkadasim geldi masaya konusma yarim kaldi ustune bir laf soyleyemedi. Bir muddet bizim masada muhabbet etti sonra ayrildi. Donmus bir vaziyetteydim otele gectik hem usuyordum hem yanaklarim alev alevdi, sabaha kadar tuhaf ruyalar kalktik ucaga binip geri donduk. Eve geldim gunlerce kendimi toparlayamadim derken cebimden aradi oysa numara falan vermemistim konusmak istiyorum asla kafani karistirmak gibi bir niyetim yok buna hakkim yok ben o sansi yillar once elimle ittim dedi o zaman derdin ne benimle diye yukses sesle cikistim aramani istemiyorum diye kapattim o gun bugun aramiyor ama ben psikolojik olarak cokmus durumdayim surekli kafamda o internetten hakkinda cikan yazilari tek tek okudum, anlamsiz sebeple aglamalarim, esim eve geldiginde tam onun istedigi gibi tek laf bile konusmuyorum cunku icimden gelmiyor okulda bile zorunlu haller disinda kimseyle muhabbet etmek istemiyorum, is cikisi bos bos araba suruyorum gecen bu sekilde farkinda olmadan cevre yoluna girmisim. Esim o adama karsi bu hislerimi bilse birdaha asla yuzume bakmaz. Elimde degil evli bir kadin olarak davranislarimi kontrol altina aldim onun yanlis dusunup umitlenmesine izin vermedim ama ic duyguarimi kontrol altina alamiyorum. Esim cinsel anlamda yanima yaklastigi anda onun yuzu geliyor gozumun onune ve bundan cok utaniyorum. Psikolojik bir destek almaya gideyim diye dusundum sehirdeki tum psikologlar esimin arkadasi, ablama anlatsam beni ahlaksizlikla nitelendirir, anlatacak kimsem yok. icimdeki seytan ara onu konus diyor ama asla aramam bunu yapmak evli bir kadina yakismaz. Bu aralar kuranin mealini okuyup icimi ferahlatmaya calisiyorum tek yapabildigim iyi sey bu, yazma sebebim ise biraz olsun rahatlamak