Ne götürmeli

Burhan Burhanitto

🧿İt ürür, kervan işinde gücünde 🧿
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
11.876
53.359
Selam çıttır kızlar
Önünüzdeki hafta sonu benimkinin halasıgile köye kiraz yemeye gideceğiz. Bir kere gezmeye gittik ve ani karar verdiğimiz için bir şey götüremedim. Şimdi ise günler öncesinden belli. Köyde 2 tane bekâr halası var. Elim boş gitmek istemiyorum. Giderken ne götürebilirim?

Köye kiraz yemeye gitmek ne tatlı bi aktivite :KK70:

Aynı memleketi misiniz? Farklıysa sizin memlekete özgü bi şeyler olabilir yiyecek gibi.
Aynı memleketteyiz. 😅 Annem gibi kolumun altına bir kutu pişmaniye mi alıp gitsem diyorum sonra demode geliyor 😅

Züccaciye den güzel birer mutfak eşyası olabilir. Çikolata olabilir. Kapalilarsa birer eşarp vs olabilir. Ben hiç boş gitmeyi sevmem. Hiç bişey alamasam evde kek börek yaparım. Acı sos, reçel kavonozu falan götürürüm
Ben de sevmiyorum diğer gittiğimizde de utandım ama aniden karar vermiştik.

Selam çıttır kızlar
Önünüzdeki hafta sonu benimkinin halasıgile köye kiraz yemeye gideceğiz. Bir kere gezmeye gittik ve ani karar verdiğimiz için bir şey götüremedim. Şimdi ise günler öncesinden belli. Köyde 2 tane bekâr halası var. Elim boş gitmek istemiyorum. Giderken ne götürebilirim?
Yaşlarına bağlı çeyizlik ürünlerinden bı kaç bişey koyabilirsin ya da atıyorum tesetturlulerse eşarp ya da tunik tarzı bişey olabilir yanında tatlı gibi bişey al yeterli bacım. Sürekli gorusmedigin için bu şekilde geldi aklıma yoksa sadece tatlı bile olur

EYaşlarına bağlı çeyizlik ürünlerinden bı kaç bişey koyabilirsin ya da atıyorum tesetturlulerse eşarp ya da tunik tarzı bişey olabilir yanında tatlı gibi bişey al yeterli bacım. Sürekli gorusmedigin için bu şekilde geldi aklıma yoksa sadece tatlı bile olur
En iyisi tatlı alayım halaların yaşı baya var çeyizlik ürünler işlerine yaramaz gibi.

Kaç yaşındalar?
Selam çıttır kızlar

X