Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum

umut var öyle hissettim.sadece zamana ihtiyacı var.

Tam beni anlatan bir yazı buldum burda.Canım benim de 1 seneye yakın bir ilişkim var ve sürekli tartışma içindeyisz erkek arkadaşım benim geçmişime takılmış durumda geçmiş dediğimde üniversite okuduğum yer ufak bir ilçeydi herkes herkesi tanırdı benimde okuldan erkek arkadasım olmustu oranın yerlisiydi ve 1 tanesi de erkek arkadasımın arkadasıydı.Ama ilişkim 2 hafta sürmüştü.Benımle çıkmaya başladığı dönemde de o arkadasıyla konusmuyodu sonradan barıstılar o pislik beni sevgilime kötülemiş bana düpedüz iftira atmış ben hep bunlarla savaştım hani derler ya ALLAH kuru iftiradan korusun gerçekten öyle.Ben bir şekilde ispat ettim bana iftira attığını ama kendisi çok takıntılı bir insan geçmişle alakalı söz ettirmiyo bana hatırlatma dıyo.Ben çok savaştım kendisi çok zor biri sürekli birşeyler kuruyo kafasında ve benı çok kıskanıyo onu da geçtim arkasını döndüğü gibi hata yapacağımı düşünüyo.Ben hep zaman dedim ikimize de şans verdim şükür son zamanlarda iyiye gidiyo ilişkimiz ama bana iftira atan arkadasıyla hala görüşüyo olması benı çok sinir edıyo ona söylemesemde.Ohh rahatladım gerçekten

Ayyy işinmi yok yaa, bugün barışsan yarın yine aynısı olacak. Unut unuttur gitsin, yeni sayfa aç, derim canım

hem pastam dursun,hem karnım doysun yok öyle bı dunya..
Neden kararı ona bırakıyorsun kı gel dıyınce gelıp,gıt dıyınce gıdecek mısın?
Bunu yapıp da böyle bı kazmayla evlenırsen cok uzgunum ama bosanmayı ıstedıgın zaman bu kazma senı öldurebılır.Vazgecmen daha hayırlı olur gıbı görunuyor burdakı yazdıklarından anladıgım kadarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…