Benim iç şişkinliğimi düşünün
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne gidebiliyorum ne kalabiliyorum
- Konu Sahibi benekkekk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Egosu incinmiş paşanın
Aynen devam benek, görüştüğünüzde senin duygu anlamında eski sen olduğunu anladığı an kaçar o yüzden umursamaz davran.
istediğim caba sarf etmesi hatta kırdıgını anlaması. Ona göre ben sucluyum cünkü hem gecmis hemde iliski süresince birsey göremesem de hep güven sorunu yasadık. "Kurmalarınla sen mahvettin senelerimizi, bizi" dedi..
Sürekli bana tehdit mesajı atar gibi " yanlıs birsey yapma akıllı ol" diye mesaj atıp durdu. Sürekli uyardı. En son gece 12 de nerdesin yanına gelicem" dedi ben o gün baya ters konustum.baskasıyla olamazsın bunu sende biliyorsun falan dedi. söylemek istediklerimi degil söylemek zorunda olduklarımı söyledim.
şu yazdıklarınız sizin cümleleriniz tekrar bir okuyun.
tehdit eden bir insandan bahsediyorsunuz yahu!
bu noktadan sonra kimin bitirdiginin ne önemi var? veya hangi nedenle bittiginin...
ya benimsin ya topragın diyen zihniyetten ne farkı var?
o başkasıyla olur mu bilemem ama sizin başkasıyla olmanıza izin vermeyecegi de açık.
bir de sürekli sizi sucluyormus, yaptıgınız birsye yok ki.. baslamasaymıs ilişkiye, insan gecmisini nasıl degistirebilir ki?
ya kabul edecek ya da etmeyecek.
bence böylesi daha iyi zaten ilerde birgun cocuklarla bosanmak isteseniz ona da laf eder, yeniden evlenecek olsanız cocuklarıma başkası nasıl bakar diyip yine celallenir.
insan sevecegi kişiyi gayet güzel seçer,
ama saplantılı bir bicimde bakmayı sürdürdügünüz sürece gözlerinizin önündeki perdenin kalkacagını sanmıyorum,
karısını öldürenler de sevdigini iddia ediyor, alın size büyük aşk (!)
Kırdığını hiç bir zaman anlamaz, kendi suçunuda kabul etmez. Çaba gösterir ama sadece seni sağlama alana kadar. Yani insanlar değişmiyor canım. Yinede içini dökmek açısından ben konuşmandan yanayım ama siz bu çocukla pek uygun değilsiniz bunuda ekleyeyim. Ben daha fazla üzülmenden korkarım açıkçası.istediğim caba sarf etmesi hatta kırdıgını anlaması. Ona göre ben sucluyum cünkü hem gecmis hemde iliski süresince birsey göremesem de hep güven sorunu yasadık. "Kurmalarınla sen mahvettin senelerimizi, bizi" dedi..
şu yazdıklarınız sizin cümleleriniz tekrar bir okuyun.
tehdit eden bir insandan bahsediyorsunuz yahu!
bu noktadan sonra kimin bitirdiginin ne önemi var? veya hangi nedenle bittiginin...
ya benimsin ya topragın diyen zihniyetten ne farkı var?
o başkasıyla olur mu bilemem ama sizin başkasıyla olmanıza izin vermeyecegi de açık.
bir de sürekli sizi sucluyormus, yaptıgınız birsye yok ki.. baslamasaymıs ilişkiye, insan gecmisini nasıl degistirebilir ki?
ya kabul edecek ya da etmeyecek.
bence böylesi daha iyi zaten ilerde birgun cocuklarla bosanmak isteseniz ona da laf eder, yeniden evlenecek olsanız cocuklarıma başkası nasıl bakar diyip yine celallenir.
insan sevecegi kişiyi gayet güzel seçer,
ama saplantılı bir bicimde bakmayı sürdürdügünüz sürece gözlerinizin önündeki perdenin kalkacagını sanmıyorum,
karısını öldürenler de sevdigini iddia ediyor, alın size büyük aşk (!)
Bundan bahsetmistim zaten kız arkadaşlarımdan bile kiskaniyor veya yolda yürürken oldu da birine baktım büyük olay oluyor ama benim anlamadıgım su. bu kadar sahiplenen bir insan neden terkeder? Gecmisi kabullenemiyor ama ayrıl
Kırdığını hiç bir zaman anlamaz, kendi suçunuda kabul etmez. Çaba gösterir ama sadece seni sağlama alana kadar. Yani insanlar değişmiyor canım. Yinede içini dökmek açısından ben konuşmandan yanayım ama siz bu çocukla pek uygun değilsiniz bunuda ekleyeyim. Ben daha fazla üzülmenden korkarım açıkçası.
Her türlü üzülüyorum sorun burda :)
Haklısın ama inan bana şu anki üzüntünle alakası bile olmayacak kadar ağır üzüntü çeşitleri yaşanabiliyor ilişkilerde. Sen akıllı kızsın, eşşeğini sağlam kazığa bağla. Ve lütfen sakın unutma, en büyük kalp ağrıları bile bir gün son bulur ve güneş yeniden ışıldamaya başlar yeterki kendini karanlığa hapsetmeBundan bahsetmistim zaten kız arkadaşlarımdan bile kiskaniyor veya yolda yürürken oldu da birine baktım büyük olay oluyor ama benim anlamadıgım su. bu kadar sahiplenen bir insan neden terkeder? Gecmisi kabullenemiyor ama ayrıl
bunları önceki konunda mı yazmıştın?Bundan bahsetmistim zaten kız arkadaşlarımdan bile kiskaniyor veya yolda yürürken oldu da birine baktım büyük olay oluyor ama benim anlamadıgım su. bu kadar sahiplenen bir insan neden terkeder? Gecmisi kabullenemiyor ama ayrıl
bunlar çok büyük sorunlar!
bu konudaki yorumlarımı üzülerek geri alıyorum
bırak inceldiği yerden kopsun
böyle hayat geçer mi???
bu "sahiplenmek" değil ki
"sahiplenmek" sevdiğin insana destek olmakla olur, onu kucaklayıp sarmakla (mecazi) olur, onun yanında olmakla, omuz omuza vermekle olur
seninkinin yaptığı bambaşka birşey
Aynı fikirdeyim, ilerde eskaza birde evlenirlerse bu baskı ve kıskançlığın şiddeti gitgide artacak. Sevgi çok şeydir ama herşey değildir. Zamanı gelince mantığı kullanıp gerekiyorsa kesip atabilmeli herşeyi...bunları önceki konunda mı yazmıştın?
bunlar çok büyük sorunlar!
bu konudaki yorumlarımı üzülerek geri alıyorum
bırak inceldiği yerden kopsun
böyle hayat geçer mi???
bu "sahiplenmek" değil ki
"sahiplenmek" sevdiğin insana destek olmakla olur, onu kucaklayıp sarmakla (mecazi) olur, onun yanında olmakla, omuz omuza vermekle olur
seninkinin yaptığı bambaşka birşey
Aynı fikirdeyim, ilerde eskaza birde evlenirlerse bu baskı ve kıskançlığın şiddeti gitgide artacak. Sevgi çok şeydir ama herşey değildir. Zamanı gelince mantığı kullanıp gerekiyorsa kesip atabilmeli herşeyi...
ben ilk konusunu tekrar okumamıştım konu sahibinin bu konu için
aklımda kalan şey geçmişi yüzünden terkettiği olmuş
hadi dedim olabilir, herkes hata yapabilir, yazmıştım kuzenim de öyle yaptı
fakat olay farklıymış
bence de evlilikte iyice zıvanadan çıkabilir adamın tavırları
bence de sevgi çok şeydir ama herşey değildir
ve bence de gerekiyorsa kesip atabilmeli herşeyi
aynen katılıyorum
Bundan bahsetmistim zaten kız arkadaşlarımdan bile kiskaniyor veya yolda yürürken oldu da birine baktım büyük olay oluyor ama benim anlamadıgım su. bu kadar sahiplenen bir insan neden terkeder? Gecmisi kabullenemiyor ama ayrıl
bu saydıklarınızdan rahatsız olmuyor muydunuz?
gerçekten anlamıyorum, öyle birini sorunsuz bir sekilde hayatımdan çıkarmak icin, uzaklasmak icin akla karayı seçerim,
siz hala üzülüyorum diyorsunuz...
karşınızdaki kisinin sizi oldugunuz gibi gecmisinizle, bugununuzle kabullenmemesini ve bırakmasını kendinize yedirememenizi bir nebze anlasam dahi bir psikopatı böyle körü körüne sevdiginizden bahsetmenizi anlamak mümkün degil.
evet, sizi bir eşya gibi sahiplenmiş,
oyuncagını parcalayıp duvardan duvara atan ama biri yaklastıgı an ortalıgı ayaga kaldıran cocuklar gibi davranıyor.
ancak onların bu davranısını cocukluguna verirsiniz, büyür dersiniz, gercekten eşya olmasına verirsiniz de.... siz kac yaşında insanlarsınız, ayrıca insansınız yahu! insan!
bu vakitten sonra döktügünüz her goz yası ve üzülüyorum cumleniz icin başınıza gelecek her seyi kabullenmiş oluyorsunuz.
size karısını öldüren insanlardan örnek veriyorum "evet cok kıskanctı..... üzülüyorum" diye yanıt yazıyorsunuz.
terketmese şu yazdıklarınızı bile sorun görmeyecekmis gibi bir haliniz var,
gercek oldugunuza inanmak istemiyorum.
Geçmişimle kabul etti diyerek zaten kendinizi yerin dibine sokup adamı göklere çıkarmışsınız. O kim ya sizi geçmişinizle kabul edip etmeme insiyatifine sahip olabiliyor. O kim sizi bunlarla muhakeme ediyor. Adam şımarmış. Ama bunun en büyük sorumlusu sizsiniz. Şimdi de geleceğinize müdahale hakkı görüyor.
Bu arada o kendine başka birini buldu. Sizi kenarda bekletiyor. Ve bunu kendine gayet de hak görüyor.
Adama kızamıyorum. Siz kendinizi böyle aşağıladıkça ilişkilerinizden fazlasını beklemeyin
Bu arada o kendine başka birini buldu. Sizi kenarda bekletiyor. Ve bunu kendine gayet de hak görüyor.
Adama kızamıyorum. Siz kendinizi böyle aşağıladıkça ilişkilerinizden fazlasını beklemeyin
Normal bir ayrılık olsa sonra pişmanlık falan barışılsa neyse ama önceki konubda anlattığına göre psikopatlık sezdim ben. Gelmişi geçmişi boşverin de böyle çocukça ayrılma üstüne tehdit falan bence hiç sağlam pabuca benzemiyor. Kendinizi kollayın bence bu sahiplenme değil daha çok inatlaşmak gibi. Belki de sizle bişeyler yaşamayı düşündü sonra da ayrılırım dedi içinden. Çünkü önceki ayrılığınıza bakınca üstüne böyle iyimser haller pek hayra alamet değil bence
Yani evet cok ilginc hem bi taraftan istemiyorum dedi bi taraftan müdahale etti simdide ne istedigini bilmedigini, özledigini ve mutsuz oldugunu söylüyor. Facebook icin dedi ki " o ekledigin herkesin tek tek hesabını vericeksin" sonra sinirlendi bir anda engelledi. Valla artık idrak edemiyorum bir degisik. Boslukta cok belli ama insan yinede ne yapması gerektigini bilir. Hani belli istemiyor böyle bir insani ona göre böyle bir insan, ama o insansizda yapamiyor cünkü gecmisinde elle tutulur bir iliskisi yok. Hep gecelik, takılmalık iliskiler. Simdi hep kaciyor hemde kactıkca dönüyor. Sonu ne olucak bilmiyorum..Normal bir ayrılık olsa sonra pişmanlık falan barışılsa neyse ama önceki konubda anlattığına göre psikopatlık sezdim ben. Gelmişi geçmişi boşverin de böyle çocukça ayrılma üstüne tehdit falan bence hiç sağlam pabuca benzemiyor. Kendinizi kollayın bence bu sahiplenme değil daha çok inatlaşmak gibi. Belki de sizle bişeyler yaşamayı düşündü sonra da ayrılırım dedi içinden. Çünkü önceki ayrılığınıza bakınca üstüne böyle iyimser haller pek hayra alamet değil bence
Güzelim yıllarınızı onla harcamayın unutmak çok zor bir olay değil. Kuzenim yaşadı aynılarını biliyorum sonradan psikopata bağlıyor bu tipler. Bi de siz daha önce sevdim biriyle oldum ama bitti diye Düşünürsünüz o her çıktığıyla aynı şeyi yaşıyo diye düşünür. Yanlış anlamayın söylediklerimi lütfen ama Türk erkeği kafa yapısı genelde buYani evet cok ilginc hem bi taraftan istemiyorum dedi bi taraftan müdahale etti simdide ne istedigini bilmedigini, özledigini ve mutsuz oldugunu söylüyor. Facebook icin dedi ki " o ekledigin herkesin tek tek hesabını vericeksin" sonra sinirlendi bir anda engelledi. Valla artık idrak edemiyorum bir degisik. Boslukta cok belli ama insan yinede ne yapması gerektigini bilir. Hani belli istemiyor böyle bir insani ona göre böyle bir insan, ama o insansizda yapamiyor cünkü gecmisinde elle tutulur bir iliskisi yok. Hep gecelik, takılmalık iliskiler. Simdi hep kaciyor hemde kactıkca dönüyor. Sonu ne olucak bilmiyorum..
Şimdi sizi çok sevdiği için tamam kabul dese ne kadar güvenebileceksiniz? Her ne kadar iğrenç de olsa adamın kafası bu.
Evlenseniz, çocuğunuz olsa, bir kavga esnasında bunu yüzünüze vursa on sene sonra mesela, o gün canınız yanmayacak mı?
Ben cesaret etmezdim buna. İnsanlar değişmez maalesef. Sadece bir süre boyunca kendini ve düşüncelerini bastırırlar.
Evlenseniz, çocuğunuz olsa, bir kavga esnasında bunu yüzünüze vursa on sene sonra mesela, o gün canınız yanmayacak mı?
Ben cesaret etmezdim buna. İnsanlar değişmez maalesef. Sadece bir süre boyunca kendini ve düşüncelerini bastırırlar.
Zaten öyle yani onun dünyası bacak arasının namusundan ibaret.. Ne olucak hic bilmiyorumŞimdi sizi çok sevdiği için tamam kabul dese ne kadar güvenebileceksiniz? Her ne kadar iğrenç de olsa adamın kafası bu.
Geçmişte ne yaşadıysan yaşadın bundan sonra bence kararlı olmalısın .Gel gitle sürmez net ol. Konuyu içinde çözene kadar bana yazma sen çözersen bende hala seni istersem barışırız de bence ve muzurtilki nin örneği gibi konuyu hiç açmamalı
tabi ki böyle uzaktan yorum yapmak çok zor, ilk konunuzu da yarım yamalak hatırlıyorum
ama şunu yazmak istedim:
yıllarca kafasında "geçmişte biriyle beraber olmamış bir kız"la evleneceğini kuran bir adamın
geçmişinde başka biriyle beraber olmuş bir kıza aşık olduğunu
o adamın, o kızı, aynen sizin başınıza geldiği gibi terkettiğini
4-5 ay hiç kimseyle olmadığını, olamadığını
4-5 ay sonra yine o kızın etrafında gezinmeye başladığını
sonunda ona geri dönmek için özür dilediğini
bu durumu aynen böyle kabullendiğini, bir daha konusunu açmadığını
birebir gözlerimle gördüm
o adam benim kuzenim
18 yıllık evli
ve çok mutlu
şu anda karısını el üzerinde tutuyor, karısı da onu
her ilişki aynı olmaz tabi ki
ama genelde hep olumsuz örnekler veriliyor, ben de yeri gelmişken olumlu bir tane vereyim dedim
Ve bu durum 18 yil once olmus yani. Adam her zaman da kendini belli ediyor iste.