- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.093
- 548
Bende yok o yetenek ya kabus görürsem içinde boğuluyorumBence de iyi tarafları var, rüyalarım sayesinde değişik deneyimler elde ediyorum. Kabus görürsem kendimi uyandırabiliyorum. Rüyadayken bazen rüyada olduğumu farkedip rüyamı canım nasıl isterse öyle devam ettirebiliyorum. Bedava VR gözlük.
Lucid rüyaaaa en sevdiğim.Bence de iyi tarafları var, rüyalarım sayesinde değişik deneyimler elde ediyorum. Kabus görürsem kendimi uyandırabiliyorum. Rüyadayken bazen rüyada olduğumu farkedip rüyamı canım nasıl isterse öyle devam ettirebiliyorum. Bedava VR gözlük.
Oo elin hamura değmişken su böreği de isterizBeklerim valla.Çıkın çıkın gelin. Ziyafet çekeriz. Belki bu gece gözleme falan da yaparım, işim hiç belli olmaz.
O değil de rüyada bile mutfakta olmama ne demeli?
Uçmak çok güzel yaLucid rüyaaaa en sevdiğim.Ama hiç farkına varamadım ya bu güne kadar. Uçsam bile gerçek sanıyorum ben çok safım.
Ya tamam severim bir şeyler yapmayı da hamarat olduğum söylenemez. Ne bileyim git denize yüz, paraşütle atla, galaksileri dolaş falan ama yok ancak mutfak.Oo elin hamura değmişken su böreği de isteriz
İçimize işlemiş bacım mutfak
Ya da sen çok hamaratsın
Ben genelde konmadan uyanıyorum galiba ya da başka rüyaya geçiyorum benim malum rüyalar taramalı öyle beş on saniye orda beş on saniye burda.Uçmak çok güzel yada yalnız ben istediğim yere konamıyorum çakılıyorum bazen.
Bazen oluyor her zaman değil. Nasıl yapabildiğim konusunda en ufak bir fikrim yok. Hayal gücüm çok geniştir, hislerim kuvvetilidir, belki de onunla ilgilidir.Lucid rüyaaaa en sevdiğim.Ama hiç farkına varamadım ya bu güne kadar. Uçsam bile gerçek sanıyorum ben çok safım.
Hahah gözümün önünde harry Potter da bi sahne vardı. Harry kadının birine büyü yapıyordu da havada uçuyordu yaBen genelde konmadan uyanıyorum galiba ya da başka rüyaya geçiyorum benim malum rüyalar taramalı öyle beş on saniye orda beş on saniye burda.Daha hiç konmadım.
Asla geyik değil, konuyla ilgili yorumlar bunlar hep. Konunun daha iyi anlaşılması için örneklemeler yapıyoruz.Hahah gözümün önünde harry Potter da bi sahne vardı. Harry kadının birine büyü yapıyordu da havada uçuyordu ya
Sende öyle kaldın kesin ah artemis aho kadar yüksekten uçma demedim mi
Ya özlemişim bu arada senle geyik yapmayı o kadar uzun süre gitme kk dan
Evet saflıkta benim gibi olun örneklemesiydi bir önceki itiraf mesajımAsla geyik değil, konuyla ilgili yorumlar bunlar hep. Konunun daha iyi anlaşılması için örneklemeler yapıyoruz.
Geyik yasak zaten yapmayız öyle şeyler.
Gitmem muhtemelen o kadar uzun artık.
AllahımmmHele benimkilerden 3 sezonluk bilim kurgu dizisi çıkar
Tam bir pembe dizi çıkarAdama aşıksın farkında değilsindir o da sana yanıktır, olabilir malum olmuştur. yakında olaylar olaylar ayrılıklar evliliklere delalet ediyordur
O değil deEvet saflıkta benim gibi olun örneklemesiydi bir önceki itiraf mesajımburanın bdv olduğunu sonradan şeettim
Adıyaman'daki Nemrut Dağı mı yoksa Bitlis'teki mi? Ona göre şeyetcem çünkü.O değil deArtemissisipi gördüğünüz rüya yorumu şu gibi geldi bana
Elinde orakla gelen cımbız bası sizi nemrut dağının zindanlarına kapatır ve ordan ne zaman kurtuluruz rüyasını görürsünüz artıkdağılın burdan
Konuyu sabah acmissiniz yorum gelmemiş bir daha açmışsınız. Ufacık bir rüyayı bu kadar büyüttugünüze göre kendinizden biraz şüphelenin derimKızlar dün gece gördüğüm rüya.. Anlam veremedim . Adamla iş haricinde görüştüğüm yok ne alaka dedim kendime . Bi yerlere bastım alıntı ekleme fln böyle oldu yanlış yere açtım sanırım konuyu ..
Hahahahaha Adıyaman da yavruAdıyaman'daki Nemrut Dağı mı yoksa Bitlis'teki mi? Ona göre şeyetcem çünkü.
Bitlis'teki volkanik. Şimdi oraya atar, dağın da aktiflesecegi tutar neme lazım. Ona göre yanıma bikini, yelpaze falan alayım. Lavlar akarken kıyafetle duramam ben sıcak basar.Hahahahaha Adıyaman da yavru
Bitliste demi var
Ne nemrutmus her yere dag yapmis vay be
Volkan bir erkek ismi gerek yok zindan da erkek merkekBitlis'teki volkanik. Şimdi oraya atar, dağın da aktiflesecegi tutar neme lazım. Ona göre yanıma bikini, yelpaze falan alayım. Lavlar akarken kıyafetle duramam ben sıcak basar.
Yürüyerek giderim buradan Adiyaman'a. Uçuşa gerek yok. İki günde varırım. Varınca haber vermek için geri dönerim merak etme. Erkek konusuna katılıyorum, yanımda götürürüm ben, gerek yok evde hazırı varken.Volkan bir erkek ismi gerek yok zindan da erkek merkekdirek uçuş Adıyaman dönüş belirsiz
Bu arada bu gidişe beni de sürüklüyorsunuz farkındamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?