Ne esmerde ne kumralda gönlüm yalnız sarışında :))

evrim2008

Sabırlıyım,bekliyorum:)
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
572
0
Bu kapı süsünü bilin bakalım ne ile yaptım ?zemuszemus

Eklentiler

• $Kapı süsü.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 145
çok güzel olmuş peki nasıl yaptın?

Teşekkür ederim...gazeteden yaptım şöyle anlatayım,gazeteleri bir ucundan verevinden yani sara sara rulo yaptım en ucunu yapıştırdım (ben peçete tutkalı kullandım uhuda olur tutkalda) sonra 3 lü 3 lü (9 tane olan) rulolarımı saç örgü şeklinde ördüm yuvarlak şekil verdim (düz şekildede olabilir illa yuvarlak şekil vermen gerekmez oda değişik birşey olur bunu anneme hediye etmeyi düşünüyorum kayınvalideme düz yapıcem onu da eklerim nasip olursa),ayakkabı boyasıyla boyadım,sonra üstüne sprey boya sıktım (sadece ayakkabı boyasıyla yada kahverengi bir boyayla boyamakta yeterli oluyor bana çok koyu geldiği için sprey sarı boya sıktım) kurumasını beklemeden üstüne sim döktüm (sim yoksa küçük küçük oje damlatmakta uygun olur yani evde ne varsa),daha sonra vernikledim parlak dursun sağlam olsun diye evde plastik çiçekler vardı onlarıda uhuyla yapıştırdım alt kısmınada yine evdeki kurdeleyi fiyonk yapıp yapıştırdım arka kısmınada bir kurdele monte ettim (asmak için)bitti:) anlattığımdan daha kısa sürede yapılıyor sanki çok uzun sürecekmiş gibi oldu :)Bu kadar. "Herhangi bir boyayla boyayabilirsin süslemek sana kalmış ne varsa onu üstüne yerleştir deniz kabuğu çiçek v.s."
Takıldığın bir yer olursa yardımcı olurum...

Teşekkür ederim canım,ben onun yaptığını görmemiştim onunkide güzel olmuş ama o zımbalamış ve yünleri kullanmış benimki biraz daha farklı sonuçta gazete kağıtlarından hertürlü şey yapılabilir sarma şekli genelde aynı olur...

kaydirigubbakcemile3 Alah iyiliğini versin emii
bende başlığı görunce altından ne çıkacak diyordum.. kapı susu çıktı :)))
ellerine sağlık canım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…