Ne Düşünüyorsunuz???

söyledim.. Sen benim olacaksın diyor.
bu arada belki diğer konuyu görmemişsindir adamla aramda 12-13 yaş var.
yok canım görmedim.. anlaşma olduktan sonra yaş çok da önemli değil bence.. ama bu sanki senin gözünü boyamak istiyor gibi geldi bana

Bence uzun süreli ilişkiler daha kolay bitirilir. Her şey yaşanmış, elden gelen her şey yapılmış bitirme kararı verilmiştir. Uzun süreli ilişkisini bitiren insanın aklı geride kalmaz, geriye dönüp bakmaz.

Konu sahibi, söylenenler, konuşulanlar bana da pek iç açıcı gelmedi açıkçası. Kullanmak falan demeyelim de ürkek serçe bulmuş avucuna almaya çalışıyor gibi geldi bana. Evlilik deyince "ben henüz düşünmüyorum daha zamanı var" sen benimsin deyince "höst dur bakalım orda, ben kimsenin değilim" de bakalım ne tepki verecek.

mantıklı dediklerin ama geri çekilir gibime geliyor.

pek bi aceleci tavirlari var sanki yangindan mal kacirir gibi aklinda ne varsa söylemis bence acele etme bu isler yavas yavas olur olursada bana cok samimi gelmedi sanki iyi gözlem yapmani dilerim ilerde pismanlik cok mutsuz günler getirir söylemedi deme:KK69:

pek bi aceleci tavirlari var sanki yangindan mal kacirir gibi aklinda ne varsa söylemis bence acele etme bu isler yavas yavas olur olursada bana cok samimi gelmedi sanki iyi gözlem yapmani dilerim ilerde pismanlik cok mutsuz günler getirir söylemedi deme:KK69:

bunda çok korkuyorum zaten ..

mantıklı dediklerin ama geri çekilir gibime geliyor.

Geri çekilirse sıkıntı yok. Her kuşun etinin yenmeyeceğini öğrenmiş olur. Zaten gerçekten sana karşı bişey hissediyorsa senin çizgilerini kabullenip ona göre davranacaktır. Yok amacı başka bir şeyse ya gider ya da geri çekilmez. O zaman da ne mal olduğunu anlarsın.

Selam kızlar.. İki hafta önce yaş farkıyla bi konu açmıştım. Orda da belirtmiştim göşmedeğimi ama geçen hafta bir eğitim nedeniyle aynı ortamda bulunduk (bu arada aynı şirkette çalışıyoruz ama farklı semtlerde) beni görünce gözlerinin içi parlıyordu ve iki saat sonra mesaj attı seviyorum seni .. diye. Bende boş değil gibiyim ama cesaret edemiyorum böyle bi ilişkiye sonuçta adam çok görmüş çok biliyor ve ben tecrübesiz denecek kadar bişey yaşamadım. ama beni etkiliyor. herneyse son bir haftadır konuşuyoruz bana çok değişik sorular soruyor yanımda çok rahat olmalısın gibi gibi. Adam gerçekten çok esnek. bu arada son ilişkisi 7 yıl sürmüş ve birkaç hafta sonra bana yaklaştı.. bu beni çok düşündürdü ona da sordum senin çok başka bi havan var dedi senin eşin olmak istiyorum vs. çok ilgileniyor sürekli sn benimsin diyor..
Ne yapmalıyım? Nasıl Düşünmeliyim? yorumlarınızı bekliyorum..

Şimdiden Teşekkürler.

ben her ilişkiye "ciddi" olarak başlanması taraftarı değilim
hele ki 20'li yaşlarda
kimse, bir ilişkiyi yaşamadan neyin nereye gideceğini bilemez, ciddi diye başlarsın fos çıkar, lay lay lom başlarsın ciddiye biner
13 yaş yaş farkıyla çok mutlu olanlar da var, mutsuz olanlar da

bence yaşınız yılları kapsayan planlar yapmak için çok genç
hep yazıyorum, insanlar ilişkilerini pat diye bitirmiyorlar, adam 7 senelik ilişkisini 15 gün önce fiili olarak bitirmiştir, fakat duygular daha erken bitmiştir
size de 15 gün ila 4 ay arasında bir dönemde ilgi duymaya başlamıştır belki

eğer gerçekten etkileniyorsanız, en kötüyü hesap ederek deneyin bence
hemen evlilik hayalleri kurmak zorunda değilsiniz, istemediğiniz sürece cinsel ilişki yaşamak zorunda değilsiniz
bu iki şeyi zamana bırakırsanız
olabilecek en kötü şey ya aldatılırsınız ya terkedilirsiniz
bir erkek tarafından terkedilseniz ne olur ki? ölüm mü var ucunda

ayrıca bu risk şurada yorum yapan üyelerin "ooo iyi kısmet, dene mutlaka" diyeceği adamlar için de var! hem de aynı oranda
kimseyi kolay kolay tanıyamıyoruz, hatta hiç tanıyamıyoruz, hiç ummadığımız insanlar neler neler yapabiliyor, inanamıyoruz

bence siz kendinize güvenin, kimsenin kulu kölesi olmayın, yeri geldiğinde dik durabileceğinizi, gururlu davranabileceğinizi bilin yeter
gerisi faso fiso

Geri çekilirse sıkıntı yok. Her kuşun etinin yenmeyeceğini öğrenmiş olur. Zaten gerçekten sana karşı bişey hissediyorsa senin çizgilerini kabullenip ona göre davranacaktır. Yok amacı başka bir şeyse ya gider ya da geri çekilmez. O zaman da ne mal olduğunu anlarsın.

haklısın adam onda da öyle bi hava var ki seni asla sıkmak istemem rahat ol düşün gibi gibi..

ben her ilişkiye "ciddi" olarak başlanması taraftarı değilim
hele ki 20'li yaşlarda
kimse, bir ilişkiyi yaşamadan neyin nereye gideceğini bilemez, ciddi diye başlarsın fos çıkar, lay lay lom başlarsın ciddiye biner
13 yaş yaş farkıyla çok mutlu olanlar da var, mutsuz olanlar da

bence yaşınız yılları kapsayan planlar yapmak için çok genç
hep yazıyorum, insanlar ilişkilerini pat diye bitirmiyorlar, adam 7 senelik ilişkisini 15 gün önce fiili olarak bitirmiştir, fakat duygular daha erken bitmiştir
size de 15 gün ila 4 ay arasında bir dönemde ilgi duymaya başlamıştır belki

eğer gerçekten etkileniyorsanız, en kötüyü hesap ederek deneyin bence
hemen evlilik hayalleri kurmak zorunda değilsiniz, istemediğiniz sürece cinsel ilişki yaşamak zorunda değilsiniz
bu iki şeyi zamana bırakırsanız
olabilecek en kötü şey ya aldatılırsınız ya terkedilirsiniz
bir erkek tarafından terkedilseniz ne olur ki? ölüm mü var ucunda

ayrıca bu risk şurada yorum yapan üyelerin "ooo iyi kısmet, dene mutlaka" diyeceği adamlar için de var! hem de aynı oranda
kimseyi kolay kolay tanıyamıyoruz, hatta hiç tanıyamıyoruz, hiç ummadığımız insanlar neler neler yapabiliyor, inanamıyoruz

bence siz kendinize güvenin, kimsenin kulu kölesi olmayın, yeri geldiğinde dik durabileceğinizi, gururlu davranabileceğinizi bilin yeter
gerisi faso fiso

çok teşekkür ederim çok mantıklı. Yanlış bişey yapmadığım sürece sadece deneyim olur diyosun.

çok teşekkür ederim çok mantıklı. Yanlış bişey yapmadığım sürece sadece deneyim olur diyosun.

hayır deneyim olur değil de
kim ne derse desin, yaşamadan - denemeden bilemezsin diyorum :)
karşındakinden emin olana kadar da adımlarını dikkatli atarsın diyorum :)))

X