- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.953
- 158
- Konu Sahibi Oksijensizsu
Merhaba kızlar birileriyle konusmak iyi geliyor burda surekli yazilanlari okuyorum biraz olsun normal hayata uyum saglamaya calisiyorum. Bilenleriniz vardir 1.5 ay once bebegimi kaybettim. Ve cok farkli cikmaz dusunceler icine girdim. Bu surecte ailemi esimi herkesi yiprattim. Kimine gore sacma sorular sordum kimine gore kafayi yedim kimine gore depresyona girdim falan . Ailem ve esim cok destek oldular ama onlari uzdugumu gordugum icin kendimi topladım ( daha dogrusu toplamis gibi davraniyorum) . Cunku aklım allak bullak. Her konuda hayata dair herseye endiseyle yaklasiyorum artik ki onceden cesaretliligmle taninirdim simdi o kadar farkli biri oldum ki korkuyorum herseyden endise kaygidan uyuyamiyorum hatta. Aklimi yoran Diger derin meseleleri burda acmiycam kafam yeterince karisik. Sormak istedgm yani daha dogrusu ne dusuncegimi bilmedigim bi konu var burda. Bebegimi cok ozluyorum hamilelik hissini cok ozluyorum . İlk gunler birdaha asla yapamam diyordum hâlâ oyle diyorum aslinda hamilelikten korkuyorum artik (yillardir beklemistim oysa) Ama esimin yasi geciyor . Hic tekrar isterim ben gibi bisey soylemedi oda kaybimiz icin cok uzgun . Ama bu hamiligmden once hep bunu dusunuyordu yani yasim geciyor olmuyor falan diye uzuluyordu . Simdi ben kendimi ne ruhen ne bedenen nede dunyada yasanan seylerden dolayi tekrar isteyemiyorum korkuyorum korkularim olmasa hemen kalsam diye ugrascam.Cunku kolay hamile kalamiyorum. Cocuk isteyip istememe konusunda ne dusuncegmi bile bilmiyorum . Zamani var biliyorum daha bu konu icin hastaneye gitmem lazim. Ancak zamanlada istermiyim istemelimiyim hic bilmiyorum aklim allak bullak. Ve cocuklara asiri duskunum yegenlerimin sevgisinden ölcem saniyorum oyle seviyorum. Kendi cocugumu kaybetmisken bidaha nasil isterim bilmiyorum