Aynı şeyi yaşıyoruzMerhaba Bu sene en yakın arkadaşımla birlikte hamileydik Ben bir hafta veya iki hafta öndeydim 6 aylıkken gebelik zehirlemesi tansiyon yüksekliği nedeniyle kaybettim Arkadaşım şimdi doğum yaptı ne düşüneceğimi bilmiyorum canım acıyor kendimi düşününce Ben de kucağıma alabilirdim insan bu acıyı Nasıl yenebilir nasıl çıkabilir bu Duygulardan çocuk Yarası dıştan böyle gözüken bir yara her şeyi saklayabilirsiniz her sorunu gizleyebilirsiniz ama bunu dıştan böyle gözüküyor gözüktüğünü Bile Bile soruyu soranlar o kadar zorlanıyorum ki o soruyu cevaplamaktan soru kolay ama cevaplaması çok zor içim acı diyor kalbim kanatıyor bilmiyorum nasıl atladılar insan böyle bir şeyi En kötüsünü düşünüyorum kendimden daha kötü durumda olan insanların Ama herkes imtihanı kendine ağır buraya niye yazdım onu da bilmiyorum belki de içim rahatlamasını istiyorum Teşekkür ederim okuyup yorum yazanlar için
Şimdi doğum yaptı arkadasım gidemiyorum kendımı toparlayamıyorum kendi acımdan duygularım da kurtulamıyorum en büyük zaafım oldu bu bebek sorunu... Allah'ım her an an görüyor bizi.. Herşey elınde kalıyor en acısı bu bır emzık bıleAynı şeyi yaşıyoruzbende 5 aylıkken kaybettim. 2 tane samimi arkadaşım hamile. Ben kaybetmeden önce birlikte Alışveriş şunu mu alsak bunu mu alsak diye planlar yapardık. Şimdi canım acıyor tarifsiz nir duygu
Öncelikle başınız sağ olsun. Hissettikleriniz çok normal, insanız neticede. Zamanla biraz daha hafifleyecektir. İnşallah en hayırlı zamanda bir evlat sahibi olursunuz.Merhaba Bu sene en yakın arkadaşımla birlikte hamileydik Ben bir hafta veya iki hafta öndeydim 6 aylıkken gebelik zehirlemesi tansiyon yüksekliği nedeniyle kaybettim Arkadaşım şimdi doğum yaptı ne düşüneceğimi bilmiyorum canım acıyor kendimi düşününce Ben de kucağıma alabilirdim insan bu acıyı Nasıl yenebilir nasıl çıkabilir bu Duygulardan çocuk Yarası dıştan böyle gözüken bir yara her şeyi saklayabilirsiniz her sorunu gizleyebilirsiniz ama bunu dıştan böyle gözüküyor gözüktüğünü Bile Bile soruyu soranlar o kadar zorlanıyorum ki o soruyu cevaplamaktan soru kolay ama cevaplaması çok zor içim acı diyor kalbim kanatıyor bilmiyorum nasıl atladılar insan böyle bir şeyi En kötüsünü düşünüyorum kendimden daha kötü durumda olan insanların Ama herkes imtihanı kendine ağır buraya niye yazdım onu da bilmiyorum belki de içim rahatlamasını istiyorum Teşekkür ederim okuyup yorum yazanlar için
AnlıyorumŞimdi doğum yaptı arkadasım gidemiyorum kendımı toparlayamıyorum kendi acımdan duygularım da kurtulamıyorum en büyük zaafım oldu bu bebek sorunu... Allah'ım her an an görüyor bizi.. Herşey elınde kalıyor en acısı bu bır emzık bıle
Teşekkürler ederım anne olmak isteyen herkese versın rabbımÖncelikle başınız sağ olsun. Hissettikleriniz çok normal, insanız neticede. Zamanla biraz daha hafifleyecektir. İnşallah en hayırlı zamanda bir evlat sahibi olursunuz.
İnsan acı çekerken mantıklı düşünemiyor çünkü çok taze hala zaman ne getırır ne götürür bılemem rabbım evlat imtihanı her türlüsu agır bence... Senı yüzün güler ..anne olmayı nasıp eder rabbım sanadaÖncelikle çok geçmiş olsunAllah tekrar sağlıklı bir bebek alma haberi nasip etsin .
Ama düşüncenize gelince hiç sağlıklı bir düşünce değil. 2019 da evlendim 2021 den beri bebek planlarımız var ve benden sonra evlenen kişiler ikinci çocuğu doğurdu ne yapalım nasip olmuyorsa bu sizin imtihanınız lütfen başkalarının mutluluğunu kendi imtihanlarınız ile karıştırmayın . Arkadaşınızı tebrik edin ve kendiniz için dua edin . Sülalede en iyi şartlarda büyütüp şuan her şeyin en büyük eksikliğini çeken biri olarak söylüyorum. Bu hayat benim ve şartlar benim . Ne alaka diyeceksiniz belki ama inanın her şeye sahip olan sonradan en düşük seviyede ama Mutlu olan biriyim bu çocuk için de geçerli bir benim yok
Amin Allah da sizin yüzünüzü güldürsünİnsan acı çekerken mantıklı düşünemiyor çünkü çok taze hala zaman ne getırır ne götürür bılemem rabbım evlat imtihanı her türlüsu agır bence... Senı yüzün güler ..anne olmayı nasıp eder rabbım sanada
Haklısın canım...Amin Allah da sizin yüzünüzü güldürsünçok zor ama akıl sağlığımız için inanın boşvermek zorundayız bazen olmuyor ama gözlerimizi başkalarına karşı kapatmaktan başka çaremiz yok