- 9 Ekim 2015
- 295
- 501
- 53
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Valla benm şuanki düşüncelerime tercüman olmuşsun :) Ama benim sevgilim birikim yap dediğim zaman bile yanlış anlıyor maddiyat dimi hersey senin demeye getiriyor cümleleri.. Peki şuanda nasılsınız yanlış anlamayın merakımdan soruyorum
Yok canim hic onemli degil... Bi parca yardim edebilirsem ne muylu bana... Valla erkek olan o tabiki birikim yapicak.. Bu hem benim hemde onun icin cok gerekli birsey... Bunu ona soyledim... "Ben bayanim evleniriz sen kazanirsin ben yerim... Ama bi sıkıntı cekiceksek beraber cekeriz.. Ben problem etmem ama erkek olarak sen kendine gurur yaparsin evin huzurunu bozarsin... Bi araba al borcunu bitir,bilezik altin neyse annene ver parasini biriktir alsin koysun kenara,herseyimiz hazir olsun... Tekrar sıkıntı cekme... Ben para gozlu bi insan degilim biliyorsun (ki sevgililigimiz boyunca hicbirzaman nne kadar parasal yonden sıkıntı ceksemde ne para istedim nede aldigi pahali hediyeleri kabul etim) bunlar tamamen bizim iyiligimiz icin. Allah kismet ederse bigun evlenicez ama henuz zamani gelmedi hazirlik yapmamiz gerek. Bi dusun tasin tekrar konusalim" dedim... Dusundu mantikli buldu... Arabayi almis.. Ozaman kustuk.. 2 yilda bitirdi borcunu... 3 bilezik yapti... Ve hepsinide bana danisarak yapti... Gel gelelim nisanlandik guzelce... Herseyi halyolunca yaptik.. Ve 2 dugun birden yaptik.... Evliyiz mutluyuz cocuksuzuz