• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne desem ne yapsam bi el atın lütfen

Valla benm şuanki düşüncelerime tercüman olmuşsun :) Ama benim sevgilim birikim yap dediğim zaman bile yanlış anlıyor maddiyat dimi hersey senin demeye getiriyor cümleleri.. Peki şuanda nasılsınız yanlış anlamayın merakımdan soruyorum

Yok canim hic onemli degil... Bi parca yardim edebilirsem ne muylu bana... Valla erkek olan o tabiki birikim yapicak.. Bu hem benim hemde onun icin cok gerekli birsey... Bunu ona soyledim... "Ben bayanim evleniriz sen kazanirsin ben yerim... Ama bi sıkıntı cekiceksek beraber cekeriz.. Ben problem etmem ama erkek olarak sen kendine gurur yaparsin evin huzurunu bozarsin... Bi araba al borcunu bitir,bilezik altin neyse annene ver parasini biriktir alsin koysun kenara,herseyimiz hazir olsun... Tekrar sıkıntı cekme... Ben para gozlu bi insan degilim biliyorsun (ki sevgililigimiz boyunca hicbirzaman nne kadar parasal yonden sıkıntı ceksemde ne para istedim nede aldigi pahali hediyeleri kabul etim) bunlar tamamen bizim iyiligimiz icin. Allah kismet ederse bigun evlenicez ama henuz zamani gelmedi hazirlik yapmamiz gerek. Bi dusun tasin tekrar konusalim" dedim... Dusundu mantikli buldu... Arabayi almis.. Ozaman kustuk.. 2 yilda bitirdi borcunu... 3 bilezik yapti... Ve hepsinide bana danisarak yapti... Gel gelelim nisanlandik guzelce... Herseyi halyolunca yaptik.. Ve 2 dugun birden yaptik.... Evliyiz mutluyuz cocuksuzuz :KK200::21:

Soylediklerimin hepsini tek tek yapmis yani.. Huzursuzluk cikaran kendisi,sonra da seni suclayam yine kendisi.. Derdi ne demiycem, belliki karakteri bu olmus artik.. Ve karakterae ne yazikki aspa degismez.. Dun aklima geldi, evliligimin ozellikle son zamanlarinda her an moralimi bozacak terslik yapacak bsy buluyordu ve ben asla sesimi cikaramiyodum, biliyodumki anlamayacak, biliyodumki daha kotu olacak.. O hayat dolu lavanta, gulemez olmustu.. Arada ben de krizler geciriyordum, gelip sakinlestiriyodu,2 gun sonra yine ayni,hatta o krizi de bana yikiyordu.. Bu sefer de asi arsiz oluyorsun; yine suclama suclama suclama.. Internetten surekli suclama yapan,kompleksli insanlarin ozelliklerini bi arastir bak neler goreceksin..
Bu saatten sonra senin evlilik yoluna bu kisiyle girmen,bile bile ladestir kardesim.. Lutfen iyi dusun..
Şuan da hiç iyi değil psikolojik olarak da maddi manevi olarak da. Ben artık ondan geçtim herseyin farkındayım ama dün gece seni etrkediyorum diyemedim çok üzgündü ağlıyodu kimsem yok diye dün gece demiş olsaydım bana gördün mü bak sende gidiyosun bliyodum böyle yapacağını gibi şeyler dyecekti. Hiç tartışma yasamadığımız bigün en yakın zamanda güzel güzel konuşup kesnlikle bitirmeyi düşünüyorum dün gece düzelcem artık haklısın dedi bu kaçıncı konuşmamız ama dedim sonra yne aynısını yaptı ben düzeltmeye toparlamaya çalışıyorum lafları ağzıma tıkıyosun daha öncede konuştuk bunları diye dedi. Çok teşekkür ederim sizlere

Yok canim hic onemli degil... Bi parca yardim edebilirsem ne muylu bana... Valla erkek olan o tabiki birikim yapicak.. Bu hem benim hemde onun icin cok gerekli birsey... Bunu ona soyledim... "Ben bayanim evleniriz sen kazanirsin ben yerim... Ama bi sıkıntı cekiceksek beraber cekeriz.. Ben problem etmem ama erkek olarak sen kendine gurur yaparsin evin huzurunu bozarsin... Bi araba al borcunu bitir,bilezik altin neyse annene ver parasini biriktir alsin koysun kenara,herseyimiz hazir olsun... Tekrar sıkıntı cekme... Ben para gozlu bi insan degilim biliyorsun (ki sevgililigimiz boyunca hicbirzaman nne kadar parasal yonden sıkıntı ceksemde ne para istedim nede aldigi pahali hediyeleri kabul etim) bunlar tamamen bizim iyiligimiz icin. Allah kismet ederse bigun evlenicez ama henuz zamani gelmedi hazirlik yapmamiz gerek. Bi dusun tasin tekrar konusalim" dedim... Dusundu mantikli buldu... Arabayi almis.. Ozaman kustuk.. 2 yilda bitirdi borcunu... 3 bilezik yapti... Ve hepsinide bana danisarak yapti... Gel gelelim nisanlandik guzelce... Herseyi halyolunca yaptik.. Ve 2 dugun birden yaptik.... Evliyiz mutluyuz cocuksuzuz :KK200::21:
Maşallah size Allah mutluluğunuzu bozmasın ama benim sevgilimin borcu çok ve boru çok olduğu için üstesnden gelemiyor sürekli sağa sola borç yapıyor bu yüzden bide babası düzenli maaş alamıyor misal 4 aydır maaş alamamış ailesine de gönderiyor kredi hariç 1000 lira parayla hem kira ödüyo hem sigara kullanıyor hem yol parası hem ev giderleri sonra ailesinin giderleri anneye harçlık babaya öyle eve market alışverişi erkek kardeşe harçlık kendisinin telefon faturaları var.. bunlar için en az 3000 lazım ama benmkinin elnde kalıyor 1000 lira böyle olunca da her ay kredi kartına 2000 borç yapıyo ödeyemiyor tekrar gdip kredi çekiyo. Yani maddi açıdan işi zor ben her zaman ona geçecek bugünler btecek diyorum ama böyle devam ederse zor...

Valla benm şuanki düşüncelerime tercüman olmuşsun :) Ama benim sevgilim birikim yap dediğim zaman bile yanlış anlıyor maddiyat dimi hersey senin demeye getiriyor cümleleri.. Peki şuanda nasılsınız yanlış anlamayın merakımdan soruyorum
Heeee bu arada... Suan sarkta oldugu icin acayip bi sıkıntının içinde suan... Tanımadığı biyer,tanımadığı insanlar,tanimadigi bi ev... Yani yeni bir alisma sureci... Bu 1 sene acayip sıkıntı cekicek ve en yakını sen olacağın icin durup durup sana saricak malesef :D ama bu surecler hep denendi tecrube edildi ve suan konusuyor... Kendi kafana cok takma hep kendine deki "suan biseylere alismaya calisiyor yadirgiyor zorlaniyor o yuzden bana ihtiyaci var" ayni seyler bana oldu... Gereksiz o kadar sacma seylerden kavga cikartiyorduki inanamazsin... Yok telefonu niye gec actin? Yok neden bugun hic mesaj atmadin? Aman sen beni sevmiyosun, aman sen beni istemiyorsun... Bisuru bunun gibi sacma konular... Cok sinirlendim cok kavga etik hatta kedi kopek gibi olduk hep ayrildik baristik. Hatta bi keresinde "senin ne sesini duymak istiyorum ne yuzunu gormek istiyorum cik hayatimdan" dedim. Ve biz 6-7 ay hic konusmadik.. Arabayi o zaman almis zaten... Zahir dusuncek BOOOOOLLLLCA vakti oldu :D

Heeee bu arada... Suan sarkta oldugu icin acayip bi sıkıntının içinde suan... Tanımadığı biyer,tanımadığı insanlar,tanimadigi bi ev... Yani yeni bir alisma sureci... Bu 1 sene acayip sıkıntı cekicek ve en yakını sen olacağın icin durup durup sana saricak malesef :KK70: ama bu surecler hep denendi tecrube edildi ve suan konusuyor... Kendi kafana cok takma hep kendine deki "suan biseylere alismaya calisiyor yadirgiyor zorlaniyor o yuzden bana ihtiyaci var" ayni seyler bana oldu... Gereksiz o kadar sacma seylerden kavga cikartiyorduki inanamazsin... Yok telefonu niye gec actin? Yok neden bugun hic mesaj atmadin? Aman sen beni sevmiyosun, aman sen beni istemiyorsun... Bisuru bunun gibi sacma konular... Cok sinirlendim cok kavga etik hatta kedi kopek gibi olduk hep ayrildik baristik. Hatta bi keresinde "senin ne sesini duymak istiyorum ne yuzunu gormek istiyorum cik hayatimdan" dedim. Ve biz 6-7 ay hic konusmadik.. Arabayi o zaman almis zaten... Zahir dusuncek BOOOOOLLLLCA vakti oldu :KK70:
Biz şuanda yasamaya başladık bunları şarka daha gtmedi bide giderse düşünemiyorum ne olur ama ben zaten o böyleyken sürdürebileceğimi düşünmüyorum aklı basında değil

Babasi ne is yapiyorki 3-4 ayda bir maas aliyor? Kaldiki madem ogullarinin evlenmesini istiyorlar onlarda bi duzen tutturmak zorunda....

Uzuntuden hepsi... Bunlari cok kafanda buyutme.. Alisana orda arkadas bulana kadar boyle devam ediyor malesef.. Bu senin sevgine bagli takibi... Bazen canina tak etmiyor degil ama bi sekilde sevgi yokediyor hepsini...

Uzuntuden hepsi... Bunlari cok kafanda buyutme.. Alisana orda arkadas bulana kadar boyle devam ediyor malesef.. Bu senin sevgine bagli takibi... Bazen canina tak etmiyor degil ama bi sekilde sevgi yokediyor hepsini...
Babası araba bakım servisinde çalışıyor ama firma batmış ben tanıdığımdan beri bi düzen yoktu zaten sigortam olsa yatıyo diye ordan da ayrılmıyor herkes üzülüyor ama kmse bişey yapmıyor, bende bu konuda sevglime bişey diyemiyorum en ufak bseyde onlar benim ailem sanane diyor sevgim büyük olmasına büyük de ya böyle devam ederse sevgi falan kalmaz ortada

Şuan da hiç iyi değil psikolojik olarak da maddi manevi olarak da. Ben artık ondan geçtim herseyin farkındayım ama dün gece seni etrkediyorum diyemedim çok üzgündü ağlıyodu kimsem yok diye dün gece demiş olsaydım bana gördün mü bak sende gidiyosun bliyodum böyle yapacağını gibi şeyler dyecekti. Hiç tartışma yasamadığımız bigün en yakın zamanda güzel güzel konuşup kesnlikle bitirmeyi düşünüyorum dün gece düzelcem artık haklısın dedi bu kaçıncı konuşmamız ama dedim sonra yne aynısını yaptı ben düzeltmeye toparlamaya çalışıyorum lafları ağzıma tıkıyosun daha öncede konuştuk bunları diye dedi. Çok teşekkür ederim sizlere
Insanlar degismez.. Bunu asla unutma.. Ben ki cok mucadele ruhluyumdur, ben bile bunu net olarak diyebiliyorum artik..
Eski esime dava actigimda yalvardi agladi perisan oldu.. 3 aya yakin boyle gecti.. Her sucunu kabul ediyordu, bi kez dediki 'sen zaten beni sevmiyosun' : ) delirdim cildirdim,ama su an gulumsuyorum dusununce : ) insan degismedigini/degismeyecegini bu kadar mi gosterir..
Sizde de farkli bi durum goremiyorum ne yazik ki..
Sevdigin icin ikna olman kolay, o nedenle dikkat etmek durumundasin..
Bi uye yazmis ya, insan hayat arkadasi arar.. Sen bunu yük diye tasirsin, gibi biseyler.. Simdi bunu ona soylesen, iste insan sevdigini tasimaz mi fedakar olmazmi diye çevirecek yuksek ihtimalle.. Halbuki fedakarlik baska, katlanmak baska.. Adamin maddiyati yoktur fedakarlik yaparsin mesela.. Veya esin cok cok iyidir ama annesi biraz problemlidir, esinin iyiligine hatrina fedakarlik yaparsin.. Ama biri yok yere surekli olay cikarsin, sen de katlan surekli ezil; bu fedakarlik mi? Neden? Ne icin?
Su an psikolojim bozuk,askerlik polislik bahanelerine de inanma.. Benim babam da emekli asker, hic de boyle degildi, ki ne agir kosullarda yapti hep gorevlerini, daglarda catismalarda..
Insanin psikolojisi bozukken verdigi tepki de onemlidir, cok buyuk ipucudur.. İlk sana mi sariliyo ilk sana mi saldiriyo? Saldiriyosa zaten balik bastan kokmustur, normalken de normal degildir..

Biz şuanda yasamaya başladık bunları şarka daha gtmedi bide giderse düşünemiyorum ne olur ama ben zaten o böyleyken sürdürebileceğimi düşünmüyorum aklı basında değil
Kimsenin yorumuna ters dusmek istemem ama, "su an psikolojisi bozuk, benimle evlenmek istediginden oluyo,yanyana olsak boyle olmaz" kiliflarini ne olursun giydirme.. Oyle bi sey yok.. Insanlar senelerce bekliyor kiz babasi razi olsun diye..
Evet bazen insan en yakınına nazini gecirip terslenebilir,ama bu ayni sey degil!

• Beğen
Reactions: anu
Dün aksam dedim zaten senden korkuyorum ve ama korku öyle basit bişey değil bana itici korkutucu ürkütücü geliyosun yarın öbür gün aynı evin içine gircez o zaman benim kafamı kırmayacağını nerden bilicem gözün bişey görmüyor ki dedim. Ne güzel de küçük düştüm dimi snin gözünde saçmalama ben sana nye zarar vereyim benm tek zararım kendime tamam mı bak telefon kırıyorum ne zorluklarla aldım kullanmadığım telefona 5.000 lira ödycem dedi 3. kırdığı telefon bu. Kırmasaydın o zaman ben mi kır dedim diyemedim hepten delirir diye
Daha simdiden karsisinda konusamiyorsun korkudan.. Aman yanlis anlar aman olay cikarir.. Insan mutlu olmak icin evlenir.. Korkudan titremek icin degil.. Titremek diyorum,cunku bi tık ilerisi bu.. Ben hep korkulardaydim, yine ne oldu/olacak diye..
Mesele sadece sark degil,bu adam batida cok mu farkli?

Insanlar degismez.. Bunu asla unutma.. Ben ki cok mucadele ruhluyumdur, ben bile bunu net olarak diyebiliyorum artik..
Eski esime dava actigimda yalvardi agladi perisan oldu.. 3 aya yakin boyle gecti.. Her sucunu kabul ediyordu, bi kez dediki 'sen zaten beni sevmiyosun' : ) delirdim cildirdim,ama su an gulumsuyorum dusununce : ) insan degismedigini/degismeyecegini bu kadar mi gosterir..
Sizde de farkli bi durum goremiyorum ne yazik ki..
Sevdigin icin ikna olman kolay, o nedenle dikkat etmek durumundasin..
Bi uye yazmis ya, insan hayat arkadasi arar.. Sen bunu yük diye tasirsin, gibi biseyler.. Simdi bunu ona soylesen, iste insan sevdigini tasimaz mi fedakar olmazmi diye çevirecek yuksek ihtimalle.. Halbuki fedakarlik baska, katlanmak baska.. Adamin maddiyati yoktur fedakarlik yaparsin mesela.. Veya esin cok cok iyidir ama annesi biraz problemlidir, esinin iyiligine hatrina fedakarlik yaparsin.. Ama biri yok yere surekli olay cikarsin, sen de katlan surekli ezil; bu fedakarlik mi? Neden? Ne icin?
Su an psikolojim bozuk,askerlik polislik bahanelerine de inanma.. Benim babam da emekli asker, hic de boyle degildi, ki ne agir kosullarda yapti hep gorevlerini, daglarda catismalarda..
Insanin psikolojisi bozukken verdigi tepki de onemlidir, cok buyuk ipucudur.. İlk sana mi sariliyo ilk sana mi saldiriyo? Saldiriyosa zaten balik bastan kokmustur, normalken de normal degildir..
Bana sürekli onu anlamadığımı onun yanında olmadığımı onu yalnız bıraktığımı dile getiriyor. Ben burda kötüyüm sen hiç birsey yapmıyosun diyo o kafasında beni netleştirmiş kavgacı dırdırcı vırvırcı onu sürekli tahrik eden anlayışsız biriyim ben onun için ve o bana katlanıyo ben ona değil...

Daha simdiden karsisinda konusamiyorsun korkudan.. Aman yanlis anlar aman olay cikarir.. Insan mutlu olmak icin evlenir.. Korkudan titremek icin degil.. Titremek diyorum,cunku bi tık ilerisi bu.. Ben hep korkulardaydim, yine ne oldu/olacak diye..
Mesele sadece sark degil,bu adam batida cok mu farkli?
Her yerde aynı valla tek savunduğu sey psikolojisi bozukmuş.

Back
X