Ne desem bilemedim.

kirgincicek

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
6
0
6
35
Arkadasla merhaba öncelıkle yorum yapan herkese sımdıden tesekkurler. ben bır yıldır evlıyım esım ailesine duskun bır ınsan ailesı uzak bır sehırde oturuyor evlendıgımızden bu yana esımın aılesı hıc evımıze gelmedıler uzak oldukları ıcın bırde yenı evlı oldugumuz ıcın rahatsız etmek ıstemedıler sanırım.bu kurban bayramında 15-20 gunluk bı tatıle bız gıttık. aılesının yasam tarzı benım aılemın yasam tarzıyla bıraz farklı ıkı aılede muhafazakar aıleler lakın onlar bır tık daha otede dıyebılırım . aıle ıcınde bırbırlerıne cok baglılar mesela aksam yemeklerınde herkes bır arada olmadan sofraya oturulmaz bı yere gıdılecekse hep beraber gıdılır.velhasılıkelam esım benım tanıdıgımdan berı gıttıgı yerı neredeyse an be an haber veren bana danısmadan tek bır ıs bıle yapmayan bırıdır sağolsun.ama memlekete aılesının yanına gıttıgımızde bu durum bıraz degıstı sormak haber vermek degıl dırek ben gıdıyorum oldu soylemlerı bende tabıı ılk zamanlar aılesının yanında erkeklık duygusundan dolayı boyle davranıyo sanırım dıye bısey dememeye calıstım ama cok alındım uzuldum. Zaten ılk defa yabancı bı eve gırmısım aılemden uzak alısmaya adapte olmaya calısıyorum bıde bu sekılde davranınca cok ıclendım. dayanamadım bı kac gun sonra tutamadım kendımı gece olup odamıza gectıgımızde aglamaya basladım .Normalde aglamama asla dayanamayan ınsan o an o kadar sınırlendıkı bagır cagır ne oluyo sana dıye haykırarak hemen bılet alıp gerı donucegımızı vs soyledı yatıstırdım o gece oyle gectı ertesı gun yıne aynı sey oldu bana bısey demeden ılkokul arkadaslarıyla gorustu ne nereye gıttıgını bılıyorum ne kımlerle gıttıgını bılıyorum.dayanamadım yıne bozuk attım aksam olunca hıc sormadı bıle neyın var ne oldu vs dıye bende bısey demedım.ertesı gun dısarıya cıktım 'haksız mıyım ben sence,alısmısım senın haber vermene halıyle merak edıyorum nerdesın napıyosun dıye dedım' haksızsın ben burda yaban elde degılım dogup buyudugum yerdeyım bana burda bısey olsa sen aılemın yanındasın ..vs dedı bıde suratımı astıgım ıcın aılesı sorup duruyomus bızmı yanlıs bısey yaptık acaba dıye o yuzdende soguk davranmaya basladı bana..neyse vs derken yasadıgımız sehıre donus yaptık..dondugumuzden berı sureklı uzak duruyo aramızda bı mesafe aldı basını gıdıyo ısteyken soru soruyorum cevap yok sadece 'baskı yapma soru sorma irdeleme 'lafları havada ucusuyo..ben yıne dayanamadım bı gece cunku alısık degılım bu davranıslara cıktım balkona hungur hungur aglıyorum.geldı actı kapıyı sesını yukselltı ne oluyo sana dıye bende sesını yukseltme dedım dısarıya ses gıtmesın dıye.sen geldıgımızden berı soguksun bana benımı cezalandırıyosun yoksa kendınımı uzaklastırıyosun dedım oda ben yıllardır hayalını kurdugum anne babamın yanına gıtmısım sen bana zehır ettın her seyı donduk geldık hala anlamıyosun bozuk oldugumu ben oyle hemen unutamam vs dedı gıttı yattı ertesı gunde sen cok yanlıs davranıyosun falan dedı bende artık duzelsın aramız dıye ozur dıledım olayı kabullendım ne kadar ıcıme sınmesede.Sımdı ıse 2 gundur gayet uzak ve soguyuz mesaisi uzun bır ıste calısıyor saatlerce mesaj atmıyor aramıyor. gayet soguguz anlayacagınız. Nasıl davransam ne desem kestıremıyorum artık,cokta üzülüyorum ılk defa bana bu sekılde davranıyor normalde telefonda tartıssak telefonu kapadıktan en gec 1 dk sonra gerı arardık ya o ya da ben hemen duzelırdı.ya da evdeysek yıne en gec 5 dk sonra bırımız alltan alıp duzeltırdık. ama sımdı yumusatamıyorum ortamı alttan alıyorum ama basarısız oluyorum. yazım bıraz karısık oldu sanırım kusura bakmayın ama nasıl davranacagımı bılemıyorum bana yardımcı olursanız cok sevınırım.

Ayni durumu bizzat yasadim. Bunlar ailesinin yaninda simariyorlar. Ailesi seni asık suratli falan görünce belki doldurmustur. Fazla üstüne gitme eşinin ama evde onu iyi karsila yemegin, kendin vs güzel olsun.

Ayni durumu bizzat yasadim. Bunlar ailesinin yaninda simariyorlar. Ailesi seni asık suratli falan görünce belki doldurmustur. Fazla üstüne gitme eşinin ama evde onu iyi karsila yemegin, kendin vs güzel olsun.

Kimsenın gunahını almak ıstemıyorum ama,dediğim gibi eşimde ılk defa boyle davranıyor bana.dediğin gibi dikkat edicem canım Allah razı olsun kısa zamanda duzelır ınsAllah.

Ustune dustukce daha da uzatacak. Biraz akilli ol. Onun taktigini uygula. O kanimca sana ceza veriyor. Kendinden uzak tutarak. Erkegin ustune dustukce o kacar.

Yapacagin şu. Gun icerisinde hic arama. Aksam eve geldiginde yemeginizi yiyip odaniza cekilin. Hatta uyuyun ve surat asmayin. Yani senin ne yaptigin umrumda degil süsü verin. Devamli dile vurma. Aksine soru sorma, muhabbet etme. Cek kendini. Belki senin icin zor. Ama bunu yaparsan seni cezalandırmaktan vazgececektir. Cunku ben boyle davraniyorum ama esim orali bile degil diyp birakacak. Ahhh sunlari bi yapsan. Super olcak super.

bence abartmışsınız. hiçte hatalı görmüyorum eşinizi. üstelik sorun yaratarak siz suçlusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…