- 15 Kasım 2021
- 58
- 12
- 38
- 36
- Konu Sahibi Donutlatte
-
Merhaba. Öncelikle eski konulardan yazmayın bu yeni biri. Aslında biri var mı o kısımda karışık. 8 aydır isyerinde farklı bir birimdeyim. Toplam 30 kişiyiz. Son 1 aya kadar merhabamız vardı sadece hatta ben selam verirdim. 1 ay önce eski çalıştığım yere eğitim grubunda gitti. Gelince benle muhabbet eder oldu cikolata getirdi bir tane daha al, tatlı yapmış bir tane daha al, ordan kolonya almış onu ikram ediyor isteyince gel al falan. Tatlım nasıl olmuş dedi. Çok yakın durunca bir iki adım geri attım. Gecistirdim. Sonra mutfakta karşılaştık pek samimi konuşmadım. Yeniyilda kurabiye yapmıştım eğitimde olduğu için ona ikram edemedim.Aksam oda arkadaşı geldi kendine kızına falan kurabiye aldı benden. Kesin onda gördü. Ama ben sabah herkese dagitinca onlar eğitimden geldi diye bir daha dağıtmadım. Benimle konuşmamaya başladı. Arkadaş hatrini sordu katta odalara yururken. Bir yandan sınava girecek onun stresi de var onda. Atıyorum işte canım sıkkın yorgunum vs dedi ve dönüp gözümü
N içine bakıp birde kalbim kırık dedi. Şimdi 3 haftadır benle konuşmuyor odasından çıkmıyor görünce yolunu değiştiriyor. Yaşlar ben 34 o 31. İki aslan burcu. Ben yaşıma bakmayın ilişkiler konusunda hiç iyi değilim. Hoslandi karşılık mi görmedi yoksa kurabiye mi
Su an yüzüme bakmıyor ve böyle bir şey yapsam çok açık ilanı aşk gibi olmaz mı? Hele birde insanlar duyar bilirse. Çünkü onu çok tanımıyorum. Bir arkadaşına söylese herkes duyar zatenKalbim kırık dediği için sizden adım bekliyor ben olsam bi küçük tatlı ya da hediye alır senin için derdim.
Hediyeleşmek kalpteki şüpheleri alırmış.
Su an yüzüme bakmıyor ve böyle bir şey yapsam çok açık ilanı aşk gibi olmaz mı? Hele birde insanlar duyar bilirse. Çünkü onu çok tanımıyorum. Bir arkadaşına söylese herkes duyar zaten
Karşı tarafı kadın zannetmiştimÇok bişey anlamadım ama heriften hoşlanıyorsanız neden anaokulu çocuğu gibi davranarak uzak duruyor ve uzaklaştırıyorsunuz?
Yetişkin insanlar birinden hoşlandıklarında belli ederler, özel ve yakın davranırlar. Siz elinizden gelse terlikle kovalayacaksınız adamı
Nasıl boyle anlaşılabilir bilmiyorumKarşı tarafı kadın zannetmiştim
Nasıl boyle anlaşılabilir bilmiyorum
Geçen hafta sınava girdi.oglen gördüm.Tatlı yapıp kolonya vs ikram edince bir de sanırım metinin genel havası arkadaşlık ilişkisi formunda olunca öyle sandım sanırım. Konuya hemen bakış açımı güncelleyerek bakıyorum 30lu yaşlarda insan netlik arıyor, karşı tarafın peşinde koşmak , dikkat çekmeye çalışmak vs. yoruyor. Bana eğer olumluysanız sizden karşı atak bekliyor gibi geldi
Aramda hiç bir şey olmayan, duygusal bişey hissetmediğim iş arkadaşımla şu konudaki iki insandan daha samimiyim.30'lu yaşlarda bu kadar dolaylı flörtleşme bana saçma geliyor. Tatlı ikram et, kolonya tut. Ne bu uzun yol otobüsünde muavin gibi. Hoşlandığın kişiye meşrebine göre "çıkışta bir kahve/bira içelim mi" demek çok mu zor.
kesinlikle size katılıyorum.30'lu yaşlarda bu kadar dolaylı flörtleşme bana saçma geliyor. Tatlı ikram et, kolonya tut. Ne bu uzun yol otobüsünde muavin gibi. Hoşlandığın kişiye meşrebine göre "çıkışta bir kahve/bira içelim mi" demek çok mu zor.
evet çok alakasız bir olay örgüsü, kişiler de birbirinden birhaber. 3 haftadır odadan çıkmıyormuş 30 yaşında adam, sebep kurabiye verilmemesi.Aramda hiç bir şey olmayan, duygusal bişey hissetmediğim iş arkadaşımla şu konudaki iki insandan daha samimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?