ne demek bu şimdi????????

bulut

Allah büyüktür..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
747
3
selam kızlar ben 37 haftalık hamileyim bugün doktora kontrole gittim herşey normal görünüyodu şimdiye kadar ama bugün bebeğin mide cebi geniş dedi sorun olur mu ne demek yani dedim büyük ultrasonda bişey demedilerse benim konuşmam yanlış şimdi çıksa orda bişey çıkardı dedi doğumdan sonra kontrol edilir bebek dedi internetten araştırdım bişey bulamadım aranızda bilen ya da başına gelen var mı ya nedemek bu şimdi???????

Son düzenleme:
selam
cok onemlı bırsey degıl gıbı geldı doktorun dedıgı gıbı buyuk ultrasonda cıksa sorun olabılecek bırseymıs gıbı gorunuyor . ya bu doktorlar neden heseyı sorun halıne getırıp hamıle bayanları sureklı tedırgın edıyorlar anlamıyorum bence ıcını rahat tut. zaten ınsallah mutlu sona yaklasmıssın Allah tamamına erdırsın

selam
cok onemlı bırsey degıl gıbı geldı doktorun dedıgı gıbı buyuk ultrasonda cıksa sorun olabılecek bırseymıs gıbı gorunuyor . ya bu doktorlar neden heseyı sorun halıne getırıp hamıle bayanları sureklı tedırgın edıyorlar anlamıyorum bence ıcını rahat tut. zaten ınsallah mutlu sona yaklasmıssın Allah tamamına erdırsın

amin canım çok saol inş dediğin gibidir.

X