Ne Bu Sinir Harbi Ya???

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durma canım msn'de hemen çevrimdışı ol, sıkboğaz etme, özlesin azıcık seni nefes alsın azıcık

Durma canım msn'de hemen çevrimdışı ol, sıkboğaz etme, özlesin azıcık seni nefes alsın azıcık

Hemen dediğini yaptım canım. Bir süre asla girmem. Öldürselerde girmem.

madem görüyorsunki dünyaya sirtini dönmüs ve sorunlari var yada piskolijisi bu aralar bozuksa onun yaninda olmalisin derim.. ama bu sizin aranizdaki bag'a bagli yanii..
ben olsaydim sevgilimi öyle günlerde yanlz birakmazdim.. ama yinede sen bilirsin...sonucta hersey ii günde degil ya...hihoyyyt

Annenizede çok yansıtmışsınız... elin oğlu şimdi bu haksızmıyım
Ne diye kadıncağızıda bu olayların içine sokuyosun...
Odamı reflü olsun.. tövbe tövbee...
Çok sıkıntı veriyorsa sana ayrılmayı düşün derim...

Araya okadar cok ayrılık kelımesı gırmiş ki.. Olmayın aklınada sokmuşsunuz..

eğer bikez daha ciddi anlamda bitti derse lütfen bı dönem ara verın ilişkinize,nasipse tekrar başlar,değilse, herkes ayrı daha mutlu olucaktır..

bu kadar çok ayrılık lafı ağza sakız oluyosa neden hala bitirmemekte tereddük ediyosunuz ki
herşeyi bahane ediyo işte ayrılmak için

Kızlar ayrıldık zaten. ıki yabancıdan farksızız şimdi. Özlemcim ben onun her kötü gününde yanında oldum halada oluyordum ama beni istemeyen o

Kızlar inanılmaz bişey yaşandı. Ex beyfendi benim istemediğim kızlardan birini ki daha yaşı 14 ama başka bir istemediğim kızla çok sıkı iletişimi var onu msnsine eklemiş. Beni görcek diyemi yaptı sizce? Bir de mail atmış. Ben abin ulaş bana diye.. Msnsindeki aşkım bölümünden henüz silmemiş beni. Beni kıskandırıp acı çekmemi mi istiyo lütfen yorum kızlar acil..

kanma böyLe ucuz taktikLere yaa...

ya ne bekliyo ki? Ben çok kıskanç bir insanım. Benim mutlaka o msn yi açıp bakıcamı mı düşündüde maksus yaptı? Beni aşkım bölümünden silmemiş bile.. Yoksa hiç umursamadı mı? Aman ya baksa ne bakmasa ne ben kafama göre istediğime mail atıp takılcam diye? Sitede ve msn deki şifreside aynı kızlar. Hep bildiğim gibi kalmışlar. Normalde hemen değiştirirdi başka ayrılıklarımızda. Neden bu sefer değiştirmedi?

kıza ben abın ulas bana demıs onu mu kıskanıcan dıye yapmıs
kızım saglıklı dusunemıyorsun bence sen abısı gıbı yazmamıs mı bıze mı yanlıs yazdın yoksa

bır de bugun ne oldu son durum nedır?

Adını değiştirip cevapsız arama yap:1closedeyes:
Ararsa cvp verme,telefonun cevapsız aramalarla dolsun bi sengözlerimebaksanab
Sonra özel numarayla ara,bitti de

Adını değiştirip cevapsız arama yap:1closedeyes:
Ararsa cvp verme,telefonun cevapsız aramalarla dolsun bi sengözlerimebaksanab
Sonra özel numarayla ara,bitti de

Bayıldım ya süper bir yorummm bacımmm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…