Güzelim canım benim dün gece tek yaptığım buydu zaten. Ben aşkta asla gurur yapmam. Çok sordum seviyor musun diye pişman olmaz mısın diye. Seni çok seviyorum şimdiden pişmanım ama yapmak zorundayım dedi. Çok ısrar ettim yapma bak geçiş dönemindesin aklın başına gelince çok üzülürsün o kadar emek verdik neleri atlattık bunuda atlatırız diye. Son bir şans verelim ilişkimize diye. Benim ısrar ettim kabul etti öle gidiyoduk ama bişeyden emin olmak istedim. Benim zorumla mı kabul ettin yoksa içinden geldiği için mi diye. Sana yalan söylemem senin zorunla kabul ettim dedi. Bende öleyse kabul etme dedim. Napabilirimki canım. Bu sabahta konuştum çok içine kapanmış ailesinden sanki nefret ediyor. Dünyaya sırtını dönmüş resmen
madem görüyorsunki dünyaya sirtini dönmüs ve sorunlari var yada piskolijisi bu aralar bozuksa onun yaninda olmalisin derim.. ama bu sizin aranizdaki bag'a bagli yanii..
ben olsaydim sevgilimi öyle günlerde yanlz birakmazdim.. ama yinede sen bilirsin...sonucta hersey ii günde degil ya...hihoyyyt
Annenizede çok yansıtmışsınız... elin oğlu şimdi bu haksızmıyım
Ne diye kadıncağızıda bu olayların içine sokuyosun...
Odamı reflü olsun.. tövbe tövbee...
Çok sıkıntı veriyorsa sana ayrılmayı düşün derim...
Kızlar inanılmaz bişey yaşandı. Ex beyfendi benim istemediğim kızlardan birini ki daha yaşı 14 ama başka bir istemediğim kızla çok sıkı iletişimi var onu msnsine eklemiş. Beni görcek diyemi yaptı sizce? Bir de mail atmış. Ben abin ulaş bana diye.. Msnsindeki aşkım bölümünden henüz silmemiş beni. Beni kıskandırıp acı çekmemi mi istiyo lütfen yorum kızlar acil..
ya ne bekliyo ki? Ben çok kıskanç bir insanım. Benim mutlaka o msn yi açıp bakıcamı mı düşündüde maksus yaptı? Beni aşkım bölümünden silmemiş bile.. Yoksa hiç umursamadı mı? Aman ya baksa ne bakmasa ne ben kafama göre istediğime mail atıp takılcam diye? Sitede ve msn deki şifreside aynı kızlar. Hep bildiğim gibi kalmışlar. Normalde hemen değiştirirdi başka ayrılıklarımızda. Neden bu sefer değiştirmedi?
Adını değiştirip cevapsız arama yap:1closedeyes:
Ararsa cvp verme,telefonun cevapsız aramalarla dolsun bi sengözlerimebaksanab
Sonra özel numarayla ara,bitti de
Adını değiştirip cevapsız arama yap:1closedeyes:
Ararsa cvp verme,telefonun cevapsız aramalarla dolsun bi sengözlerimebaksanab
Sonra özel numarayla ara,bitti de