O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
Kızlar acil yorum yazın gerçekten delirmenin eşğindeyim. Anlatıcaklarım belki uzun belki kısa olucak ama lütfen okuyun. Çok yardımınıza ihtiyacım var. Sevgilim dün askerden geldi ve ilk ayrılığımızı yaşadık. Nedeni iki şeydi. Ben askerden sonra bana olan ilgisini kaybediceni düşünüyodum ve bunu onada söyledim. Görevim bitecek felan die.. Diğer neden de arama dediği bir kişiyi aradığım ve sevgilimle ilgili konuştuğum için. Eve gelmesine iki saat kala bunu ona söyledim. Aslında söylemicektim ama söyledim. Herşeyi ilk benden duysun istiyorum çünkü.. O an çok tepki verdi eve gidince görüşücez dedi tlfnları kapadık.. Eve gidince bi saat 8 de bir de 10 da aradı akşam. İkinci aradığında hastaydım felan neyse sonra çağrı attım ölesine o da bana çağrı attı ve konuşmaya başladık. Dün sabah daha askerlik yaptığı yerdeyken nete girdi kendisi cam açtı ama bana aç demedi. 5 dakika sonra aklına geldi ve öle dedi. Göreve gitmişlerdi son görevlerine. Millet görevden geldikten sonra hemen nete sarıldı sevgilisini görmek için o beni görmek bile istemedi. 2 gün sonra ben söyledim buna alındığımıda ertesi gün öyle girdi. Dün gece konuşuyoduk ve benimle o kadar umursamazca konuştu ki.. Merak etme korkma sana da vakit ayırıcam gibilerinden. Bu sözden sonra kavga etmeye başladık ve bana dediği laf şu oldu. Sen zaten ne zamandır ayrılmak istiyodun kızım hep bahane üretmeye çalışıyosun. Ben ortalığı düzeltmeye çalıştıkça sen batırıyosun tamam o zaman kabul ediyorum bitiriyorum dedi. Sen de bitir dedi. Ben emin misin diye sordukça evet eminim vs dedi. Sabaha kadar düşün ver kararını dedi. Sabah gene ben adım attım ayrılmama yönünde karar verdim die. Neyse msjdan 2 saat sonra aradı beni. Tartıştık ettik baya.. Ama barıştık. Sabahtan beri beraberi netteyiz. Annemle araları çok iyi. Annemi görmek istedi sürekli ama annem naz niyaz etti göstermedi kendini. Burdan da kavga çıkarttı kendileri. Yok annene anne diyorum ama sen benim anneme içten anne demiyosun ben bunları haketmedim vs. Annemle aranızda geçen tartışmayı neden bana yüklüyosun dediğimdeyse sana yüklediğim ettiğim yok dedi. Neyse annemi zar zor oturttum pc nin başına bu seferde beyfendi naz niyaz etmeye başladı. Annemle en sonunda konuşmaya başladılar. Annem yanaştıkça o naz etti. En sonunda kızdı annemde böle yapma ama benimle aranda geçenler yüzünden kızıma böyle cephe alma hiç doğru değil dedi. İlişkimiz boyunca sinir stresten reflüye yakalandım. Bak bu kızı üzme kızımı hasta ettin artık felan. Adam gibi anlaşabiliyosanız anlaşın anlaşamıyosanız ayrılın dedi. Annem gittikten sonra bizimki hemen benim reflüyü ortaya attı. Bak şöle şöle olmuş benim yüzümden ayrılalım gibisinden. Bu sefer bende diklendim tamam bahane yaratmana gerek yok ayrılmayı kabul ediyorum die. O sırada ailesinden birisi geldi ve daha sonra görüşürüz die kapatıp gitti. Kızlar sizce bu adam ne yapmaya çalışıyo. Nedir derdi. Gerçekten ayrılmak için bahanemi arıyor yoksa beni peşinde çok afedersiniz köpek mi etmek istiyor