- 24 Mart 2020
- 72
- 460
- 8
Sizlerin fikirlerinizi onemsiyorum, yardimci olursanız bir yol gosterirseniz cok mutlu olurum. Birkac aydir kendimi berbat hissediyorum. Yataktan cikasim yok, aynaya baktigimda kendime cok yabanciyim sanki. Gormeye tahammul edemiyorum, inanilmaz cirkin goruyorum aynadaki beni. Yuzumdeki her sey bana batiyor. Gozlerime taktim mesela simdi, makyaj yapmadan olu gibiyim diye. Dini inancim var, dua ediyorum ama bu bile beni daraltiyor. Eskiden boyle hissetmezdim, huzur dolardi icim. Namaza baslayim dedim bir hevesle, baslamamla birakmam bir oldu. Devam ettiremedim, cok bunaldim. Resim cizmeye basladim, diziler belgeseller izledim, bir suru kitap okudum, bitkilerle ugrastim,evde spor yaptim.. yok yok yok.. zorla yaptim, hicbiri beni mutlu etmedi.. boyle olunca hepsini biraktim. Sonra buna kafami taktim, hicbir sey bana huzur vermiyor diye. Acaba cocukkken yasadigimiz seyler hala bizi etkileyebilir mi? ya da buna mi siginiyorum? cocukken de mutlu degildim. Annemin psikolojik sorunlari var, yillardir ilac kullaniyor. Evimizde hep "offf bunaliyorum yeter artik" gibi sozler yukselirdi. Asla abartmiyorum istisnasiz "her gun"..Her gun psikolojik olarak sorunlar hakimdi kisacasi. Babamla gecinemezlerdi, kavga tartisma ooo... Sanki annemin kopyasi oldum, bilemiyorum. İsim gucum var, sukredecek cok seye sahibim. Ama yook..olmuyor.. huzursuzum, takintiliyim, inanilmaz mutsuzum. Su siralar zaten bi uzmandan destek almamda mumkun degil.. boguluyorum.. bu hayata devam etmek istemiyorum, bi dongunun icindeymisim bitmeyecekmis gibi..
Siz de boyle donemlerden gectiniz mi? Gectiyseniz nasil atlattiniz? Depresyon boyle bir sey mi?
Lutfen yardim edin, o kadar ihtiyacim var ki.. belki sozleriniz beni kendime getirir..
cok cok tesekkur ediyorum..
Siz de boyle donemlerden gectiniz mi? Gectiyseniz nasil atlattiniz? Depresyon boyle bir sey mi?
Lutfen yardim edin, o kadar ihtiyacim var ki.. belki sozleriniz beni kendime getirir..
cok cok tesekkur ediyorum..