• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne biçim Anneyim ben.....

gulcicek61_67

...Hayat Güzeldir...
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
994
4
296
Zonguldak
kızlar dün bebek arabasından 4 aylık bebeğimi düşürdüm.sahile gezmeye inmiştim eşim bebeğim ve ben. emniyet kemerini eşim beni bende eşimi taktı sanıyodum. bayırdan aşağıya inince düştü .eşime kafasını yere çarrptımı dedim havada yakaladım dedi ama bilmiyorum içim rahat değil. nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum. bebeğimi kaptığım gibi kucağıma aldım biraz ağladı sonra susturdum ama içim rahat değil. bugün sabah bakıcıya verdim hareketlerini bi gözlemle bakalım dedim yarın sabah dr. getirecem artık. canım çok sıkkın rüyalarıma giridi gece. nasıl böyle bi hata yaptım anlamıyorum. ben nasıl anneyim ya...aklıma geldikçe çıldırasım geliyoo...

üzülme canım ya allah korumuş meleğini.bi daha aklında olsun düşerse iki saat boyunca uyutma ve anormal bir kusma olursa dra götür

Canııım,çok geçmiş olsun.Bebeğin ne kadarlık?Çok üzücü olsa gerek tabi ki,işte insan annelikte kendinde olmadığı kadar tedbirli olmayı öğreniyor,öğrenmek zorunda.Eğer bebeğinde bi sıkıntı olsaydı, rutin olmayan bir ağrı dolayısıyla bebeğin çok fazla ağlayabilirdi,ya da ne bileyim çok daha farklı belirtiler olabilirdi.Kafasında yada bir yerinde şişlik morluk falan var mı?ınşallah bir sıkıntı yoktur.Çok geçmiş olsun tekrar.Anneliğini sorgulama böyle bir şey için hayatım,kendini üzme,sonuçta Allahın taktiri,sebep sen olsan da olmasan da bir şekilde düşüp kalkarak büyüyecekler,yeterki Allah beterlerinden saklasın..

düşme yaşandıktan sonra halasına gitti. orda çok neşeliydi. epeyce uyumadı zaten.kusma zaten arada kusuyodu. herhangi biyerinde morluk felanda yok. inceledim.
çok üzgünüm çokkkk. sanki anne olmayı haketmiyorum. 10 yıl sonra geldi aramıza oğlum. tüp bebek yaptırmıştım. nasıl böyle bi hatayı yaparım anlamıyorum..

kızlar dün bebek arabasından 4 aylık bebeğimi düşürdüm.sahile gezmeye inmiştim eşim bebeğim ve ben. emniyet kemerini eşim beni bende eşimi taktı sanıyodum. bayırdan aşağıya inince düştü .eşime kafasını yere çarrptımı dedim havada yakaladım dedi ama bilmiyorum içim rahat değil. nasıl böyle bi hata yaptım bilmiyorum. bebeğimi kaptığım gibi kucağıma aldım biraz ağladı sonra susturdum ama içim rahat değil. bugün sabah bakıcıya verdim hareketlerini bi gözlemle bakalım dedim yarın sabah dr. getirecem artık. canım çok sıkkın rüyalarıma giridi gece. nasıl böyle bi hata yaptım anlamıyorum. ben nasıl anneyim ya...aklıma geldikçe çıldırasım geliyoo...

Allah korumuş resmen çok geçmiş olsun.
takma kafana demeyeceğim,cidden büyük ihmalkarlık yapmışsınız.eşinle konuşun ve ne olursa olsun özellikle güvenlikle ilgili konularda o yapmıştır,o etmiştir,o kemeri takmıştır diye düşünmeyin.kontrol etmek iki dakikanızı alır sadece.
tekrar geçmiş olsun.

düşme yaşandıktan sonra halasına gitti. orda çok neşeliydi. epeyce uyumadı zaten.kusma zaten arada kusuyodu. herhangi biyerinde morluk felanda yok. inceledim.
çok üzgünüm çokkkk. sanki anne olmayı haketmiyorum. 10 yıl sonra geldi aramıza oğlum. tüp bebek yaptırmıştım. nasıl böyle bi hatayı yaparım anlamıyorum..

abartma istersen...anne olmayı hak etmiyorumda ne demek...
sadece düşünemedin diyelim.
şu anda bunun sıkıntısını yaşaman bile anne olmayı dibine kadar hak ettiğini gösteriyor ...

Ne bıleyım huzursuzum.Çok zor sahıp olduĞum ıÇın ona karŞı sankı ne bıleyım. YÜzÜme bakınca bebeĞım kendımı kÖtÜ hıssetdıyom .sankı bana nasıl benı dÜŞÜrdÜn der gıbı. Ay abartmıŞda olabılırım ama dedımya anlayın benı..

Cnm olmaması en güzeli ama olur böyle şeyler... Sırf bu yüzden anneliğini sorgulaman yanlış bence. Hepimiz düşe kalka büyüdük. Bişey olmamıştır inş...
Bu arada benim arkadaşım da 2 aylık bebeğini kanepeden düşürdü. Bebek küçük dönemiyor diye düşünüp bebeği yalnız bırakmamak gerek.

Ne bİleyİm huzursuzum.Çok zor sahİp olduĞum İÇİn ona karŞı sankİ ne bİleyİm. YÜzÜme bakınca bebeĞİm kendİmİ kÖtÜ hİssetdİyom .sankİ bana nasıl benİ dÜŞÜrdÜn der gİbİ. Ay abartmıŞda olabİlİrİm ama dedİmya anlayın benİ..

anlıyorum canım anlıyorum.
ama dedimya sonuçta bebeğe bişey olmamış.çok fazla düşünüpte kafaya takmaya gerek yok.sadece bu ders olsun ve bundan sonra daha dikkatli olun.

lütfen böyle düşünmeyin...

evet anneyiz ama aynı zamanda insanız..

yanlışlıkla bişey yapıp kendime kızınca annemin bi lafı var :))

derki: yanlışlıkla adam öldürüyolar:)))

stresiniz bebeğinizede yansır..

eşiniz gerçekten havada yakaladıysa sorun yoktur inşallah...

çok geçmiş ıolsun..

ARKADAŞLAR SAĞOLUN...
dedimya suçluluk duygusuna kapıldım dünden beri. içim içimi yemişti. neyseki sağolun arkadaşlar içimi rahatlattınız. ANNE OLMAK NE GÜZEL NE ZOR BıŞEY. Dün canımdan can gitti sandım. annelik böyle bişeymiş. canımdan can yandımı benimde canım yanıyomuş demkki. Allaha böyle bir sevgiyi böyle bir şansı bana verdiği için annelik duygusunu yaşattığı için şükürler ediyorum.

bence anne olmayı haketmiyorum falan diye düşünme canım adı üstünde kaza sanki bilerek mi yaptın eminim çok iyi bir annesindir. hiç bir anne bebeğinin kılına zarar gelsin istemez. üzülme bişey olsaydı şimdiye çıkardı. Allah korur onları.

cnm geçmiş olsun.bende yavrum hasta olduğunda ne biçim anneyim ben diye kızıyorum kendime..
aslında doğru bişiy değil..annelik zor zanaat.
korkma canım Allahın izniyle bişicik olmamıştır meleğine..
melekler korur Allahın izniyle

sakin kendini suclu hissetme cnm allah korur meleklerimizi sen bundan sonra daha cok dikkat edersin annesi cocuk bu duse kalka buyuyecekler bu olayi unut hic yasanmamis gibi

geçmiş olsun canımm , gerçektende melekler korumuşş ,,insanız böle hatalar oluyor bazen ,Rabbim beterinden korusunn

geçmiş olsun tatlım. bugün bende düşürdüm arabasından gerçi kendi düştü neyse popo üstü oturdu sonra yavaş kafayı yere çarptı yan. saniyede düştü oturttum kemerini ararken fıyyyt indi yere.daha dikkatli olmak lazım helede hareketlenince. ama sıkma canını.düşe kalka büyüyecekler sanırım.

Geçmiş olsun, neyse ki bebeğine birşey olmamış.
Artık daha dikkatli olman için bir fırsat olarak düşün bunu. Bebeğin şanslı bence, onun güvenliğini düşünen bir annesi var.

Ne anne babalar var, minicik çocuklarını otomobilde ön koltuğa oturtuyorlar ya da kucaklarına alıyorlar. Cahillik işte, tutabileceklerini sanıyorlar ani bir frende. Oysa düşük bir hızla giderken bile ufak bir çarpmada 10 kg yük nerdeyse 100 kglık kuvvetle etki ediyor.Her yıl kaç çocuk arabanın ön camından fırlayıp ölüyor. Hem de bu kadar uyarılara rağmen. Bu manzarayı her gördüğümde nolur bebeğinizi seviyorsanız önde oturmayın, çocuk koltuğuna oturtun diyesim geliyor.

bunu kafana fazla takma herkez hayatının bir döneminde bebeğini kesinlikle bi kere düşürmüştür bu çok normal bişi boşa dememişler bebkler düşe kalka büyür diye

Canım üzülme lütfen. Sen eminimki çok iyi bir annesin ama dikkatsizliğine gelmiş yapacak bişey yok. Bundan sonra eminim çok daha dikkatli olursun. Benim teyzemde geçtiğimiz aylarda 4 aylıkken bebeğini ana kucağıyla taşıyordu. Kemerini takmayı unutmuş ve merdiven inerken düştü bebiş. Ama çok şükür son basamakta olduğu için yuvarlanmadı kuzum. Her zaman olabilecek kazalar bunlar. Biraz daha dikkatle büyüyecek kuzular a.s.

Back