- 8 Şubat 2025
- 497
- 217
- 18
- Konu Sahibi fndknannesi
Merhaba kızlar ben 5yl önce birini seviyordum kısa bir süre görüştük ama o sadece cinsel amaçlı yaklaşınca ayrıldım yıllardır hiç temas kurmamıştım 3ay önce onun alanıyla ilgili bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim acayip hevesli davrandı hemen dönüs yaptı falan hemen görüşmeye çağırdı ama sevgilisi de var...
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim
hastayım bilen bilir ağır tedavi görüyorum toparlanamadım. Bir de sevgilisi var dediğim gibi bir konuda yardımına ihtiyacım olduğu için görüşmek istedim ama o ilgilendiğimi sandı sanırım... Neyse ben her halükarda gitmedim ama iki gün önce şöyle birşey oldu bunun hikayesine baktım instadan hergün birsey paylasıyor normalde ama dün bütün gün birsey paylasmadı gece de wp profil resmini değistirmis sevgilisiyle resmini koymuş normalde resim fln yoktu kaç aydır. Şimdi bu ne demek istiyor? Ne yapmaya çalışıyor? Aklı bende desem niye sevgilisiyle resim koymuş ? İlk başta görüşmek için bu kadar hevesliyken görüşmeyince trip atıyor madem hikayesine baktğm için mutlu olması gerekmiyor mu? Aklımı karıştırdı madem sevgilin var ne diye bu kadar hevesli davrandın önce.
Ben görüsmeye gidemedim hastalandım o aralar görüsmeyi baska zamana erteledik ama yine gidemedim mesaj attm başka şehirdeyim 2ay sonra geleceğim haber vermek istedim yazdım bu kez trip attı sizli bizli konuştu teşekkür ettim sadece. Aradan 2ay geçti ben yine gidemedim

Son düzenleme: