- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
-
- Konu Sahibi bella-donna
Kravat takıyorsa gömlek giyiyordur. Manşetli gömlek gerektirmeyen normal gömlekte düğmenin üzerine kılıf gibi geçen şık kol düğmeleri var. Ben erkekte çok severim.Merhaba kızlar,
herkesin bildiği üzere yakında bayram ve ben erkek arkadasıma bayram hediyesi almak istiyorum. Ama aklıma kravat ve üzerinde ismi baskılı kalemden başka bisey gelmiyor. Daha önce kravat almıştım, yine alsam olurmu bilemedim?kalemde mezuniyet hediyesi gibimi olur, komikmi olur yani? Resimli, börtülü böcekli kelebekli hediyeleri sevmiyorum, bana alınsında istemezdim o yüzden o fikirler haricinde farklı fikirlere ihtiyacım var..tesekkürler şimdiden hayırlı bayramlar herkese
Kemer cüzdan takımıda güzel fikirmiş tatlım teşekkürlerAyakkabi, kemer cuzdan takimi, gunes gozlugu aklima bunlar geldi.
Evet olabilir tabi tatlım güzel olur hemde ama su kemer ölçüsünden anlamıyorum anlayan varsa yardımcı olabilirmiBence deri cuzdan ve kemer takimi olabilir mi isminin bas harfleri kabartmali
Bende bayılırım tatlım, kravat ve kol düğmeleri almıstım daha önce yine alsam sıkıcımı olur? Ama sürekli kravat takıyor zatenKravat takıyorsa gömlek giyiyordur. Manşetli gömlek gerektirmeyen normal gömlekte düğmenin üzerine kılıf gibi geçen şık kol düğmeleri var. Ben erkekte çok severim.
Daha önce aldıysanız bilemem. Bir de kişiliğine göre değişir ama ben esprili kravatları çok seviyorum. Adam şık bir takım elbise giymiş ama kravatında Homer Simpson var. Her erkek taşıyamaz tabii.Bende bayılırım tatlım, kravat ve kol düğmeleri almıstım daha önce yine alsam sıkıcımı olur? Ama sürekli kravat takıyor zaten
Bende seviyorum tatlım aslında böyle garip garip kravatları ama onun takacağını sanmıyorum konumundan dolayı, gıcıklıgına alsammıDaha önce aldıysanız bilemem. Bir de kişiliğine göre değişir ama ben esprili kravatları çok seviyorum. Adam şık bir takım elbise giymiş ama kravatında Homer Simpson var. Her erkek taşıyamaz tabii.
Cok güzel fikirmiş Buda tatlım, kol düğmesine isim yazdırmak cok orijinal gercekten, teşekkürlerKişiye özel hediyeler diye aratın googledan,isminizin baş harfleri olan gümüş kol düğmesi,kisiye özel gömlek,kravat,cüzdan vb ürünler oluyor,ben eşime evlenmeden önce kol düğmesi yaptırmıştım gümüş ,hala severek kullanır.
Hiç takmayacaksa hediye hakkını böyle harcamış olmayın. Manşetli gömlek giyiyorsa çok çılgın kol düğmeleri var. Ben geçen gün musluk şeklinde bile gördüm. Arabaya meraklıysa araba veya sektörüne göre anlamlı bir şekil olabilir.Bende seviyorum tatlım aslında böyle garip garip kravatları ama onun takacağını sanmıyorum konumundan dolayı, gıcıklıgına alsammı
süper fikirleriniz var yahu, Erkeğe hediye alma konusunda hic iyi değilim, tesekkürler kızlarHiç takmayacaksa hediye hakkını böyle harcamış olmayın. Manşetli gömlek giyiyorsa çok çılgın kol düğmeleri var. Ben geçen gün musluk şeklinde bile gördüm. Arabaya meraklıysa araba veya sektörüne göre anlamlı bir şekil olabilir.
süper fikirleriniz var yahu, Erkeğe hediye alma konusunda hic iyi değilim, tesekkürler kızlar
Wuhu ilk kez böyle bişey görüyorum, bilmiyorumki nasıl yaptığımıTime Traveler'in mesajını benim ismimle nasıl alıntıladın acaba canım
Diyorum ben bu kadar uzun yazmadım bi baktım mesaj bana ait değil
Tüh, caaanım mesajın sevabı başkasına yazıldı. AllahtanWuhu ilk kez böyle bişey görüyorum, bilmiyorumki nasıl yaptığımı
Tüh, caaanım mesajın sevabı başkasına yazıldı. AllahtanFrKafka helal süt emmiş de mesajımın üzerine yatmadı.