- 20 Ekim 2009
- 4.433
- 4.959
- 723
eteklerin bedeni ve siyah çizmenin numarası nedir?
40 beden demişşin.. ben 42 giyiyorum maalesef ya... ayakkabının numarasını öğrenebilirimiyim?
eteklerin bedeni değişiyor ama genelde 40beden
42bedene uygun pantolonlarım var bakarsanız..
çizmem 38numara
bu satıldımı canım satılmadı ise fiyatı markası bide yan cepli mi bilgisini almak isterim ...Eki Görüntüle 922517 Eki Görüntüle 922515 Eki Görüntüle 922516 Eki Görüntüle 922518
yumuşacık deri ceket M beden
kahverengi
sağlık olsun başka sefere inşallah :)pantolon denemeden almıyorum basenler problemli olunca:)) ayakkabı da 39 giyiyorum
bu satıldımı canım satılmadı ise fiyatı markası bide yan cepli mi bilgisini almak isterim ...
sağlık olsun başka sefere inşallah :)
julyy hanıma satılmıştır
başka bişi demicem artık vallaaaaa naptınız siz 2li koolisyon gibi kısmetimi mi bağladınız bnm siz yaaa küstümmm oynamıyom işte hıh hıh hıh
güzel yüreğinize sağlık arkdaşım gül gül hep gül AAllah ağlatmasın ömür boyu canım....tatlı dert bunlar Allah beterinden korusun...valla öyle oldu
güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım ben de valla
ne diyeyim daha iyileri sizin olsun inşallah
valla öyle oldu
güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım ben de valla
ne diyeyim daha iyileri sizin olsun inşallah
başka bişi demicem artık vallaaaaa naptınız siz 2li koolisyon gibi kısmetimi mi bağladınız bnm siz yaaa küstümmm oynamıyom işte hıh hıh hıh
unutmam unutturmam komşum hmnnnn içelim en yakın zamanda valla istersen bana buyur gel ne zaman istersen aramız 500 m nasılsa ....miralife cok tatlısın cnm yaaa sana bir kahve borcum olsun özür babında :)
unutmam unutturmam komşum hmnnnn içelim en yakın zamanda valla istersen bana buyur gel ne zaman istersen aramız 500 m nasılsa ....
bende xayx arkadaşıma 2 li koolisyonumuzu anlatırım bari bnmde sölicek lafım olur :)
hahhahaolur gelirimmm cnm hepimize bol satışlar olsun
öpüyorum canım kolay gelsin sizlere bol alışverişler
sayfanı bulamıyorum güzelimcanım kombinezonla takas yapmayı düşünürsen yapalım yeni ürünler ekledim ayakkbı falan.bi de bişey sorcam ptt kapıda ödemelilerde sorun çıkarıyo sistemlerinde problem varmış kapıda ödemeliyi tc no alıyo oraya havale yapıyo bide üstüne yatırılan para içinden 2,5 tl kesiyo.sizde yaşıyo msunuz aynı problemi ya da yaşan var mı?newbalancelar orjinalmiydi bı arada onlada bişiler beğenirsen takas olabilir
sayfanı bulamıyorum güzelim
miralife cok tatlısın cnm yaaa sana bir kahve borcum olsun özür babında :)
unutmam unutturmam komşum hmnnnn içelim en yakın zamanda valla istersen bana buyur gel ne zaman istersen aramız 500 m nasılsa ....
bende xayx arkadaşıma 2 li koolisyonumuzu anlatırım bari bnmde sölicek lafım olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?