Ne Alırsan 5 TL

40 beden demişşin.. ben 42 giyiyorum maalesef ya... ayakkabının numarasını öğrenebilirimiyim?

sağlık olsun başka sefere inşallah :)

julyy hanıma satılmıştır

başka bişi demicem artık vallaaaaa naptınız siz 2li koolisyon gibi kısmetimi mi bağladınız bnm siz yaaa küstümmm oynamıyom işte hıh hıh hıh

başka bişi demicem artık vallaaaaa naptınız siz 2li koolisyon gibi kısmetimi mi bağladınız bnm siz yaaa küstümmm oynamıyom işte hıh hıh hıh

valla öyle oldu
güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım ben de valla
ne diyeyim daha iyileri sizin olsun inşallah

valla öyle oldu
güzel yüreğinize sağlık arkdaşım gül gül hep gül AAllah ağlatmasın ömür boyu canım....tatlı dert bunlar Allah beterinden korusun...

valla öyle oldu

miralife cok tatlısın cnm yaaa sana bir kahve borcum olsun özür babında :)

unutmam unutturmam komşum hmnnnn içelim en yakın zamanda valla istersen bana buyur gel ne zaman istersen aramız 500 m nasılsa ....
bende xayx arkadaşıma 2 li koolisyonumuzu anlatırım bari bnmde sölicek lafım olur :)

hahhaha olur gelirimmm cnm hepimize bol satışlar olsun

öpüyorum canım kolay gelsin sizlere bol alışverişler

canım kombinezonla takas yapmayı düşünürsen yapalım yeni ürünler ekledim ayakkbı falan.bi de bişey sorcam ptt kapıda ödemelilerde sorun çıkarıyo sistemlerinde problem varmış kapıda ödemeliyi tc no alıyo oraya havale yapıyo bide üstüne yatırılan para içinden 2,5 tl kesiyo.sizde yaşıyo msunuz aynı problemi ya da yaşan var mı?newbalancelar orjinalmiydi bı arada onlada bişiler beğenirsen takas olabilir

sayfanı bulamıyorum güzelim

aahh ahhh keşke ben de orda olsaydım da eşlik etseydim size benim yerime de için coffeenizi
miralifecım güzel dileklerin için çook teşekkür ediyorum Allahım hepimizi mutlu kılsın bi ömür

amin canım... inşallah bir gün oda olur canım neden olmasın.....

cnmcım senin açık adresi tekrar bana yazarmısın senin adresi ezberledim ama bazı şeyleri hatırlayamadım o kagıdıda bulamıyorm msj süresine takıldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…