Ne Alırsan 5 TL

arkadaşlar her sayfada ürünlerim mevcut
30tl ve üzeri kargo bana ait
hadi buyrun..

30TL ve üzeri alımlarda kargo bana aittir
iyi alışverişler..

evet mürdüm rengi çok hoş bi tunik
etiketleri yok üzerinde ama L beden olarak almıştım esneme payı var

Güzelmiş ama küçük duruyo riskli olur alırsam sağlık olsun bea ay balam size selam gönderirem İstanbul dan kucak dolusu sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
tüh gitti güzelim kot ceket kot desenli taytlar kaç bedene kadar olur aceba ? Hayırlı satışlar

Arkadaşım mesaj attım cevap gelmedi bugün kargom var,sienin kargonu da gönderiyorum haberin olsun cancazım ....canım sana değildi cevabım sayfa sahibinin kargosu kusura bakma yalnış yere yazdım

arkadaşım mesaj attım cevap gelmedi bugün kargom var,sienin kargonu da gönderiyorum haberin olsun cancazım ....canım sana değildi cevabım sayfa sahibinin kargosu kusura bakma yalnış yere yazdım

tamam arkadasım önemli değil bende şaşırdım bi an :13:

tüh gitti güzelim kot ceket kot desenli taytlar kaç bedene kadar olur aceba ? Hayırlı satışlar

teşekkür ederim
taytlar likralı olup tamamen lastikli olduğu için giyene göre şekillenecektir
ancak bi beden aralığı vermek gerekirse 36dan tutun da 40bedene kadar uyar :)
her biri 5TLdir

[sıze=3]teşekkür ederim
taytlar likralı olup tamamen lastikli olduğu için giyene göre şekillenecektir
ancak bi beden aralığı vermek gerekirse 36dan tutun da 40bedene kadar uyar :)
her biri 5tldir
[/sıze]

desenee kaçırdım 1 bedenle malesef ben 42 bedenim Tüh acil kilo vermek şart :13: Teşekürler .

Arkadaşım mesaj attım cevap gelmedi bugün kargom var,sienin kargonu da gönderiyorum haberin olsun cancazım ....canım sana değildi cevabım sayfa sahibinin kargosu kusura bakma yalnış yere yazdım

tamam mesaj alınmıştır :)
sitede yenilenme var mesajlaşmalarda sıkıntı oluyor bilginize
ben de yarın sizin kargonuzu göndericem telinizi almıştım oradan takip no ulaştırırım
siz de beni kargo ve ücret konusunda bilgilendirirseniz sevinirim gitmişken hepsini halledeyim bi kerede
sevgiler..

desenee kaçırdım 1 bedenle malesef ben 42 bedenim Tüh acil kilo vermek şart :13: Teşekürler .

olsun bayanlar her şekilde güzeldir :)
sizin bedeninize uygun ürünlerim de var tarçın rengi pantolon, tunik filan
bazıları da yolda eklicem inşallah kısa sürede :)

[sıze=3]olsun bayanlar her şekilde güzeldir :)
sizin bedeninize uygun ürünlerim de var tarçın rengi pantolon, tunik filan
bazıları da yolda eklicem inşallah kısa sürede :)
[/sıze]

beklicem insallah kaçırmam gene pek bakamıorum steye begendiklerim ve uygunlar ucmus oluyo :) kot ceket arıorum bu sıra o satılan şekil likralı bişiler ama yok :)

Son düzenleme:

canım takip no yazayım hemen özeline inş gelir mesajım,haber ver olur mu kargon 7 küsür tuttu canım İzmir ede gönderdim umuarım fiyatı yalnış söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…