• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ne alırsan 2 tl:)))

mrb. bursada olmanıza çook sevindim:) ben de bursadayım ve 5-9-10-11-13-16 yı elden almak istiyorum. erkek için olanlardan temiz başka da varsa olabilir, önce bunlar dikkatimi çekti ve kaçırmak istemedim. özel msj yazıyorum iletişim için...

mrb. bursada olmanıza çook sevindim:) ben de bursadayım ve 5-9-10-11-13-16 yı elden almak istiyorum. erkek için olanlardan temiz başka da varsa olabilir, önce bunlar dikkatimi çekti ve kaçırmak istemedim. özel msj yazıyorum iletişim için...

merhaba onlar satıldı ama

$DSC02238.JPG $DSC02240.JPG $DSC02247.JPG $DSC02248.JPG $DSC02249.JPG $DSC02250.JPG $DSC02251.JPG $DSC02254.JPG $DSC02256.JPG

bunlarda sıfır 3 tlden

Ben dönüp dolaşıp görüyorum yine bu elbiseyi :9:

Duruyormu bunlar ve pijama takımlarından yakası çıtçıtlı olarak hangileri kaldı?

Eki Görüntüle 843792 Eki Görüntüle 843793

:))) sarı takım satıldı elbise duruyor.yakası çıtçıtlıların hepsi satıldı canım.elbiseyi kaldırmıştım bakayım paketlere kargo parasını öderim dersen ben prensese hediye göndereyim elbiseyi

:))) sarı takım satıldı elbise duruyor.yakası çıtçıtlıların hepsi satıldı canım.elbiseyi kaldırmıştım bakayım paketlere kargo parasını öderim dersen ben prensese hediye göndereyim elbiseyi

ben diğer ürünlerinizden birşey daha bulur satın alırım ikisini bakıyım diğer konularınızada bulabilirsem yanına birşey daha alıyım.

Back