Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

polis kostumu benimmmm satılmadıysa

duruyor canım merak etme eksik parçaları var ama yazdım resmın altınada bılgın olsun ama onlarsızda hoş

aynen canım bende paketini hazırladım..yarın verirsin dimi

evet sabah işe gitmeden önce almam gereken kargom var zaten hergun ugruyorum ya kargo gönderıyorum ya alıyorum kanka olduk zaten maltepe subeyle.Gönderır takıp nonuda yazarım sana

canım burda koyu yeşil pant ve siyah kazak var onları giyer misin giyersen koyayım

pantalonla aram yok canm yeterlı benım için seçtiklerim.

ok cnm gördum zaten şapkasız guzel ne o ole komik olur hahhaa ii yapmşsn yegenine verip bi çorabı yokmuş ona uzuldm çok gzlmiş coraplarıda ya olsn artık başka bu tarz varsa eklermisin

tamam canım tarzın olduğunu düşündüğün bişi bulursam eklerim tşkler.telimi yazdım özelden canım

ok cnm gördum zaten şapkasız guzel ne o ole komik olur hahhaa ii yapmşsn yegenine verip bi çorabı yokmuş ona uzuldm çok gzlmiş coraplarıda ya olsn artık başka bu tarz varsa eklermisin

Başka yok malesef cnm.Cidden banada komik gelmişti.cocuk polıscılık oynadı şapkayla onla çok gülmüştüm

tamam canım tarzın olduğunu düşündüğün bişi bulursam eklerim tşkler.telimi yazdım özelden canım

Tamam canım aldım mesajını hayırlı olsun ıkımızde içinde

cnm arkadaki jartiyerli takımıda alıyorum polisle ikisini ne kadar olur son duz 20 yaparsn dimi :26:

Son düzenleme:
canım siyah jartiyerli olan çamaşırlar kaç bedendi siyah büstiyerli olan..kot 29 beden esnek mi likralımıydı

jartıyer l beden yazıyor s-m-l olur yanları lastıklı arkası 3 kademe ayarlı oldugu için jartıyerın alt çamasırıda m-l ye olur.Diger gecelık m beden. Kot lıkralı degıl yumusak bır kumas çekince lıkra gıbı uzamıyor hafıf esnek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…