Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

jartıyer l beden yazıyor s-m-l olur yanları lastıklı arkası 3 kademe ayarlı oldugu için jartıyerın alt çamasırıda m-l ye olur.Diger gecelık m beden. Kot lıkralı degıl yumusak bır kumas çekince lıkra gıbı uzamıyor hafıf esnek.

tamam canım jullynin bahsettiği bizim senle takas yaptımğz jartiyerli olan mı yanlış anlaşılma varsa düzeltelim.satılanlarada satıldı yaz canım istersen sonra yanlış anlaşılma olmasın

yok simdi yukarda sordun sen ona yeni oda bizi görmuo maşallah sana yazıo paso istemiorm salla

tatlım ben dün yazdım ona bununla alakalı sonra akşam 8 gibi girdi takas yaptık hatta paketleri falan ayarladı az önce.ama beğendiğim için direkt atlayınca bedenini sormamışım son anda farkettim o soru onun içindi. yanlış anlaşılma olmasın julim.

Son düzenleme:
nilay cnm senın aldıgınla jullnın sordugu farklı urunler.Zaten senın ıstedıklerını cıkarıp tekrar guncelledım ben . Julycm sallamıyor degılım yanıtlıyorum elımden geldıgınce her soruyu

$2014-02-04 20.25.22.jpg

Nilay bu senın aldıgın

$kostm (1).png $kostm (1).jpg

buda jullnın sordukları

cnm arkadaki jartiyerli takımıda alıyorum polisle ikisini ne kadar olur son duz 20 yaparsn dimi :KK53::26:

canım kusura bakma ben bu postu görmemişim sayfaya mesaj düştüğünde bıldırım gelmedıgı için.Affola yorgunluk ve kafa karısıklıgım oldu sanırım. Jartıyerı evet akşam nilay ıcın ayırıp paketlemiştim.Diğer kostum duruyor sadece sımdı kontrol ettım tek tek mesajları anladım karısıklıgı

canım kusura bakma ben bu postu görmemişim sayfaya mesaj düştüğünde bıldırım gelmedıgı için.Affola yorgunluk ve kafa karısıklıgım oldu sanırım. Jartıyerı evet akşam nilay ıcın ayırıp paketlemiştim.Diğer kostum duruyor sadece sımdı kontrol ettım tek tek mesajları anladım karısıklıgı

ok canım sorun değil iyi satışlar olsun

Teşekkür ederim iyi geceler hayırlı satışlar cnm bende dınlensem ıyı olucak sanırım :106:

canım sende siyah tayt var mı bi de elinde başka mont var mı

taytları kendım kullanıyorum montda yok baska malesef burda olanlar var bırtek suan için... Çıkmadan son kez bakayım dedım cnm sabah iş var baska ekleyecegın birşey yoksa paketını gönderıcem sabah sevgiler :KK16:

taytları kendım kullanıyorum montda yok baska malesef burda olanlar var bırtek suan için... Çıkmadan son kez bakayım dedım cnm sabah iş var baska ekleyecegın birşey yoksa paketını gönderıcem sabah sevgiler :KK16:

şu lila elbise nasıl canım.beden çok mu geniş sonradan onuda beğendim:KK1:yeşil elbise 40 beden mi 54 kg ya çok mu büyük olur

Son düzenleme:
şu lila elbise nasıl canım.beden çok mu geniş sonradan onuda beğendim:KK1:

yok çok geniş değil zaten salaş bir model bana suan oluyor gogus altında bagcıgı var. 36-40 arası uyumlu :KK52: aynı kılodayız sanırım 1.69 boyundayım ben bana bolluk verıyor 1 beden kadar

Son düzenleme:
canım lila ve yeşilide ekle o zman ama sende beğen

sen bnm bedenıme göre bıseylerın varsa eklersın hiç sorun dııl :)) Özellıkle elbıse dızden yukarda boydakı etekler olursa cok memnun olurum 34-36 beden

yeşil ve lilayıda eklıyorum poşetine.

Son düzenleme:
X