- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
-
- Konu Sahibi blackanqel90
canım bi de bunu ekler misin.beni bikini üstüne ihtiyacım var sadece üst olarak verebilir msn
Tamam canım bu üstü ve tek bıkını ustunu de ekleyeyım sepetine o zaman ben iyice baktım senın konulara sende benımkılere bak benım senın kadar yok gerçi ürünümsonra hesaplayıp karar verelımm yarın zaten bır kargom vr almam gereken onu almaya gıtmısken senınkınıde gönderırım bu arada sehır sormustun sanırım istanbul / anadoludayım
Kadıköy + maltepe iş ve ev olarak ıkı bölgedeyım :)
tatlım bende cevizlideyim..yakınmışısz
Kadıköy + maltepe iş ve ev olarak ıkı bölgedeyım :)
canımbende abiye bir bluz var çok hoş bişi onu da koyayım bak çok kaliteli bişi.
atlet tipi bir abiye üst.komple şifon fırfırlı lila rendi çok şık bişi
Güzel ürün canım ama benim tarzım degıl hiç abiye tarzı şeyler ben genelde spor elbiseler etekler alıyorum.
Güzel ürün canım ama benim tarzım degıl hiç abiye tarzı şeyler ben genelde spor elbiseler etekler alıyorum.
tatlım sen beğen haber ver tamam mı yarın kargoya gidicem bi de kot(29 beden ) ve sweet ne kadar giyildi.
Kotu kullandım canım 3-5 ay kadar bedenım dusunce kullanmayı bıraktım. Sweet dedıgın hangısı grı olanmı ince bir kumaşı var onun onu aldım geçen ay denedım çıkardım hiç giymedim gri hiç yakışmadı bana
Senın sunlarda duruyormu bırde bunları buldum son olarak :
Eki Görüntüle 966419 Eki Görüntüle 966420
ruj duruyor tek canım onuda koyarm paketine diğrleri satıldı
Kotu kullandım canım 3-5 ay kadar bedenım dusunce kullanmayı bıraktım. Sweet dedıgın hangısı grı olanmı ince bir kumaşı var onun onu aldım geçen ay denedım çıkardım hiç giymedim gri hiç yakışmadı bana
Senın sunlarda duruyormu bırde bunları buldum son olarak :
Eki Görüntüle 966419 Eki Görüntüle 966420
canım bak bunlarda var
canım içine güzel hediyelerim olacak paketin
Canım hiç gerek yoktu aslında teşekkur ederım ince düşüncen için
canım kargona hediye bir etek daha koydum bir şifon bluz ve çanta..bende paketini hazırladım şimdi.senin tek kollu leopar yakası siyah fırfırlı onu da ekler misin bana.başka şeylerde bulursam eklicem canım
Tmm cnm 12 nodakı zaten baska leoparlı birşey yok oda senindir
canım kırmızı bikini üstüyle sweet gibi olanı ekledin mi