Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

canım bi de bunu ekler misin.beni bikini üstüne ihtiyacım var sadece üst olarak verebilir msn

Tamam canım bu üstü ve tek bıkını ustunu de ekleyeyım sepetine o zaman ben iyice baktım senın konulara sende benımkılere bak benım senın kadar yok gerçi ürünüm sonra hesaplayıp karar verelımm yarın zaten bır kargom vr almam gereken onu almaya gıtmısken senınkınıde gönderırım bu arada sehır sormustun sanırım istanbul / anadoludayım

bende anadoludayım neresi canım hangi ilçe

Kadıköy + maltepe iş ve ev olarak ıkı bölgedeyım :)

canımbende abiye bir bluz var çok hoş bişi onu da koyayım bak çok kaliteli bişi.

atlet tipi bir abiye üst.komple şifon fırfırlı lila rendi çok şık bişi

Eklentiler

• $Resim 004.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 50
canımbende abiye bir bluz var çok hoş bişi onu da koyayım bak çok kaliteli bişi.

atlet tipi bir abiye üst.komple şifon fırfırlı lila rendi çok şık bişi

Güzel ürün canım ama benim tarzım degıl hiç abiye tarzı şeyler ben genelde spor elbiseler etekler alıyorum.

tatlım sen beğen haber ver tamam mı yarın kargoya gidicem bi de kot(29 beden ) ve sweet ne kadar giyildi.

Kotu kullandım canım 3-5 ay kadar bedenım dusunce kullanmayı bıraktım. Sweet dedıgın hangısı grı olanmı ince bir kumaşı var onun onu aldım geçen ay denedım çıkardım hiç giymedim gri hiç yakışmadı bana

Senın sunlarda duruyormu bırde bunları buldum son olarak :

Eki Görüntüle 966419 Eki Görüntüle 966420

Son düzenleme:

Eklentiler

• $Resim 090.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $Resim 027.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $Resim 026.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 51
  • $Resim 078.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 088.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $Resim 116.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $Fotoðraf0171.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 42
  • $Fotoðraf0185.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $Resim 160.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $Fotoðraf0180.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 076.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $Resim 056.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $Resim 045.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 59
  • $bir.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 72
Canım özele yazdım ama bide burda belirtmek istedim ürünlerimi bugün teslim aldım hepsi çok güzel ve temiz cok beğendik hediyen içinde ayrıca cok teşekkür ederiz tam kızıma göre ilk defa takas yaptım cok memnun kaldım.

Canım hiç gerek yoktu aslında teşekkur ederım ince düşüncen için

canım kargona hediye bir etek daha koydum bir şifon bluz ve çanta..bende paketini hazırladım şimdi.senin tek kollu leopar yakası siyah fırfırlı onu da ekler misin bana.başka şeylerde bulursam eklicem canım

Son düzenleme:
canım kargona hediye bir etek daha koydum bir şifon bluz ve çanta..bende paketini hazırladım şimdi.senin tek kollu leopar yakası siyah fırfırlı onu da ekler misin bana.başka şeylerde bulursam eklicem canım

Tmm cnm 12 nodakı zaten baska leoparlı birşey yok oda senindir

Eklentiler

• $çamaþýr1.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $çamaþýr2.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $kot22.jpg
    8,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $þort1.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $tulum.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…