- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
-
- Konu Sahibi blackanqel90
kız ben onu dün sordum daha akşam takas yaptık aynısından bahsediosan.kızma hemen şekerim.bellkide aynısından bahsetmiyoruzdur.
jartıyer l beden yazıyor s-m-l olur yanları lastıklı arkası 3 kademe ayarlı oldugu için jartıyerın alt çamasırıda m-l ye olur.Diger gecelık m beden. Kot lıkralı degıl yumusak bır kumas çekince lıkra gıbı uzamıyor hafıf esnek.
yok simdi yukarda sordun sen ona yeni oda bizi görmuo maşallah sana yazıo paso istemiorm salla
Yok malesef çanta alma huyum pek yok 1 2 tane olur onlarda mecburen kullandıgım için
Eki Görüntüle 966570
Nilay bu senın aldıgın
Eki Görüntüle 966571 Eki Görüntüle 966572
buda jullnın sordukları
cnm arkadaki jartiyerli takımıda alıyorum polisle ikisini ne kadar olur son duz 20 yaparsn dimi:26:
canım kusura bakma ben bu postu görmemişim sayfaya mesaj düştüğünde bıldırım gelmedıgı için.Affola yorgunluk ve kafa karısıklıgım oldu sanırım. Jartıyerı evet akşam nilay ıcın ayırıp paketlemiştim.Diğer kostum duruyor sadece sımdı kontrol ettım tek tek mesajları anladım karısıklıgı
Teşekkür ederim iyi geceler hayırlı satışlar cnm bende dınlensem ıyı olucak sanırım :106:
canım sende siyah tayt var mı bi de elinde başka mont var mı
taytları kendım kullanıyorum montda yok baska malesef burda olanlar var bırtek suan için... Çıkmadan son kez bakayım dedım cnm sabah iş var baska ekleyecegın birşey yoksa paketını gönderıcem sabah sevgiler
şu lila elbise nasıl canım.beden çok mu geniş sonradan onuda beğendim
yok çok geniş değil zaten salaş bir model bana suan oluyor gogus altında bagcıgı var. 36-40 arası uyumlu
peki yeşil elbise 40 beden yazıyor.54 kg ya çok mu büyük olur iki elbisede iç gösteriyo mu
boyun kaçtı cnm senın sadece kılodan bılemem onu. İç göstermıyor ama dıkıssız camasırla gıymek daha guzel tabı :)
boyun kaçtı cnm senın sadece kılodan bılemem onu. İç göstermıyor ama dıkıssız camasırla gıymek daha guzel tabı :)
ben 1 65 im canım 53-54 kg.sana yeşil bol mu oluyor senin boy ve kilo nedir
canım lila ve yeşilide ekle o zman ama sende beğen