Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

4 numara atletler
8 numara turkuaz üst
26 numara leopar penye tunik satılmıştır.
Kalanların satışı devam ediyor yarın yine kargoya gideceğim hemen gönderim yapılır en acilinden

32 - beyaz tunik berksa marka üstü dökümlü kalça kısmı yapışık durur ince yumuşak bir kumaşı var M BEDEN 5 TL

33 - Yeşil kalçanın altında kalan ince triko yelek standart beden 5 TL

34 - penye yeşil elbise boyundan ipli diz boyu 40 beden 5 TL

35 - lacivert fareli tişört s BEDEN ama m kalıplı 3 TL

36 - rodin marka tek omuz tül tek omuz zincir detaylı 36 Beden vücudu sarar zincirinde hafif karartı var ama göze batmıyor görundugu kadar 5 TL (tipim için affedin )

37 - lila rengi elbise yada tunık olarak kullanılabılır dökümlü 40 bedene kadar rahat olur 5TL

38 - arkası dantel detaylı uçuk yeşil tişört s yazıyor ama m uyumlu 5 TL

39 - kikiriki marka mini dikenli şort çok seksi durur m BEDEN 5 TL

merhaba :)
kırmızı ışıltılı elbıse ve mavı puantıyelı uzun elbıseye talibim. birde o cici sapka kızıma olurmu acaba yaa :) 4-5 yas. ıcınden mezureyle olcebılır mısın? uyarsa onuda almak ıstıyorum :)

özelden yazdım cnm 43 cm ölçtüm ben olurmu bilemiyorum.Bir bak istersen konudan bildirim gelmiyor ancak görebıldım:2:

siyah topuklu kırmızı şerit ayakkabı satıştan kaldırılmıştır. Silerken ucundaki deformeyi farkettim kullanım dışı kaldılar an itibarıyla

4 numara atletler
8 numara turkuaz üst
26 numara leopar penye tunik satılmıştır.
Kalanların satışı devam ediyor yarın yine kargoya gideceğim hemen gönderim yapılır en acilinden

Tamam canım onlar senindir.
2 numara, 3 numara ve 31 no avonlardan Advance satılmıştır. Kalanlardan isteyen olursa yarın kargo günü hemen hızlı gönderiii yapılırr jet olaraktan

16 ve 22 nolu mavi puantiyeli elbise ve parlak kırmızı elbise 30 numara şapkada satılmıştır kalanların satışı devam etmektedir..

Son kalanlar ve yeniler bitsinn kalmasın

canımcımm kargon geldi hepsi mis gibi ve cok guzeller cok teşekkür ederim koydugun küpeler ck tatlıı cok teşekkür ederim cnmm umarım sende seninkileri begenirsin çok öptüm bol satışlar diliyorumm

canm merhaba,
boyun ve kilonu yazabilir misin?
kircilli kabani almak istiyorum.
ben 1.68 cm.60 kiloyum bana olur mukot pantalonu da uzerinde gorebilir miyim?
bir de hangi semtte oturuyosun
:26:cok soru sordum dimi

canımcımm kargon geldi hepsi mis gibi ve cok guzeller cok teşekkür ederim koydugun küpeler ck tatlıı cok teşekkür ederim cnmm umarım sende seninkileri begenirsin çok öptüm bol satışlar diliyorumm

Rica ederim canım güle güle kullan inş :)) Bende merakla urunlerımı beklıyorum.

canm merhaba,

canım ben 1.69 boyum 54 kıloyum bana tam yapısıyor onuda kotuda gıyer eklerım bırazdan ona göre bakar karar verırsın

canm merhaba,

kotun ve kabanın durusu bu arada kadıköyde oturuyorum ama genelde maltepedeyım evıme tek yatmaya gelıyorum desem yerıdır

40 -

26 beden sert kumaş kot pantalon yepisyeni kot pek kullanmıyorum yer kaplamasın bosuna fiyatıda 5 TL

41 -

30 BEDEN eskitmeli kot yumuşak kumaşa sahip giyildi buda 3 TL cik

42 -

polis kostum ancak çorap(başka yerde kullandım) ve şapkası(küçük yegenime verdim oyuncak nıyetıne aldı ) eksik eldiveni kemeri cepkeni mevcut parlak sunı deri kenarları elastık esnek bir kuması var l/xl yazıyor ama s den l ye olur xl ye olmaz sanmıyorum. Denemek için giyildi sadece onuda eksik parcaları yuzunden 7,5 tl

43 - kenarları lastıklı corabı bustıyerı ve camasırıyla jartıyer takımı missvera marka l beden s-m-l olur lastıklı oldugu için çorapları file çorap fiyatıda 15 tl

44 - kırmızı gecelık f.k marka m beden 5 tl olur oda

canım 43-44 takas düşünür msn ürünlerimden elimde iki adet sıfır üstünde etiketi olan kot var diğer ürünlerimede bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…