- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- Konu Sahibi blackanqel90
sana yapışıyosa bana da olmaz canım
çok teşekkür ederim ilgin için,zahmet oldu yordum seni de
Tamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana yapışıyosa bana da olmaz canım
çok teşekkür ederim ilgin için,zahmet oldu yordum seni de
40 - Eki Görüntüle 963486 Eki Görüntüle 963487 Eki Görüntüle 963488
26 beden sert kumaş kot pantalon yepisyeni kot pek kullanmıyorum yer kaplamasın bosuna fiyatıda 5 TL
41 - Eki Görüntüle 963491 Eki Görüntüle 963492
30 BEDEN eskitmeli kot yumuşak kumaşa sahip giyildi buda 3 TL cik
42 - Eki Görüntüle 963501 Eki Görüntüle 963500 Eki Görüntüle 963502
polis kostum ancak çorap(başka yerde kullandım) ve şapkası(küçük yegenime verdim oyuncak nıyetıne aldı ) eksik eldiveni kemeri cepkeni mevcut parlak sunı deri kenarları elastık esnek bir kuması var l/xl yazıyor ama s den l ye olur xl ye olmaz sanmıyorum. Denemek için giyildi sadece onuda eksik parcaları yuzunden 7,5 tl
43 - Eki Görüntüle 963497 kenarları lastıklı corabı bustıyerı ve camasırıyla jartıyer takımı missvera marka l beden s-m-l olur lastıklı oldugu için çorapları file çorap fiyatıda 15 tl
44 - Eki Görüntüle 963499 Eki Görüntüle 963498 kırmızı gecelık f.k marka m beden 5 tl olur oda
canım naptın baktın mı
konularından bırıne yazdım mesajını alıntılayarak uygunsa o ıkı urun benım içinde okey :)
konularından bırıne yazdım mesajını alıntılayarak uygunsa o ıkı urun benım içinde okey :)
canım bak elimde bunlar var sıfır etiketleri üstünde.
özelden yazayım dedim ama mesaj kutun doluymuş kot pek giymiyorum cnm zaten ama istersen uygun birşeyler yaparım yine teşekkur ederım
kotlar çok guzel görmustum sayfanda ama pek gıymıyorum ben kotla aram yok hiç ekledim yine birkaç birşey onlardan satılmayan vardır umarım ne begensem satılmış
canım bunları gördün mü
canım bak bunlarda var gömlek falan
Şu pembenın tam resmı avrmı kırmızıda guzelmiş olur degılmı bunlar bana ve senın sayfana gönderdıklerım
Cnm 43 ve 44 satilmadiysa bn istiyorum
kotlar çok guzel görmustum sayfanda ama pek gıymıyorum ben kotla aram yok hiç ekledim yine birkaç birşey onlardan satılmayan vardır umarım ne begensem satılmış
söylediklerinin hepsi olur aynı bedeniz bende zayıfım 36 bedenim kararını ver resimleri alıntılayıp gönder canım.yarın verelim kargoları hangi ildesin
Cnm 43 ve 44 satilmadiysa bn istiyorum
Alıntılamayı beceremıyorum yukluyorum tek tek o yuzden bunlar sectıklerım ne kadar tutuyor sımdı benımkıler
Eki Görüntüle 966321 Eki Görüntüle 966322 Eki Görüntüle 966323 Eki Görüntüle 966324
Canım satıldı onlar an itibariyla nilay arkadasımıza
başka beğendiğin varsa ekle sepete canım koyarım paketine
bunlar sadece benım sectıklerım cnm.Senınde toplam 5 parca ; 23 yeşil tulum,20 kot 39 dikenli şort ve 43 44 degılmı
başka beğendiğin varsa ekle sepete canım koyarım paketine