ne alacağım sana aşkım... :(

Benim için özel günlerde alınması gereken 2 tür hediye var:
1-kitap
2-ihtiyacı karşılayan bir şey

inanın kitap aramızda gayet sık ve basit bir şekilde üzerine tarih atılarak yapılan hediyeleşmeler.. genelde ben okudugum kıtapları ona tavsiye ederim ona veririm o da bana.
ihtiyaç olarak düşüneceğim ama

ben pijama takımı aldığımda çok sevinmişti neden bilmem :oops: uykuya geçerken mutlu geçiyorum demişti.
Ayrıca kendinden bir eşyanı da hediye et. yastığın bile olur ha. yada giydiğin bir tişört. taktığın bir toka.
Kış mevsimine çok yakışıyor ev terliği almak ama onuda düşünebilirsin. Benki battaniye bile almış insanım.. :rolleyes:

Ne yaparsan yap ama lütfen şu yok 365 gün için ayrı notlardanmış, çikolatanın yarısını yiyip hepsini denedim ama senden tatlı değilmiş gibi şeylerden yapma. Hem bayatladı, hemde komik oluyor yahu herkeste aynı şey yapmacık yapmacık. Ben kadın halimle gülüyorum, erkekler hiçte ayyy aşkitom bana ne yapmış demiyorlar. Tabi bu benim fikrim. Cüzdan, kemer, kol düğmeli setlerden alabilirsin eğer klasik giyiniyorsa. İhtiyaçlarına göre hediyeni şekillendir nacizane fikrim.

Ben de pek hoşlanmıyorum açıkçası..

ben pijama takımı aldığımda çok sevinmişti neden bilmem :oops: uykuya geçerken mutlu geçiyorum demişti.
Ayrıca kendinin bir eşyasını da hediye et. yastığın bile olur ha. yada giydiğin bir tişört. taktığın bir toka.
Kış mevsimine çok yakışıyor ev terliği almak ama onuda düşünebilirsin. Benki battaniye bile almış insanım.. :rolleyes:

hahahh çok tatlsınız :KK70: pijama olabilir gerçekten..

bence kendi ellerinle yaptığın bi tatlı olabilir.

Ayrıca kendinin bir eşyasını da hediye et. yastığın bile olur ha. yada giydiğin bir tişört. taktığın bir toka.

Önemli olan hediyenin kendisi değil, ona yüklenen anlam, işte örneği.
Bir pijamaya ne kadar romantik bir anlam verilmiş. Çok beğendim :)))

Haaa bir de şıpsevdi sakızlar var ya hani, onlardan al bir avuc. ister kendin içindeki çıkartmaları çıkarda ver, istersen o kendisi çiğnedikce alsın okusun.
Kendin içinden çıkartıp bakarsın, ikinizin hoşuna gidecek çıkartmalar çıkarsa onu alır bi diğer hediyenin kıyısına köşesine iliştirirsin..
Ben kendim kartonlar kesip biçerek, renkli sayfalarla cıvıl cıvıl stickerlar ile albüm yapmıştım , o albümün içine şıpsevdilerin içinden çıkan ikimizde bişeyler anımsatanları albüme yapıştırmıştım..

minicik bi detay olur ama olsun, seçenek seçenektir :KK39:

Erkek yalnız yaşıyorsa bir tencere yemek yapsan hiçbir şeye değişmez :KK70: onun dışında pijama mantıklı evet. Kitap, saat, gözlük, gömlek ya da yakalı tişört, parfüm bunlar benimkinin sevdikleri. Öyle romantik bişeyşer yapiyim diye uğraşma. Yapmacık yapmacık çok mutlu olmuş gibi davranıyorlar yolasım geliyor :KK70:

X