ne aileler var yaaa

şok olmamak eldemi, şimdi bu kız kime nasıl güvensin, ne ana babası ne akrabası kaldı

ama aferin dirayetli kızmış, hepsinide hapse tıktırmış oh olsun

yanlız bu kız buraya başlık açsa bunları yazsa fake derdik dimi, kimse inanmazdı o kadar inanılmaz ki

YUUUHHH :53: :53: :53: :53:

Gerçek mi bu yaa!! Meğer kızın bir ailesi yokmuş..Böyle aile olmaz olsun!!! :47: :47:

Allah ıslah etsin ne diyim! Ruh hastası dolu memleket,artık kimseye güvenmemek lazım!!

Yok artık ya!
Hangi devirde yaşıyoruz,nasıl insan,nasıl anne-baba bunlar?
Ve hayat niye adil değil?
Anne-baba olmak için onca uğraş verenler değil de,
neden bu tiynette insancıklar sahip o vasfa?
Yazıklar olsun.Devlet korumasına alınır herhalde,
bir daha da ailesiyle görüşmesin.Hiç bir yer ailesinin yanından daha tehlikeli değildir çünkü.
Öyle anne baba olmaz olsun.

insan kendi kızına bunu nasıl yapar? anlamış değilim
hem de tüm aile.
ben anne baba kızını korur diye biliyorum, bunlar bir acayip.

kızlarına yaptıkları şeyin aynısını bunu yapan ve yaptıran o ahlaksızlara yapacaksın... onlar da aynısını hak ediyor çünkü...

Biz konuşsunlar, anlaşsınlar diye kapattık aynı odaya diyecekler ve olay kapanıp gidecek.

Yazık.

Biz konuşsunlar, anlaşsınlar diye kapattık aynı odaya diyecekler ve olay kapanıp gidecek.

Yazık.

yok canım için işinde akrabalarda varmış, hepsi tutuklanmış tecavüze yardım ve yataklıktan

Son düzenleme:
Sorulsa, biz evladımızın iyiliğini düşündük derler.

Küçük ya kız. Doğruyu düşünemez ya. Tecavüz ettirerek mecbur bırakacaklar.

Tükürülesi bir zihniyet.

oha yaaa...

var ya alcaksın o anayı,babayı,halayı vs.. tek tek ayrı bi odaya koycaksın,birinin odasına at,birine eşşek,birine ayı,birine katır vs...bakalım kim kimi dürtcek töbe yaaaa

Hapishanede hepsi için özel oda yapsınlar ........................... :47::47::47::47::47::47:
Pislikler, bi anne baba evladına bunu nasıl yapar, nasıl kıyabilir canının parçasına

amaçları neydi ki acaba, müstakbel damat çokmu zengindi, hangi kafayla böyle bişey yapar bi anne baba, kız daha 18 yahu

aile denemez ki buna. yazık. umarım hapiste çürürler ama bizde sanmam... ödüllendirilirse yeridir.

Back