• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nd yag mı? Alexandrıate mı?

arkadaşlar ben her ikisinide yaptırdım öncelilkle şunu unutmamamak gerekir alex de yanma riskiniz cok yüksek ve her tene uygulama yapılamıyor nd yag da böyle bir durum yok ve inanın bana alex daha acılıdır. ayrıca alexle kalın tüyleri bitirsiniz inceler üzerinde hiçbir etkisi yoktur hatda ince tüyü kalınlaştırır ama nd yag lazerde durun farklı çünki kıl kökünü değil kılı besleyen damarı yok ediyor böyleleliklede ince kıllardada etkili olabiliyor

Kılı besleyen damarı yakıyor ne demektir ve hangi literatürde bu vardır, doğrusu çok merak ettim. O zaman çevre damarlara da zarar verir gibi bir yorum yapsam hiç de yanlış olmaz doğrusu. Evet lazer cihazları ince ve açık tüylerde sonuç vermez ama bu sadece alex için deil diod, Nd Yag için de geçerlidir. Lazer cihazlarının hepsisiyah ve kalın kıllarda sonuç verir. Bunun dışında ince tüylü olup da sonuç verdi ise tamamen şanstır. Başka türlü olamaz. İnce tüye sonuç verecek lazer yoktuuuuur.

nd yag yada ıpl lazer suan daha iyi alex saece beyaz ten ve sert kılda sonuc verir

IPL modern ağda tekniği diye okumuştum yine bu forumda bilemiyorum çok fazla bilgim yok ben şimdi alex cihazıyla lazer epilasyon yaptırıyorum ten rengimde kar gibi bembeyaz olmasada açık tenliyim, en azından esmer değilim inşallah iyi sonuç alırım mirmirmirmir

merhaba, bir sorum olacak öncelikle tabiki alanında uzman olduğu için Dr. JldBycn' ye. ben bir seans alexle tedavi oldum. ancak daha sonra baya pahalı olduğunu düşünüp, bana komşu ilde daha uygun olan bir paket programa dahil oldum. Randevumu aldım, ancak öğrendim ki IPL kullanılıyormuş. Kıl durumu bendeki karışık, yani alt bacak bikini ve koltuk altı bir hayli koyu ve ben açık tenliyim. ancak üst bacak çok zayıf ve açık renkli bu yüzden de almadılar ilk seansla görmezmiş diye. IPL ile durumum ne olur? deneyeyim mi yoksa paramı paket halinde çöpe mi atmış olurum. tecrübesi olan herkesten acil cevap lütfen

youtube.com/watch?v=g_RQfme3uYs
yukarıdaki sayfayı internetten açarsanız kol altı fotona işlem görüntüsü var güzel paylaşım
(ktunnel üzerinden yada direk youtubeye girip fotona yazarakta onlarca işlem görüntüsüne ulaşabilirsiniz)

merhaba, bir sorum olacak öncelikle tabiki alanında uzman olduğu için Dr. JldBycn' ye. ben bir seans alexle tedavi oldum. ancak daha sonra baya pahalı olduğunu düşünüp, bana komşu ilde daha uygun olan bir paket programa dahil oldum. Randevumu aldım, ancak öğrendim ki IPL kullanılıyormuş. Kıl durumu bendeki karışık, yani alt bacak bikini ve koltuk altı bir hayli koyu ve ben açık tenliyim. ancak üst bacak çok zayıf ve açık renkli bu yüzden de almadılar ilk seansla görmezmiş diye. IPL ile durumum ne olur? deneyeyim mi yoksa paramı paket halinde çöpe mi atmış olurum. tecrübesi olan herkesten acil cevap lütfen

Ipl ile sonuç alan bugüne kadar hiç duymadım desem yeridir. Dolayısı ile Alex, Nd yag ya da diod tipi lazerlerden biri ile tedavi yaptırmanız daha iyi olacaktır. Ttedaviye başlarkende garanti olan siyah ve kalın kıllarınızın olduğu alanlardan başlayın. (alt bacak, bikini, k.altı)
Gittiğiniz merkezde mutlaka deneyimli bir doktor olsun. İnce tüylere çok bulaşmamanızı tavsiye ederim.

Ipl ile sonuç alan bugüne kadar hiç duymadım desem yeridir. Dolayısı ile Alex, Nd yag ya da diod tipi lazerlerden biri ile tedavi yaptırmanız daha iyi olacaktır. Ttedaviye başlarkende garanti olan siyah ve kalın kıllarınızın olduğu alanlardan başlayın. (alt bacak, bikini, k.altı)
Gittiğiniz merkezde mutlaka deneyimli bir doktor olsun. İnce tüylere çok bulaşmamanızı tavsiye ederim.

kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkis

Back