Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende lazer yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü. Alexandrate la yapan güvendiğim bir yer var ama fiyatı çok pahalı.Nd yag la yapan yerin fyatı çok daha uygun geldi bana sanırım nd yag yaptıracağım.
Sizce neden alex le uygulama yapılan yerler daha pahalı?
cihazın pahalı olmasından kaynaklanıyor sanırım yoksa etki konusunda ikisi hakkında da olumlu eleştiriler var.İki cihazında birbirinden üstün yanları var bir cihazın etkili olmadığı tüylerde diğeri etkili olabiliyor.Aslında merak ettiğim birşey var nd yag lazerin koyu cilt reninde de uygulanabilirliği konusunda alexden üstünlüğü var peki alexin nd yag dan üstünlüğü nedir?
Benim asıl sıkıntım karın bölgemde çıkan tüyler.Bu tüyler alex için biraz inceler iğnelide iz kalıyor nd yag incelerde etkili deniyor sizce bu bölge için ne yapmalıyım?Nd yag mı?Sir ağda ardından bioder falan mı?
arkadaşlar ben her ikisinide yaptırdım öncelilkle şunu unutmamamak gerekir alex de yanma riskiniz cok yüksek ve her tene uygulama yapılamıyor nd yag da böyle bir durum yok ve inanın bana alex daha acılıdır. ayrıca alexle kalın tüyleri bitirsiniz inceler üzerinde hiçbir etkisi yoktur hatda ince tüyü kalınlaştırır ama nd yag lazerde durun farklı çünki kıl kökünü değil kılı besleyen damarı yok ediyor böyleleliklede ince kıllardada etkili olabiliyor