• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nd yag mı? Alexandrıate mı?

hafe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
27
0
86
Diğer
Herkese merhaba..

bahsedilen iki cihaz öyle sanıyorum ki en çok kullanılan cihazlar.

merak ettiğim birbirine üstünlükleri nelerdir?Farkları nedir?

Lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.
Teşekkürler:)

kesınlıkle alexsandıre tabiki:)))))))))
çünkü nd yag cihazı daha çok leke acacı ozellığinin yanı sıra lazer epilasyonda yapabilme ozellığine sahip.buyuzden alexsandıre 1 numara tabikide...

bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını? akkadaşlar ikisinı yaptırıpta içinden daha çok memmun kalan var mı

ben iki seans nd yag ile yaptırdım ama artık alexsandıre denemeye karar verdim.acı inanılmaz çünkü.üstelik gittiğim merkezde kontrol seansı yoktu.tmm acıya katlanınca sonuç fena değil ama arada unutlanlar gözden kaçanlar tamamen temiz olmak mümkün olmadı bir türlü.kızdım bende.bu ay diğerini deneyeceğim bakalım daha az acı olur inşallah.ve iyi bir sonuç tabi...sonuçtan haberdar ederim sizleri...

Son düzenleme:
n- yag bronz tende bile yaz aylarında rahatlıkla kullandığımız 1064 nm uzunlukta dalga boyuna sahip deriye hiçbir zararı olmadan direk olarak ,derindeki kıl kökünü görmeye ayarlanmış ışık demetidir,dalga boyu daha uzundur,yazın hiç bir şekilde leke ve yanık yapmaz,hatta derin köklü kıllarda çok etkilidr,
alex 755 nm dalga boyuna sahip beyaz ten siyah kıl yapısında kullandığımız piyasada daha acısız olduğu için çok tercih edilen bir lazerdir,
2 lazerde birbiriyle aynı kalitedir sadece diyeri bronz tende kullanılması birde n yag ta seans arası 6 haftadır alexta 8 haftadır,ben bütün cihazları kullanıyorum,yardımcı olabilirim

merhaba arkdaşlar.1 aydır araştırıyorum.okudukça kafam karışıyor...
şu ana kadar fiyat-makina ve doktor hakkında çok yerden bilgi aldım..bu bilgileri her gördüğüm yerden değil,çevremin tavsiyeleri internet araştırmaları ile kaliteli ve güvenilir yerler.den aldım..sonuç olarak çoğu bana nd-yag ı önerdi..
fakat hala kararsızım..
alex tende iyi sonuç alanlar var..ne yapsam ki?

ben de şaşırdım yüz bölgemde tüylerim siyah ama köklü değil hangi lazeri kullansam

selam arkadaşlar yoğun araştırmalarım sonucunda nd yag a karar verdim..ilk seansımı ay başında yaptırdım.genital bölge için.
girerken çok tereddüt ettim acı konusunda..çünkü kime sorsam yada okusam herkes çok acıdığını falan söyledi..
saat tuttum tam 3 dakika sürdü...5 dakika bile değillll.
ve hiçbir acı hissetmiyorsunuz kesinlikle güvenin..başlamasıyla bitmesi bir oluyor..
ay sonu tekrar çağırdı yani 1 hafta sonra..ve kılların çoğu şimdiden döküldü..
gittikçe yazarım.bakalım kaç seans sürecek...
sevgiyle kalın

Sevgili ar kadaşlar gelecek haftaya çarşamba günü bütün lazer cihazları özellikle alex ve Nd Yag ile ilgili araştırıp oluşturduğum metinleri forumda ve sevgili KK blogumda paylaşacağım. Bu hazırladığım metinlerin hepsi yıllardır yapılan ve literatüre geçmiş dünyanın hatırı sayılır üniversitelerince araştırılmış tıbbi yayınlarla desteklenecektir. Bütün sorularınıza ynıt bu hazırladığım metinlerde olacak. Biraz sabır lüfen. Yoğun iş temposu, evde 2 minik çocuk ve hazırlanmayı bekleyen blog, gazete ve size yazılar. Ama yazılara öncelik veriyorum, çünkü artık herkesin yanlış yönlendirilmesinden bıktım usandım. Bu işi gönülden yapan ve doğru yapan biri olarak artık akların ve karaların kesinlikle birbirinden ayrılmasını istiyorum. Herkese sevgiler, saygılar.mirmirmirmir

İlk önce alexandrate ile yaptırdım en son seansımı nd yağ cihazıyla yaptırdım alex.. daha az acı tek atışta daha çok kıl kökünü yok ediyo nd yağ acısı alexse göre biraz fazla we az kıl köküne atış yapıyor alexs..den memnundum nd yag danda memnunum ama bitti gibi benimkiler iğneliyle topluycaklar bakalım inş tamamen biter

Alexandrate la yaptırabilirsin canım sewgileropuyorumnanaktan

bende lazer yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü. Alexandrate la yapan güvendiğim bir yer var ama fiyatı çok pahalı.Nd yag la yapan yerin fyatı çok daha uygun geldi bana sanırım nd yag yaptıracağım.

bende lazer yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü. Alexandrate la yapan güvendiğim bir yer var ama fiyatı çok pahalı.Nd yag la yapan yerin fyatı çok daha uygun geldi bana sanırım nd yag yaptıracağım.

Sizce neden alex le uygulama yapılan yerler daha pahalı?

Sizce neden alex le uygulama yapılan yerler daha pahalı?

cihazın pahalı olmasından kaynaklanıyor sanırım yoksa etki konusunda ikisi hakkında da olumlu eleştiriler var.İki cihazında birbirinden üstün yanları var bir cihazın etkili olmadığı tüylerde diğeri etkili olabiliyor.Aslında merak ettiğim birşey var nd yag lazerin koyu cilt reninde de uygulanabilirliği konusunda alexden üstünlüğü var peki alexin nd yag dan üstünlüğü nedir?
Benim asıl sıkıntım karın bölgemde çıkan tüyler.Bu tüyler alex için biraz inceler iğnelide iz kalıyor nd yag incelerde etkili deniyor sizce bu bölge için ne yapmalıyım?Nd yag mı?Sir ağda ardından bioder falan mı?

bende bugun nd yag yaptırdımm vee inanılmazzz acı duydmm oncedende alx.yaptırmıstım şimdide bunu denedımkaydirigubbakcemile4

alex.. se göre nd yağ daha fazla acılıı bende önce alex le yaptırdım şimdi nd yağ ama benim bitti tek tük ince kıllara iğneliyle yaptırıcam yarın gidicem genital alt kısımlarda ince tüyler war iğneliyle aldırıcam onları

cihazın pahalı olmasından kaynaklanıyor sanırım yoksa etki konusunda ikisi hakkında da olumlu eleştiriler var.İki cihazında birbirinden üstün yanları var bir cihazın etkili olmadığı tüylerde diğeri etkili olabiliyor.Aslında merak ettiğim birşey var nd yag lazerin koyu cilt reninde de uygulanabilirliği konusunda alexden üstünlüğü var peki alexin nd yag dan üstünlüğü nedir?
Benim asıl sıkıntım karın bölgemde çıkan tüyler.Bu tüyler alex için biraz inceler iğnelide iz kalıyor nd yag incelerde etkili deniyor sizce bu bölge için ne yapmalıyım?Nd yag mı?Sir ağda ardından bioder falan mı?

bende bu soruyu merak ediyorum alexin nd yag dan üstünlüğü nedir ön görüşmeye gittiğim yer nd yag ı sadece varis tedavisinde kullndıklarını söylediler oysa ben nd yag düşünüyorum cilt rengim koyu ne yapıcam bilemedim biran önce ilk sensıma gitmek istiyorum :( bir de kontrol seansı sizce gerekli mi?? orda kontrol seansı da yapmıyorlarmış???

kızlar ben nd yağ ile üçüncü seansıma dün gittim kesinlikle çok canım yanıyor :gitme: birde ikinci seanstan sonra benim tüm kıllarım döküldü çok sevinmiştim kaydirigubbakcemile2 ama daha diğer seansım gelmeden öyle bir kıl çıktıki anlatamam kendimi hiç öyle görmemiştim ve seans vaktime kadar öyle gezemezdim tabi jiletledim neden olduğunu sorduğumda normal dediler beyaz tenliyim o hastaneye devam edeyimmi kararsızım :uhm: birde sadece ilk seansta kontrol seansı yaptılr son iki seanstan sonrada bacaklarım çok kaşındı resmen tırnaklıyorum sizdede oyle oluyomu?

arkadaşlar ben her ikisinide yaptırdım öncelilkle şunu unutmamamak gerekir alex de yanma riskiniz cok yüksek ve her tene uygulama yapılamıyor nd yag da böyle bir durum yok ve inanın bana alex daha acılıdır. ayrıca alexle kalın tüyleri bitirsiniz inceler üzerinde hiçbir etkisi yoktur hatda ince tüyü kalınlaştırır ama nd yag lazerde durun farklı çünki kıl kökünü değil kılı besleyen damarı yok ediyor böyleleliklede ince kıllardada etkili olabiliyor

Bende Alexander cihazı ile yaptırıyorum onun iyi olduğunu duymuştum,ama nd yag daha iyiyse bende ona geçmek isterim. Yalnız kafama takılan birşey var, benim gittiğim merkez üst bacağımdaki tüylerin ince olduğunu ne Nd yag ne de alexander bu tüyleri görmeyeceğini söyledi, yani ince tüylere nd yag da işe yaramıyor diye biliyorum :sm_confused:

Back