Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arzucum hoşgeldin aramıza, kasıklarda ağrı bende de acayip yaptı ama yumurtaların olgunlaştığına işaretmiş inşallah biran önce kalırız hamişşş hoşçakal winxperisi :)))))
ya bu gebelik belirtileri adı altındaki haziran temmuz listesi güncellenmiyor ayrıca gebelik içindeki haziran temmuz çift çizgi topiğinde de yüz kere beni de ekleyin dedim ama kimse eklemedi çok kişi var birde senağlama bizim ilk yaptığımız topikte(haziranda diye olan topik) var olduğu için karışık tekrar konulara gitti burdan birbirimizi takip edelim en azından canım
benim dün akşam ve bu sabahtan beri kasıklarımda bir ağrı varki sorma inşallah yumurtlamadandır. benim yumurtlama dönemimde oluyor bu ağrı ancak eğer regliye kadar devam ederse yada şiddeti artarsa kistim oluşuyor yumurtlaıklarda çok tecrübe ettim çünkü inşallah incir kürü ile yumurtalarımı geliştiricem derken yumurtayı kist olarak dönmez bana çok korkuyorum uuf yaaa
yok olmuyodu dunku bas donmemde havalar asırı sıcak dahı olsa donmezdı yanı asırı sınırlı yada asırı hassas duruma geldım dun de esımle buyuzden küsüştük ıdrarımda bazen tortular gelıyo test almayada korkuyorum tek cızgı cıkarsa dıye
ay canım inşallah hamişsindirr inşallahhhh ama benim bir önceki reglimden bir hafta önce de ben aynı şeyleri yaşadım gece 4 te tak diye uyanıyordum kasıkta ağrı ara ara başdönmesi strestende olabilir sonradan üzülmeni istemem. benimde bağırsak düzenim bozulmuştu. çok üzüldüm ve aynen dediğin gibi gece leri uyanıyordum ama inşallah senin hamişliğindendir ama sabret biraz test alma regli günün gelsin bi iki gün geçsin biliyorum çok zor beklemekte.
bende pko yok ama ilk gittiğim bir doktor vardı reglimin 3.günü bir sürü hormon testi yaptırmıştı bana muallakta pko olabilirde olmayabilirde dedi ama ulturasonda bişey görülmüyordu. sonradan zaten başka bir doktora gittim benim rahimağzından operasyonumuda o yaptı onkoloji jinekolog yani kadın hastalıkları ve kanser olayında uzman bende cin2 çıkmıştıda rahimağzı kanseri öncüsü lezyonları allaha şükür kurtuldum tekrarlamaz inşallah. neyse bu gittiğim doktor rahim de iki miyomun var ama zararsız dedi yumurtlaıklarda da rahimde de sorun yok dedi kan testi bile yaptırmadı bakalım gebelik oluşmazsa zaten 4 ay sonra gidicem kontrolüm var zaten ameliyattan dolayı smear yaptırmam gerekiyor o zamana kadar de bebik gelmezse gerekli tetkikleri yapar herhalde ama inşallah gerek kalmaz