canim ben sadece maskesini al dedim bakalim memnun kalirsam yazin kreminide alirim sen kaca aldin canim fiyatini sormadim esime ama gelince yazarim her yerde aynimi fikir alis verisi yapazir :jeyyar:Bu arada ben leventteki Kanyon Eczanesinden alıyorum cnm sadece büyük eczanelerde bulunuyor
Dün akşam benim aktara gittim ufak bir yer gerçi olmaz burda böyle pahalı birşey dedim içimden ama yinede bir sorayım dedim. İnci tozu varmı dedim var dedi. Bakabilirmiyim dedim. Paket içindeydi markasına bakmadım bile çünki yabancı bir marka idi. 70 yada 80 gr felan sanırım. Üzerinde etiketine baktım 150 tlben bunu alamam dedim çok pahalı. Ne kadar alacaksan bölerim ben dedi sağolsun :))) 20 tl lik aldım. Saf inci tozu evet. Nerden duydun bunu internetten mi dedi evet dedim. Bu aslında cidden mucize birşey ama pek bilinmiyor bu dedi. Bu arada zeytinburnunda oturuyorum. İsteyen olursa söyleyebilirim nerden aldığımı.
Akşam yumurta akıyla yaptım hemen. Yüzüm gerim gerim gerildi :)) Aha dedim şimdi ayrılacak suratımın derisi o derece yani :)))) 15 dakika beklettim. Sonrasında hafif ıslatıp yavaş yavaş masaj yaparak çıkardım su ile duruladım. Sonuç harika. İlk kez yapmama rağmen ben çok memnun kaldım. Devam edeceğimde. Tavsiye ediyorum... Biraz pahalı ama azar azar alıp yapılabilir sanırım. Sevgiler...
Valla gülüm şu hastalık için öyle para harcadım ki son zamanlarda o yüzden birden bire 100 tl birden veremiyorum şuan. O yüzden az az alıp kullanayım bir süre. Sağol tatlım... a.s.
Canim cok gecmis olsun , onemli olan saglik tabiki a.s.
slm slinn bu inci tozunu bende çok duyuyorum eczaneye sordum inci tozunu kız geri dönüşümü olduğunu söledi ben hem lekeler hem akne problemim için istiyorum acaba gerçekten lekeler üzerinde etkilimi çünkü şuan dr.murad ürünlerini kullanıyorum eğer gerçekten iyiyse hemen alcam.senden cevap bekliyorum canım.
gerçektenmi vala dr.murad bayadır var piyasada hatta ebru şallı okadar reklamını yaptı evet biraz pahalı ama değer diyorum denemekte fayda var herşeye okadar para veriyoz.dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?