nci tozu

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
116
- Yurtdışı
kizlar inci tozuyla maske yapiyorlarmis mucize yaratiyor diyorlar deneyeniniz oldumu nerelerde satilir lutfen yarindan once acil yazarsaniz esim turkiyede ona ismarlamayi dusunuyorum bula bilirse ,,,, herseyi denedik bi incimi eksik kalsin:roflol:

Evet canım eczanelerde bulunuyor markası ANN YVETTE ben ve e$im de kullanıyoruz tavsiye ediyorum al mutlaka..Hatta ben yüz ve göz altı kremini de aldım onlarıda kullanıyorum

arkadaslar esime soyledim bugun son gunu olmasina ragmen bumus almis :asigim: , bakalim deneyince gelismelerden haberdar ederimyerimseniben

Bu arada ben leventteki Kanyon Eczanesinden alıyorum cnm sadece büyük eczanelerde bulunuyor
canim ben sadece maskesini al dedim bakalim memnun kalirsam yazin kreminide alirim sen kaca aldin canim fiyatini sormadim esime ama gelince yazarim her yerde aynimi fikir alis verisi yapazir :jeyyar:

Dün akşam benim aktara gittim ufak bir yer gerçi olmaz burda böyle pahalı birşey dedim içimden ama yinede bir sorayım dedim. ınci tozu varmı dedim var dedi. Bakabilirmiyim dedim. Paket içindeydi markasına bakmadım bile çünki yabancı bir marka idi. 70 yada 80 gr felan sanırım. Üzerinde etiketine baktım 150 tl ben bunu alamam dedim çok pahalı. Ne kadar alacaksan bölerim ben dedi sağolsun :))) 20 tl lik aldım. Saf inci tozu evet. Nerden duydun bunu internetten mi dedi evet dedim. Bu aslında cidden mucize birşey ama pek bilinmiyor bu dedi. Bu arada zeytinburnunda oturuyorum. ısteyen olursa söyleyebilirim nerden aldığımı.
Akşam yumurta akıyla yaptım hemen. Yüzüm gerim gerim gerildi :)) Aha dedim şimdi ayrılacak suratımın derisi o derece yani :)))) 15 dakika beklettim. Sonrasında hafif ıslatıp yavaş yavaş masaj yaparak çıkardım su ile duruladım. Sonuç harika. ılk kez yapmama rağmen ben çok memnun kaldım. Devam edeceğimde. Tavsiye ediyorum... Biraz pahalı ama azar azar alıp yapılabilir sanırım. Sevgiler...

bende uzun süredir inci tozu kullanıyorum.bu zamana kadar herşeyi denedim ama bu harika birşey arkadaşlar.sivilceler yüzümden gitti canlı ve sağlıklı bir cildim oldu.herkese kesinlikle tavsiye ederim.

canim ben esime eczaneden aldirdim 50 gr kucuk birsey ama bence boyle az az alarak daha bahaliya malediyorsun, esim 50 gr ina 110 tl vermis resminide ekliyorum sanirim her eczanede aynidir fiyati ....

Valla gülüm şu hastalık için öyle para harcadım ki son zamanlarda o yüzden birden bire 100 tl birden veremiyorum şuan. O yüzden az az alıp kullanayım bir süre. Sağol tatlım... a.s.

slm slinn bu inci tozunu bende çok duyuyorum eczaneye sordum inci tozunu kız geri dönüşümü olduğunu söledi ben hem lekeler hem akne problemim için istiyorum acaba gerçekten lekeler üzerinde etkilimi çünkü şuan dr.murad ürünlerini kullanıyorum eğer gerçekten iyiyse hemen alcam.senden cevap bekliyorum canım.

canim inci tozunu ben iki haftadir kulaniyorum haftada iki kez olmak uzere yumurta akiyla kulaniyorum surdugun an olagan ustu bir gerginlik yapiyor bir kac saatde parlaklik veriyor ama bende aman aman bir gelisim hisetmedim henuz cok yeni birde ben sadece inci tozu kulanan biri degilimki hergun bir maske bulur yaparim yuzuma lazerde yaptiriyorum.. illaki cildindeki lekelerden kurtulmak istiyorsan lazerde leke tedavisi var sivilce tedavisi de var ama emin guvenilir bir yerde yaptirman lazim ben cilt genclestirme yaptiriyorum canlilik oldu cok memnunum , sivilce icinse marketlerde satiliyor kucuk bir posetin icinde, kil maskesi diye 500kurus cok ucuz iki sefer maske yapabiliyorsun isirgan otlu olanini bulursan daha iyi cok iyi gelmisti ben kizim icin almistim zaten kilin sivilce icin iyi geldigini biliyordum isirgan otunda cok faydali oldugunu biliyordum ikisinin karisimini bulunca almistim ve bir kac surmade sivilceden iz kalmamisti istersen bir dene... birde kabartma tozuyla olan maske var bir tatli kasigi kabartma tozu bir tatli kasigi yogurt bir tatli kasigi balla karistir yuzune sur onunda cok faydasini gorecegine eminim ilk basda yuzunde yanma acisma oluyor ama geciyor sonra biraz kuruyuncaparmaklarinla surte surte cikarirsan piglik yerinede geciyor , gelismelerden haberdar et canim ok yerimseniben

çok teşekkür ederim bizim aktarda da o dediğin küçük poşetlerdeki maskelerden var ama güvenipde almadım herşey kullanamıyorum cildim hassas o bakımdan ama inci tozunu kesinlikle denicem bir çok kişiden olumlu şeyler duyuyorum bu arada benimde sana tavsiyem dr.murad ürünlerini kullanman süper gerçektende ben vitamin kapsüllerini içiyorum bir ay sonra sonuç belli olur ama kremleride çok canlandırıyo cildi.

Canim google da dr murad diye arama yapinca buldum urunlerini ama dudak ucuklatici fiyatlar gordum en unlu markalardan bile pahali urunleri, sahsen ben cesaret edemezdim dr murad diye birinin urunlerine bu kadar parayi vermektense en azindan markasi dunyaca kabul edilmis markalari kulanirim ...

gerçektenmi vala dr.murad bayadır var piyasada hatta ebru şallı okadar reklamını yaptı evet biraz pahalı ama değer diyorum denemekte fayda var herşeye okadar para veriyoz.dimi ama

gerçektenmi vala dr.murad bayadır var piyasada hatta ebru şallı okadar reklamını yaptı evet biraz pahalı ama değer diyorum denemekte fayda var herşeye okadar para veriyoz.dimi ama

Ebru sanlida her yerden cikiyor bacim ya kafamçokkarıştı ebru memru tinlamada tercrube cok onemli benim icin, su an elimde oldukca sitogum var krem olarak onume ne gecerse alan biri olarak :kedi: ama mutlaka bakacagim buralardada varmi dr beyimizin mamuleri a.s

dr.murad ürünleri aslında yurtdışından türkiyeye ihraç ediliyo hem yurt dışında daha da uygundur fiyatları yarı yarıya türkiyeye gelene kadar üzerine fahiş rakamlar ekleniyo evet elindekileri bitir ziyan olmasın okadar para döküyoruz sonuçta biz yararına görmesekde yinede etki ediyorlardır bütün dermo kozmetik ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…