Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slinnciğim inci tozunu alamadım ben malum pahalı inci tozu yerine biraz yeşil kile yumurta akı koyuyorum çok güzel yapıyo geriyo cildi hem ucuz yollu oluyo:))
sılacığım ben dr.murad ın hem akne hem de nem veren tabletlerinden kullanıyorum 15 gündür içiyorum cildi içerden desteklemek adına bide azelderm krem al her gece yatmadan sür hem sivilcelerini kurutur hemde iz oluşmasını engellemiş olursun bide soğuk soda ile yıka ben haftada 3-4 kere soda ile yıkıyorum canlanıyoda cildim bide benim inci tozundan esinlenerek yaptığım yeşil kil ve yumurta akını dene gerçekten işe yarıyor hem cildi geriyo pürüzsüz yapıyo ben güneş lekeler için uğraşıyorum aslında ama lekelere bir çare yok.
slinciğim dr.murad'ın nem veren vitamın tableti WET SUİT kullan ben hem bunu hemde akne için olanı günde 3 tablet alıyorum sanki cildim daha bir duru gözüküyo gözüme 15 gündür içiyorum etkisini 6 haftada gösterir dedi eczacı bide sürekli gittiğim dermotoloğuma sordum bu ürünleri kullanıyorum die wet suiti bende tavsiye ediyorum dedi içerden nem sağlıyo dedi bence araştır hem senin yaşın için olan bir çok tablet var mesala nar özlü enerji veren tableti var onu kullanmak istedim ama şimdilik cildimin ihtiyacı olanı aldım bence etrafındaki eczanelere göz at.artık bütün eczanelerde var dr.murad ürünleri
aslında sürekli kullanmak lazım vitamın haplarıdan vucudun gereksinimlerini karşılamak için sonuçları bildir canım bekliyorum.
Dün akşam benim aktara gittim ufak bir yer gerçi olmaz burda böyle pahalı birşey dedim içimden ama yinede bir sorayım dedim. ınci tozu varmı dedim var dedi. Bakabilirmiyim dedim. Paket içindeydi markasına bakmadım bile çünki yabancı bir marka idi. 70 yada 80 gr felan sanırım. Üzerinde etiketine baktım 150 tlben bunu alamam dedim çok pahalı. Ne kadar alacaksan bölerim ben dedi sağolsun :))) 20 tl lik aldım. Saf inci tozu evet. Nerden duydun bunu internetten mi dedi evet dedim. Bu aslında cidden mucize birşey ama pek bilinmiyor bu dedi. Bu arada zeytinburnunda oturuyorum. ısteyen olursa söyleyebilirim nerden aldığımı.
Akşam yumurta akıyla yaptım hemen. Yüzüm gerim gerim gerildi :)) Aha dedim şimdi ayrılacak suratımın derisi o derece yani :)))) 15 dakika beklettim. Sonrasında hafif ıslatıp yavaş yavaş masaj yaparak çıkardım su ile duruladım. Sonuç harika. ılk kez yapmama rağmen ben çok memnun kaldım. Devam edeceğimde. Tavsiye ediyorum... Biraz pahalı ama azar azar alıp yapılabilir sanırım. Sevgiler...