NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

ay bayildim pembis pembis cok güzel ya... :asigim:
bende böyle bir oda istiyorum... :lepi:
illa bebek mi olmak lazim yani... :kedi:

Ben geldim,benim işim bitermi be Nazlım yaaa :umursamaz:
İnan daha yeni oturdum bugün baya yoğunum :kedi:

Malum olmuş geleceği ben yazmışım Ayşem gelmiş vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinn Birtanem benim iş olsun bitmesinnn :hooray:

hayırlı cumalar neşe kaynaklarım
geçmiş olsun bitanem kendi haline bıraksaydın bir eczaneye ya da bir doktora görunseydin ona göre birşeyler verirlerdi canım benim kocaman öpuyorum
Canım benim tşk ederim,gözümün şişi indi ama çok fazla pc y bakamıyor ve hemen sulanıyor gözüm,birde ufaktan kaşıntı var.Bakalım yarına kadar geçmezse gidip görüneceğim.Hele bugünü hayırlısı ile atlatayımda.opuyorumnanaktan

Bencede kesinlikle harika:lepi:

Valla benim bildiğim senin gibi tatlılarda bu odalardan kullanıyorlarmış opuyorumnanaktan

Bu demektirki bebek olmaya gerek yok..Zaten Yağmura odayı yapıyorum da dası var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Mutfak takımı,barbyler :roflol::roflol: Eşim bile kendi ne istiyorsa onu alacak diyor eh büyüyene kadar doğru yani kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

bebeğim canım eğer kaşıntı varsa bir anthistamik krem kullanabilirsin mesela fenistil jel gibi ama dikkat et bitanem gözunun içine falan kaçmasın tekrar geçmiler olsunopuyorumnanaktan

Ayy canım benim,şimcik beninmde gidip aynısından alasım geldi be:sinifsinif:
Malum olmuş geleceği ben yazmışım Ayşem gelmiş vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldinn Birtanem benim iş olsun bitmesinnn :hooray:

Kalp kalbe karşıymış bak gördünmü meleğim opuyorumnanaktan
aslı güngör kalp kalbe karşı - Google Videos
Bu şarkı sana gelsin,hem tıkla dinle,hemde yaz bakem:lepi:

bebeğim canım eğer kaşıntı varsa bir anthistamik krem kullanabilirsin mesela fenistil jel gibi ama dikkat et bitanem gözunun içine falan kaçmasın tekrar geçmiler olsunopuyorumnanaktan

Tamam canım sen merak etme,akşama bir şeyim kalmaz,ben 9 canlıyım bana bir şey olmazdelikafadulden

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bizim Şarkımızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dinliyoruz şimdi hep birlikte :kedi::kedi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bizim Şarkımızz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dinliyoruz şimdi hep birlikte :kedi::kedi:

Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Kalp karşı canım benim evet ikimizin şarkısı ve inan içinden geçirirsin ya hani gelsin diye beklersin ya hani,işte o insan seni duyar ve hemen gelirmiş,bizimkiside aynen öyle oldu dimi ama:1hug:​

Sorma canım yaa şimdi bir cümlesi var şarkının diyorki ay bile çeker gider geceyi düşündünmü..Yanlızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde Bir Fotoğraf o şimdiii (Teyzemiz)burda olmalı:sinifsinif: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::asigim:a.s.

Hadi Nilimi evlendirip alıcam buraya seni nasıl getiririm diye düşünüp duruyorumkaydirigubbakcemile3

olur koca bebeklerede var bu odalardan heme yaptıralım sanada böyle bir oda opuyorumnanaktan​

aslinda sevmem o kadar pembis pembis ama buna bayildim... :asigim:

ablammmm benim... opuyorumnanaktan
yagmur cok sansli, hayata bir sifir önde basliyacak senin gibi bir annesi, sizin gibi ailesi olucak... opuyorumnanaktan

Ayy canım benim,şimcik beninmde gidip aynısından alasım geldi be:sinifsinif:

alalim be annecim nolcak.... :lepi:
sen ogluna (yani yakisiklima, askima :asigim: ) soru ver bi begenirmiymis pembis bir oda... :kedi:

Canlarım ben bir yere gitmem gerekli.Sizleri çok seviyorum,yine uğramaya çalışırım,olurmu!!
Bugün beni affedin emi canlarım Şeniz

:sinifsinif::sinifsinif: Canım yaa sizlerde anne olacaksınız bende aynısını sizlere yazacağım ozaman..

Yağmur bereketiyle gelecek Allahın ismiyle adını rüyamda koydular zaten inancımla direk kız olursa Yağmur dedim oysaki cinsiyetine kadar hepsini gördüm rüyamda ..

İlk önce hamile olduğumu gördüm Doğayıda görmüştüm rüyamdaopuyorumnanaktan Sonra cinsiyetini gördüm 2 aylık bir bebeğe çişini yaptırıyorum minicik Allahım diorum bakim bi kızmı erkekmi kaydirigubbakcemile3

İyilip bakıyorum Allahım diyorum kızmış buuu seviyorum o sırada Yağmur yağıyor üzerimize.Allahım nolursun yağmurlar yağsın küresel ısınma olmasın her zaman hamilelikten önce böyle dua ettim ve dedimki bu sene yağışlar normal gitsin benim bebeğim olacak ..Sonrasında ilk hatırladığım Yağmur sudan geliyor...Yemin etmiştim eğer kız olsun bebeğim olsun adıyla geldi Yağmur işte böyle isminin gelişi

Tamam canım Lütfen ne kusuru işler önce gelir..Bizlerde işimizi yapıp gidip gelip bakıyoruz yoldaş oluyoruz birbirimize değilmi:)Kolay Gelsin Meleğim a.s. a.s.

offf ablam tüylerim diken diken oldu...
bu bambaska bir sey ya...
yüreginden öpüyorum...
dedigin gibi bebisimiz Yagmur bereketiyle gelicek...

offf ablam tüylerim diken diken oldu...
bu bambaska bir sey ya...
yüreginden öpüyorum...
dedigin gibi bebisimiz Yagmur bereketiyle gelicek...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ınşallah ablacım bütün bebeklerimiz rızkıyla bereketiyle gelsin inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :1hug: :1hug:

Ben varım olar mı?buyrunnnnnnnnn

Ayyy olmazmııı canımsın sen Şeniz
Nasılsın teyzesi Berke yanımda,kocaman kocaman öpüyor seni Şeniz
Babamızı bekliyoruz,dışarı çıkacağız bakalım o gelene kadarda sana bakayım dedim birtanem:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…