NazLı ve Doğuma Kadar Geçirdiği Evre

Günaydın tontişim ve günaydın meleğim..
Gününüz aydın olsun,hayırlı Cumalar..
Bugün sağ gözüm şiş sebebi sivri sinek ısıracak yer bulamamış gelmiş gözümü ışırmış yaaaa mafoldumben
Gittim kuaföre kapatıcı falan nafile,koca bir şiş gözle şu an buradayım..
Azıcık işlerimi toparlayıp hmen geliyorum ciciler :eek:.

hayırlı cumalar neşe kaynaklarım
geçmiş olsun bitanem kendi haline bıraksaydın bir eczaneye ya da bir doktora görunseydin ona göre birşeyler verirlerdi canım benim kocaman öpuyorum

hayırlı cumalar neşe kaynaklarım
geçmiş olsun bitanem kendi haline bıraksaydın bir eczaneye ya da bir doktora görunseydin ona göre birşeyler verirlerdi canım benim kocaman öpuyorum

Sanada Hayırlı Cumalar Fıstığımm opuyorumnanaktan

Bende Kasım annelerinde son durumlara bakıyorum hepsi çok tatlılar yaa Allaha emanet..Dua edeyim dedim onca bebeğimiz dünyaya gelecek hepsi hayırlarla gelsinler inşallah..Sizlerde dua edin olurmu meleklerin duası hep kabul olur:1hug:a.s.

Günaydın ablacımbuyrunnnnnnnnn

O linki taa en başta kullandım ağladım gelen erikler eriyince suyu çıkmış hale dönüyordu..Şimdi çok şükür hepsi var meyvaların çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Şimdi hastanaleri araştırıyorum nerede ne var nasıl durumlar birde bebek odaları beyaz düşünmüştüm şimdiye kadar hala ısrarcıyım beyazı süslemek renk katmak oldukça zevkli bakalım:emir_bebek:

Sanada Hayırlı Cumalar Fıstığımm opuyorumnanaktan

Bende Kasım annelerinde son durumlara bakıyorum hepsi çok tatlılar yaa Allaha emanet..Dua edeyim dedim onca bebeğimiz dünyaya gelecek hepsi hayırlarla gelsinler inşallah..Sizlerde dua edin olurmu meleklerin duası hep kabul olur:1hug:a.s.

canım ablam ne demek herzaman duacınızım inşallah ALLAH ım yar ve yardımcınız olsun inşallah her daim opuyorumnanaktan
barçman ablam sen ne yaptın öyle benimde canım çekti delikafadulden​

Günaydın ablacımbuyrunnnnnnnnn

O linki taa en başta kullandım ağladım gelen erikler eriyince suyu çıkmış hale dönüyordu..Şimdi çok şükür hepsi var meyvaların çok mutluyum kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Şimdi hastanaleri araştırıyorum nerede ne var nasıl durumlar birde bebek odaları beyaz düşünmüştüm şimdiye kadar hala ısrarcıyım beyazı süslemek renk katmak oldukça zevkli bakalım:emir_bebek:

evet ablam bu meyvelerin hepsi dondurulmuşmuş

bu mevsimde her türlü meyve bulunuyor kış mevsiminde aşerenler için iyi bir alternatif

bencede beyaz çok hoş olur duvarları cıvıl cıvıl yapabilirsin

Ben azıcık izninizi istiyorum öğlen işlerimi halledip geliyorum Şeniz Malum Cuma saati hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah ..

Ablacım duvarlara fikirleriniz olursa sevinirim zira stıcker düşündüm bebeklere uygun ama erken diye sadece araştırıyorum birde ona göre duvar süsleri sizlere sorarım buldukça..Şimdilik çok öpüyorum Nilimide senide birkaç saat sonra görüşürüz..Şeniz

nazlım.tüm bebler sağlıklı,hayırlı,uzuunnn ömürlü olur inş. canım ve analı babalı,onları utandırmayan,yüzlerinde gülücük eksilmeyen evlatlar olsun inşallah.

yağmuruna kavuşmaya 2,5 ay kadar bişey kalmış sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım.
benim kızımda hamile,üç bitti,dörde girdi.unutmuşum yıllar gecince aradan.şimdi kızın sayesinde yeniden yaşıyoruz ,bekleyiş duygularını,sanki ben hamileyim.kaydirigubbakcemile3.
çok güzel bir duygu,allahım isteyen herkeze nasip etsin.:Saruboceq:aratmasın inşallah.

opuyorumnanaktan kendine iyi bak canım.opuyorumnanaktan

nazlım.tüm bebler sağlıklı,hayırlı,uzuunnn ömürlü olur inş. canım ve analı babalı,onları utandırmayan,yüzlerinde gülücük eksilmeyen evlatlar olsun inşallah.

yağmuruna kavuşmaya 2,5 ay kadar bişey kalmış sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım.
benim kızımda hamile,üç bitti,dörde girdi.unutmuşum yıllar gecince aradan.şimdi kızın sayesinde yeniden yaşıyoruz ,bekleyiş duygularını,sanki ben hamileyim.kaydirigubbakcemile3.
çok güzel bir duygu,allahım isteyen herkeze nasip etsin.:Saruboceq:aratmasın inşallah.

opuyorumnanaktan kendine iyi bak canım.opuyorumnanaktan

Allahım kızınızada banada diğer tüm arkadaşlarımıda hayırlı doğumlar nasip etsin ablacımopuyorumnanaktan

3,5 ay ablam Ekim sonu gibi doğacak Allah nasip ederse Yağmurumuz:Saruboceq: Annemde aynı senin gibi geliyor beni seviyor öpüyor dualar ediyor ne alalım deyip duruyor birşey alınacak yok hemen ben alıcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aynı yeminle öyle heyecanlı bu sefer yanımda..İlkinde ablamın yanındaydı doğumada haber vermemiştim ona çok heyecanlanıyor diye..Ama bu sefer tam dibinde olsun istiyorum Allahtan bir mani çıkmazsa :Saruboceq::1hug:

Ve bütün dualarına güzel yazılarına aminnnnn demekten başka birşey kalmıyor ablam bana az önce oturdum dua ettim yine sağlıkla sen kurtar Allahım diye..Eli ayağı düzgün akıllı sağlıklı olsun diye inşallah bütün hepimizin duaları Kabul olur..

Sende kendine çok iyi bak ablam..Kocaman öperim güzel yanaklarından Şeniz

Ben azıcık izninizi istiyorum öğlen işlerimi halledip geliyorum Şeniz Malum Cuma saati hepinize hayırlı cumalar olsun inşallah ..

Ablacım duvarlara fikirleriniz olursa sevinirim zira stıcker düşündüm bebeklere uygun ama erken diye sadece araştırıyorum birde ona göre duvar süsleri sizlere sorarım buldukça..Şimdilik çok öpüyorum Nilimide senide birkaç saat sonra görüşürüz..Şeniz

bebek+yo1.jpg

cocuk+odas%C4%B11.jpg

barebabies-store-2015-11264490.jpg

alıntı

yaa beyaz olunca işte bak nasıl her renk giriliyorr..Bayıldım buna bennnnnnnnn bittim hatta kesinlikle vardır bizim burada stıckerler ne bileyim değişik bebekler süsler halısı lambası off offfffff oldumu cici bir oda hadi bakalım:)Sen en çok hangisini beğendin?

yaa beyaz olunca işte bak nasıl her renk giriliyorr..Bayıldım buna bennnnnnnnn bittim hatta kesinlikle vardır bizim burada stıckerler ne bileyim değişik bebekler süsler halısı lambası off offfffff oldumu cici bir oda hadi bakalım:)Sen en çok hangisini beğendin?

barebabies-store-2015-11264490.jpg

ben bunu çok beğendimopuyorumnanaktan

Aynen canım yaa mobilyayı bulmak çok zor olmayacak ama üzerindeki örtüler desenler bakalım bizde değişik kombinasyonları deneriz bu ayımızıda sağlıkla atlatalım önümüzdeki ay gidip yerinde görürüm nasipse..

ışin en zevkli yanlarından biri hazırlık kısmı opuyorumnanaktan Rabbim herkeze nasip etsin a.s.

Aynen canım yaa mobilyayı bulmak çok zor olmayacak ama üzerindeki örtüler desenler bakalım bizde değişik kombinasyonları deneriz bu ayımızıda sağlıkla atlatalım önümüzdeki ay gidip yerinde görürüm nasipse..

İşin en zevkli yanlarından biri hazırlık kısmı opuyorumnanaktan Rabbim herkeze nasip etsin a.s.

hadi bakalım hayırlısıyla inşallah kazasız belasız
GEBE.gif
opuyorumnanaktan​

ınşallah ablacım..Ya Ayşemiz nerde hala işi bitmedi Eylülde yok bakalım ne zaman gelecekler:)

Ben geldim,benim işim bitermi be Nazlım yaaa :umursamaz:
ınan daha yeni oturdum bugün baya yoğunum :kedi:

Ben geldim,benim işim bitermi be Nazlım yaaa :umursamaz:
İnan daha yeni oturdum bugün baya yoğunum :kedi:

yazmış bile hoşgeldin bitanem ALLAH yardımcın olsun inşallah bebeğimize neler beğeniyoruz hadi sende birşeyler söyle bitanem nasıl bebek odası opuyorumnanaktan​

yazmış bile hoşgeldin bitanem ALLAH yardımcın olsun inşallah bebeğimize neler beğeniyoruz hadi sende birşeyler söyle bitanem nasıl bebek odası opuyorumnanaktan​

Harikasınız yaa,ben yokken nelerde eklemişler şunlara bak senn....
Ben bir daha geçmiş sayfalara bakayım,neler yazmışsınız ben yokken:içelim:

X