Nazlı kayınvalidem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben annemlerede kayınvalıdemlerede hıcbırsey yaptırmadım o cocugun ana babası olarak almak bıze duser cunku

Ayrıca ben olsam hıc arayıp sormam bıle oyle kadını kı nıtekım oyle yapıyorum o kendı kendıne kaynanalık yapsın

Bence daha fazla katmayın işlerinize kayınvalideyi.

Siz yapmaniz gerekeni yapmişsınız daha fazla havalara girmesin öyle. Eşiniz duymuş görmüş işte kvnin çok isteksiz dugunu.

Mevlütünüzü de kendi evinizde düzenleyin. Iki ayrı yerde yapmanın manâsı nedir?

Hepinize çok teşekkürler kızlar yazdım buraya biraz olsun rahatladım. Bebeğim doğduğunda hangi yüzle gelip sevecek bilmiyorum ama başkalarının yanında bana bilir güzel gelinim prensesim diyen gelip rahat rahat sever tabi Herneyse teşekğrler sevgiler

Yüz verince böyle oluyor işte.. Hani olgunlukla yaklaşıyosun ya herşeyine... Yaklaşma kardeşim, ne yaklaşıyosun. Nasıl davranıyorsa ve ne hakediyosa onu ver. Kusura bakma uslup ordan bakınca kötü gibi görünebilir ama bu tip kv ler cidden sinirimi bozuyor. Ve bu sinir bozucu fırsatçı tiplere alttan alarak yaklaşan gelinler de sininr bozucu oluyor bu durumda. Sessiz kalma canım yaa, ver hakettiğini koy mesafeni.. İnan bana ancak öyle rahat edersin.

En çok takıldığım nokta şu oldu: bebeğiniz için her şeyin en iyisini aldıysanız neden baby shower yapıyorsunuz. Baby shower in mantıgına ters.

En çok takıldığım nokta şu oldu: bebeğiniz için her şeyin en iyisini aldıysanız neden baby shower yapıyorsunuz. Baby shower in mantıgına ters.
Bebeğe önceden bir ihtiyaç listesi oluşturup davetlilere şunu şunu alacaksın demediğiniz sürece babyshower bebek öncesi eğlenceden başka birşey değil . Birimde tek anacımız güzel bir gün geçirmek hediye vs bunlar basit şeyler zaten davet edeceğim herkes yakınım öyle bir anaç yok

İşte bu bahsettiğiniz şey baby shower değil.
Kasmayın diyorum ben de. Bebeğim doğacak diye eğlence yapmak istiyorum diyin. Kekin, kısırın konduğu bir masanın arkasında, süslenmiş bir duvarın önünde fotoğraf çekilip Facebook'ta baby shower albümüne 100 fotoğraf eklemekle baby shower olmuyor. Adına başka şey diyin. Olsun bitsin.

Son düzenleme:
Çağırarak gelecekse, her defasında mırın kırın edecekse sen daha ne arıyorsun ki bu kv yi. Bu dünyaya kimsenin nazını çekmeye gelmedim desene

Iki mevlüt de ne ya. hem de sizin evde bile degil. Sacma bence. Evimde ve tek bir mevlüt yapıyorum, gelen gelmeyen kendi bilir derim ben olsam. Senin kv belli ki sadece gösterişi seviyor.

Ben de madde madde yazacagim.

Kayinvalideniz annenizden bir sey isterken "hayir, kimse bir sey yapmak zorunda degil, bebegin annesi babasi biziz, siz rahat olun" diyebilirdiniz.

Annenize kotu durumdayken masraf yaptirmaniz gereksiz olmus.
Kimse kimseye bir sey almak vermek zorunda degil, ilk dedigim gibi, zaten bebek kiminse o karsilar masrafini.

"Baby shower" denilen sey Turk adetlerine fazla. Zaten hamilelikti, bebegiydi, dogumuydu mevluduydu derken altini parasi, esyasiyla elalemden yeterince beklentili bir milletiz. Bir de uzerine baby shower yok devenin nali dedirtiyor bana. Kusura bakmayin. Ciddiye almayip gelmezse kirilmayin kimseye. Bir de bu konuyu neden sorun ettiniz anlamadim. Siz davetinizi yapmissiniz, ister gelir ister gelmez. Musait degilse gelemeyecegini soylemis zaten, sorun olmamasi lazim bunun. Sizin esiniz baska meselelerde annesini disarida biraktiginiza kizmistir, bunda sizlik bir sey yok.

Bebeğin ana babası dışındaki kişiler, bu kim olursa olsun. Gönlünden gelirse yapar , yapmazsa da neden yapmadı deyip içinizden veryansın etmeyin. Siz uzuldukten sonra veya söyledikten sonra yapmalarının bir anlamı var mi sizce? Böyle seyler beklentisiz olmalı. Olmuyorsa da Zorlamamalı..

Burda suçlu kv degil eşin
Büyüsün biraz haklıyı haksızı görsün ha birde laf taşımakta çok iğrenc sana taşıyacağına annesine o an gerekli cvbı versin
Tartıştığınıza göre ana kuzusu ne yazıkki

Yangına körükle gidiyor olmayayım ama bu kaynana bende olsa torun morun göremez. Ana-baba olarak çocuğunuzun her türlü ihtiyacını karşılamak tabi ki sizin göreviniz ama aklı başında her insan torununa ilgi gösterir, kıymet verir. Bu nasıl iş ben anlamadım.

Yerinde olsam aramam, sormam. Hak etmiyor çünkü.

"Baby shower" in amaci bebegin ihtiyaclarini baskalarinin hediye olarak alip gelmesidir. Eglencesi, toplanmasi, yemesi icmesi ikinci plandadir. Kimse baby shower'a muhabbet etmek icin eli bos gitmez. Bebek oncesi eglence diyorsaniz adini "bebek oncesi eglence" koymalisiniz. Baby shower baska bir sey zira.

Eşinizi muatap edin bencede siz üzmeyin kendinizi belliki çok konuşup icratt sıfır çekiyor parası gitmesin diye

Kim çekmiyor ki KV sıkıntısı dün aradım nasılsın iyi misin diye yine her zamanki gibi hastayim dedi arkasından on tane laf soktu bende dayanamadim hal hatır sormaya arıyorum 10 tane laf sokuyorsun dedim kapattım teli eşimi aradım annen bunları söyledi ararsa haberin Olsun dedim çünkü eşimi arayip ağlayıp sızlıyor kendini haklı beni haksız çıkartiyor bir Program var teline indiriyorsun tüm konuşmaları kaydediyor ailenle özel bir konuşma yapmıyorsan indir onu kv telefon da söylediklerini eşine Dinlet benim eşimde inanmıyordu annesinin dediklerine dinledi öğrendi

Canım bak hamilesin takma böyle şeyleri.. istedigin gibi davran.. ama cok alttan da alma...yapıştır lafini yuzune...

mevludunu yap herkesi sen davet et. Gerekirse gorumcenden yardım al.. onuda nezaketen çağır.. ama her konuya da dahil etme..
valla ben hiç cagirmam 1 . 2 kere cagirdim cocugumun d.gunune gelmedi.. bidahada cagirmadim.. cagirmamda. . Kendi oğlu kendi torunu canı isterse oğlu arasın cagirsin. .. torununu görmek istersede gelip görür.. Bu kadar...

Çok zorlamanin bi alemi yok... değer verdiğin insandan aynı değeri beklersin.. Bu herkes için geçerli fikrimce. .. He alamadiysan verdiğin değeri karşındaki gibi davranirsin olur biter

Allahım yarabbim nasıl insanlar var. Yemin ediyorum okurken sinirimden hop oturup hop kalkıyorum.

Sen naparsan yap yaranamazsın arana bir mesafe koy ve mesafeyide sakın bozma

Kv o olaylar sirasinda soyleseydiniz keske laflarinizi esinizin hatrina annesini herseye katmissiniz ama esiniz hamile karisinin hatrini saymiyomu mevlut icinde ne esinize ne kv simdilik bisey demeyin o gun geldigindede bu bebek bizim bu ev onun evi mevlutude bu evde olacak evimiz yokmu orda burda ayri ayri mevlut yapicaz dersiniz evinizde yapar yine cagirirsiniz hemde esinizin yaninda arayip gayet tatli dille yapin ki inadina ki onada gelmicek gibi esinizde gorsun o anacigini

O program bende de var cok ise yariyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…