Bebeğe önceden bir ihtiyaç listesi oluşturup davetlilere şunu şunu alacaksın demediğiniz sürece babyshower bebek öncesi eğlenceden başka birşey değil . Birimde tek anacımız güzel bir gün geçirmek hediye vs bunlar basit şeyler zaten davet edeceğim herkes yakınım öyle bir anaç yokEn çok takıldığım nokta şu oldu: bebeğiniz için her şeyin en iyisini aldıysanız neden baby shower yapıyorsunuz. Baby shower in mantıgına ters.
İşte bu bahsettiğiniz şey baby shower değil.Bebeğe önceden bir ihtiyaç listesi oluşturup davetlilere şunu şunu alacaksın demediğiniz sürece babyshower bebek öncesi eğlenceden başka birşey değil . Birimde tek anacımız güzel bir gün geçirmek hediye vs bunlar basit şeyler zaten davet edeceğim herkes yakınım öyle bir anaç yok
Bebeğe önceden bir ihtiyaç listesi oluşturup davetlilere şunu şunu alacaksın demediğiniz sürece babyshower bebek öncesi eğlenceden başka birşey değil . Birimde tek anacımız güzel bir gün geçirmek hediye vs bunlar basit şeyler zaten davet edeceğim herkes yakınım öyle bir anaç yok
Eşinizi muatap edin bencede siz üzmeyin kendinizi belliki çok konuşup icratt sıfır çekiyor parası gitmesin diyeKızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından
Kızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından
O program bende de var cok ise yariyor :)Kim çekmiyor ki KV sıkıntısı dün aradım nasılsın iyi misin diye yine her zamanki gibi hastayim dedi arkasından on tane laf soktu bende dayanamadim hal hatır sormaya arıyorum 10 tane laf sokuyorsun dedim kapattım teli eşimi aradım annen bunları söyledi ararsa haberin Olsun dedim çünkü eşimi arayip ağlayıp sızlıyor kendini haklı beni haksız çıkartiyor bir Program var teline indiriyorsun tüm konuşmaları kaydediyor ailenle özel bir konuşma yapmıyorsan indir onu kv telefon da söylediklerini eşine Dinlet benim eşimde inanmıyordu annesinin dediklerine dinledi öğrendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?