Nazlı kayınvalidem

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
Kızlar merhaba hemen konuya gitmek istiyorum kayınvalidemle nişanlılığımdan bu yana hep sıkıntılar yaşıyoruz sürekli hayatımıza müdahale ediyor aklınıza gelebilecek herseye bütün olgunluğumla üsütesinden gelmeye çalışsamda bugün yine pes ettirdi beni.8 aylık hamileyim hamileliğimin ilk aylarında büyük sıkıntılar yaşadım düşük riskim vardı birkez ne bebeği ne beni sormak için aramadı üzerine kendi ailemin maddi sorunları eklendi 30 yıllık annemin gelin geldiği evleri bile satıldı buna rağmen kayınvalidem bebeğin tüm çeyizini annnene yapar Yok şunuda alacaklar bunuda diye hergün söyledi. Annem asil kadındır onca sıkıntısının içinde bebeğime bırak beşiği en güzelinden oda takımına kadar aldı bu arada 8. Ayındayım kayınvalidem daha tek bir çorap dahi almadı maddi açıdan çok iyi durumdalar.(kimseden bir beklentim Yok asla sadece ailemden bukadar şey isteyip kendileri birşey yapmadığı için kızıyorum) neyse gelelim konuya bundan 4 ay önce bebek için alışverişe çıkacaktım eşim illa annemde gelsin dedi tabi olur dedim aradım sen kendin git beni karıştırma dedi. Tamam dedim arada yine eşim sayesinde dahil etmek istediğim hiçbir seye yanaşmadı neyse gecen hafta eşimle büyük bir kavga ettik annesi benim onu hiçbirşeye katmadığımı hiç arayıp sormadığımı söylemiş içinden bebeğime birşey tapmak gelmiyormuş. Hem güldüm hemen sinirlendim geçti gitti tekrar söylüyorum kimseden bir beklentim Yok zaten elhamdülillah hergün en güzelini aldık ama ortam içinde sürekli şakın şunları almayın ben alacağım diyor kimse yokkken ses soluk yok. Neyse dün aradım haftaya babyshower yapacağım beklyiorum müsaitmisin dedim bana diyor ki haftaya bekli şehşrdılına çıkarız sen programını yap burda olursak geliriz olmazsak gelmeyiz diyor. Benimde kan beynime sıçradı eşime yeter artık dedim sürekli ben anneni arıyorum herseye dahil ediyorum herseye Yok diyor naz yapıyor sonra ben onu hiçbirşeye katmıyorum diye olay çıkartıp huzurumuzu bozuyor. Belki birçoğunuz için basit bir sorun ama sıkıldım artık. Gecen hafta eşime Mevlüt için bizim tarafı bizim evde ... aileside annesinin evinde Mevlüt yapsınlar demiş onların akrabaları kayınvalidemin evinde bizim akrabalar annemin evinde 2 Mevlüt yapılacakmış duyanda aileler küs fln zanneder çok bunaldım böyle ufak ufak sürekli birşeyler söyleyip huzurumuzu kacırmasından

Sen hiç birşey soylemiyomusun yada o sana soylucegi lafı niye eşinle gonderiyo ben onu anlamadım tek bir cümle kur net şekilde benim tarafım da senin tarafında diye bişey yok bir-tek mevlüt yapılacak oda benim evimde herkeste gelicek de bu ne ya kocanı resmen posta güvercini ilan etmiş kadın 8 gelmezse gelmesin ama bu kocanda açıp ağzını iki kelime edemiyomu

Evet işin komik kısmı bu bana asla birşey söylemiyor arayıp herşeyi posta güvercini gibi eşimle iletiyor. Ben hep saygımdan yüzüne birşey söylemiyorum içimde büyütüyorum . Eşim inanılmaz düşkün annesine her yaptığı şeyde ben %100 haklıyım görüyor Gül geç huyu böyle diyor

ya paragraf koyun araya gözüm kanadıç

kv yüz vermişiniz çok. bu arada çoçuğun alışverişini kız annesimi yapar. öyle bir zorunluluk mu var.
ben olsam arayıp sormam bile.
Evet hemde utanmadan 4 yaşına kadar herşeyi annemin alacağını söyledi kafasına göre adetler çıkartıp zorla yaptırmaya çalışıyor sonrada olay cıkartıyor

*annenlerin durumu kötüyken neden eşya istedin? Çok lüzumsuz.
*kv birşey yapmak zorunda değil, kimse değil. İçinden gelen yapar.
*babyshower (bence) çok saçma bi parti.
*kvni çağır eşinin yanında, ben çağırdım gelmedi sende gördün de.
*son olarak mevlüdü kendi evinde yap, mevlüd bebeğin bebekte senin olduğuna göre ara akrabaları sen çağır kvne sormadan.

Lohusa kaynana.

Sizde cok aramissiniz benim davetime biri gelmese ikinciye aramam esiniz davet etsin gelip gelmediginide esinize soylesin.

Iyi dogumlar.
Görümcem çok tatlı bir kız annesiyle alakası Yok bugün beni aradı ona partiden vazgeçtiğimi daha doğrusu sadece kız ardadaslarım arasında yapmaya karar verdiğimi söyledim büyükleri karıştırmayacağım annem böyle yaptığı için hevesim kaçtı dedim. Annesine söylesin diye kayınvalidem eşimi arayıp saymış birsürü bizi saymıyor diye bende eşime evet saymıyorum dün bana program yap biz burdaysak geliriz yoksak gelmeyiz dediği için vazgeçtim bu saatten sonra müsait olsada davet etmiyorum dedim tavrımı koydum artık.

Evet hemde utanmadan 4 yaşına kadar herşeyi annemin alacağını söyledi kafasına göre adetler çıkartıp zorla yaptırmaya çalışıyor sonrada olay cıkartıyor

valla ben olsam bu nerenin adeti böyle derim.
annem alamaz bir akıllı sen misin derim.
ne biçim itici kaynana. sinir oldum.
ağzıma geleni söylerim hem oğluna hem kendisine.
kocana ayrı şey oldum. her ara dediğinde arama.
kendin ara konuş de.

Ben istemedim kayınvalidem anneme söylediği için annem benden habersiz almış herşeyi görünce şok oldum.
Size göre saçma olabilir ben yapmak istiyorum
Evet gecen gün kayınvalideme eşimin yanında Mevlüt'ü kendi evimde yapacağım dedim

Kayınvalideyi falan geçtim de anneye o kadar zor durumda nasıl oda takımı aldırdınız ona takıldım. Nasıl kıyabildiniz?
Ben söylemedim tabiki annem bizden habersiz almış birgün bize oturmaya geldi bir baktım kapı çaldı mobilyacılar geldi ertesi günde çeyiz getirdi çok kızdım ama almış

anemlerin durumu çok zorda gelin geldiği evi bile sattılar diyosun çocuk odası takımı aldırıyosun kendiniz alın çocuk sizin illa dısardan biri almak zorunda mı
kvnizede çok ağız vermişsiniz tek benim evimde her iki tarafta olcak şekilde mevlüt olcak de o ne karışıyor

Ben söylemedim tabiki annem bizden habersiz almış birgün bize oturmaya geldi bir baktım kapı çaldı mobilyacılar geldi ertesi günde çeyiz getirdi çok kızdım ama almış

Ben olsam ya iade eder ya da parasını anneme öderdim.
Hatta habersiz alacağını tahmin edeceğim için ondan önce davranır alırdım.
Yazık günah, üzüldüm kadına.

Bence ücretini verin lütfen al kırılırız deyin.
Daha da elleri sıkışmıştır çünkü.

Bence ücretini verin lütfen al kırılırız deyin.
Daha da elleri sıkışmıştır çünkü.
Mazlumun ahı yerde kalmaz annem yaptığı şeyin üzerine öyle güzel karşılığını aldı ki maddi anlamda karşısına hiç beklemediğimiz şeyler çıktı elhamdülillah

bence bunlari dusunmeyin.bebeginize odaklanin.dilerim saglikla kucaginiza alirsiniz.yazdiklariniz hepsi bir sekilde halledilecek seyler.siz cagirmissiniz gelen gelir ,gelmeyen kendi bilir.alandan Allah razi olsun,almayanda kendi utansin torunuma bisey almadim diye onun sorunu.bence kafaniza takmayin bu kadar.kimseden beklenti icine girmeyin.bebek çeyizi nedir??iki cocugum var ne kimse besigini aldi ne odasini.kimseyede minnet duymadim.rahat olun biraz benim tavsiyem..

Mazlumun ahı yerde kalmaz annem yaptığı şeyin üzerine öyle güzel karşılığını aldı ki maddi anlamda karşısına hiç beklemediğimiz şeyler çıktı elhamdülillah
Ha o zaman tamam. Allah iyilik versin

Kesinlikle bende sizin gibi düşünüyorum bebek çeyizi çok komik birşey. Ben yaptıysam tüm sotumluluk benimdir. Beklenti içinde alsa değilim ama mesela odasının halısını ben alacağım dedi 6 ay oldu konuşalı ortada halı Yok eşimde annem alacak deyip almıyor babada aldırmıyor bnde hiç söylemesinde yapmasında diyorum.

Birincisi bebeğin eşyalarını annene aldirman mantık işi değil hemde durumu yokken kv söylüyor sa kendide alsın o zaman ben olsam anneme aldırmadım kv deyede alamaz annem yok öyle birşey derdim ikincisi eşini araya koyarak sana gondermelerde bulunan kv deyede sinir oldum eşin bir daha annesi ararsa karışmasın sizede yansitmasin yada bir problemi varsa gelsin seninle çözsün huzur kaçırmasın Hayirli dogumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…